O svemu > Off-Topic
Filmovi, serije, knjige i stripovi
mrdokic911:
--- Citat: grbi - Svibanj 09, 2017, 17:18 ---Ono kada te netko pita koji su naj filmovi koje si gledao Blade Runner mi je uvijek na vrhu... zato imam velika očekivanja od nastavka
--- Kraj citata ---
Također, isto imam ogromna očekivanja. Nadajmo se da neće zakomplicirati stvar kao s Alien franšizom (Alien: Covenant se isto napeto iščekuje ali kako čitam analize trailera i općenito stvari koje Ridley Scott priča, entuzijazam mi pada brutalno).
Soundtrack je bomba u traileru :super
grbi:
--- Citat: mrdokic911 - Svibanj 09, 2017, 17:22 ---
Također, isto imam ogromna očekivanja. Nadajmo se da neće zakomplicirati stvar kao s Alien franšizom (Alien: Covenant se isto napeto iščekuje ali kako čitam analize trailera i općenito stvari koji Ridley Scott priča, entuzijazam mi pada brutalno).
--- Kraj citata ---
baš to, uz priču i likove iz originala ono što me je tada privuklo je atmosfera i muzika. Velika su sada očekivanja
-marko-:
--- Citat: grbi - Svibanj 09, 2017, 17:26 ---baš to, uz priču i likove iz originala ono što me je tada privuklo je atmosfera i muzika. Velika su sada očekivanja
--- Kraj citata ---
Kod mene baš suprotno. Jednostavno ne volim film noir i takva atmosfera mi je minus bez obzira na priču. A baš to čini BR tako prepoznatljivim.
--- Citat: mrdokic911 - Svibanj 09, 2017, 17:22 ---Nadajmo se da neće zakomplicirati stvar kao s Alien franšizom (Alien: Covenant se isto napeto iščekuje ali kako čitam analize trailera i općenito stvari koje Ridley Scott priča, entuzijazam mi pada brutalno).
--- Kraj citata ---
A što se Covenanta tiče brojim dane do premijere hahaa. Ma zasrali su savršenu franšizu totalno, ali nema veze ja sam uživao i u Prometeju tako da ovo jedva čekam :D
MagicRat:
Blade Runner nije film noir, molim lijepo. Neo-noir :D Zadnjim film noirom se moze smatrati Chinatown (jedan od najboljih filmova uopce).
Originalan score za BR je jedan od vrhunaca filmske glazbe (uz bok tomu mogu ici samo djela Morriconea, Badalamentija i Barryja), sto se tice trailera za BR2, cini mi se da Johannsson ide u kopiranje tog zvuka, iako nema on kapacitete genija Vangelisa.
Nemam neka ocekivanja od nastavka, osobito nakon trailera. Gosling je slab i krut glumac, a Jared Leto uvijek preglumljava. A i sumnjam da se moze ponovo uhvatiti taj spoj vizije buducnosti iz tog doba i filozofije koju film sadrzi. Jedino se nadam da ce Deakins napokon pokupit zasluzenog Oscara
A novi Alien mi jos vise smrdi. Ridley Scott u misiji unistavanja svoja dva masterpieca (na BR2 je doduse producent). Opcenito fransiza je otisla u krivom smjeru nakon prvog Aliena (koji je daleko najbolji).
-marko-:
--- Citat: MagicRat - Svibanj 09, 2017, 21:46 ---Blade Runner nije film noir, molim lijepo. Neo-noir :D
--- Kraj citata ---
:D
--- Citat: MagicRat - Svibanj 09, 2017, 21:46 ---A novi Alien mi jos vise smrdi. Ridley Scott u misiji unistavanja svoja dva masterpieca (na BR2 je doduse producent). Opcenito fransiza je otisla u krivom smjeru nakon prvog Aliena (koji je daleko najbolji).
--- Kraj citata ---
Ma sve to stoji, ali karta za četvrtak 18.5. u 20.00 je davno rezervirana. :lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju