Autor Tema: Emirates FA Cup i Carabao Cup 2021/22  (Posjeta: 11582 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Emirates FA Cup i Carabao Cup 2021/22
« Odgovori #60 : Siječanj 08, 2023, 18:20 »
Da su zadrzali Tuchela mislim da bi radio bolji posao nego sto ga sad radi Potter.
U ovoj sezoni sigurno. Vidjet cemo koliko ce se strpljiva pokazat ova nova vlasnicka struktura Chelsea s Potterom i koliko ce mu vremena dat, plan im je bio tamo gradit nešto dugoročno, takvog su i trenera birali, vidjet ćemo koliko će bit spremni stat iza njega i hoće li im se isplatiti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #61 : Siječanj 08, 2023, 23:01 »
Po meni mu ova prva sezona mora biti free. Glupo bi bilo da mu se sudi već sada.
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #62 : Siječanj 28, 2023, 11:37 »
Gledao sinoć City-Arsenal. Oba tima potvrdila da su trenutno zasluženo u vrhu. Jak tempo, dobre akcije i igra - pravi derbi...
City pobjedio jer je presudio jedan trenutak nepažnje obrane. Halland je zaista konstantna oapsnost za bilo koju obranu.
Trossard se odmah nametnuo u Arsenalu.

P.S. Mihovil često spominje da je Grealish flop, ali u zadnje vrijeme igra zaista odlično.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #63 : Siječanj 28, 2023, 12:09 »
P.S. Mihovil često spominje da je Grealish flop, ali u zadnje vrijeme igra zaista odlično.
Je, u zadnje vrijeme igra dosta bolje. I dalje vjerujem da to nije igrac s kojim u prvih 11 mozes kontinuirano osvajati najvece stvari i jos uvijek mislim da je los transfer ali definitivno igra dosta bolje u zadnje vrijeme.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #64 : Veljača 26, 2023, 16:55 »
Karius pocinje u finalu za Toonse. Ne sluti na dobro. Sve mi se cini da ce privekat na trofej, mada sretno im bilo.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #65 : Veljača 26, 2023, 18:21 »
Gledam ovog Casemira, dao gol, gazi teren, jede travu doslovce, gine za svaku loptu, svaki duel. Ah da onda se sjetim ljeta 2022 kad se govorilo ovamo da lik nema više volje za nogometom sa 30 godina, da je došao u United uzet zadnju veliku lovu i da će bit šetač na terenu. Upravo je po meni Casemiro jedan od najkljucnijih igrača zašto United izgleda mnogo bolje ove sezone. I da onda se sjetim još da moram gledat leša Fabinha sa Milnerom do kraja sezone.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #66 : Veljača 26, 2023, 21:53 »
Smijali smo se Unitedu zadnjih godina, ali oni ce se uskoro nama smijati opet, kao i zadnjih 25 godina...

ubili su ove bogatase danas. cestitke Ericu, zna sta radi. Od hrpe govana je nesto napravio..

s druge strane nas Jürgen od ekstra momcadi je napravio hrpu pretplacenih govana.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #67 : Veljača 27, 2023, 11:08 »
Neka nam luigi objasni neke stvari.
Ne tako davno se sprdao s Unitedom, a oni osvojili liga kup, izbacili Barcelonu, u trci su za naslov...
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #68 : Veljača 27, 2023, 11:10 »
Jel ti gledaš njihove utakmice ili samo pratiš rezultate? Taj nogomet nije gledljiv, ne razumijem kako njima ulazi sve a nama ne. Dijeli ih jako malo od prosječnosti.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #69 : Veljača 27, 2023, 11:50 »
Njihov nogomet nije gledljiv?

Sreća da naš je. Dvije najgore utakmice ove sezone su bile dvije naše. Doma protiv Chelsea i ovo preksinoć
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #70 : Veljača 27, 2023, 17:13 »
Neka nam luigi objasni neke stvari.
Ne tako davno se sprdao s Unitedom, a oni osvojili liga kup, izbacili Barcelonu, u trci su za naslov...

Zaje priču, otkad nam nema brata od najpoznatijeg vodoinstalatera na svijetu ošli smo na kvasinu. Luigi vrati se :kuler

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #71 : Ožujak 19, 2023, 22:54 »
Mitrovic danas dobio zasluzeni crveni karton za guranje sudije. Bruno Fernandes je napravio isto u utakmici protiv nas i prosao je nekaznjeno. Kako mrzim taj manchester....
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline WeltZumerr12hr

• Newbie
« Odgovori #72 : Svibanj 09, 2023, 08:33 »
Mene iskreno i nije briga za ovaj kup, puno bi više volio da probamo u Fa cupu što dalje dogurat, to natjecanje ima veću i povijesnu prestiž. Ovo je idealna tekma za dat minute Oxu, Minaminu, Konateu, Gomezu, Tsimikasu, Necu, Elliotu i onima kojima će još trebat minuta da uđu u pravi ritam. Protivnik je ipak premierligaška ekipa po mjeri za ove navedene igrače.
Istina, FA Cup je zaista jedan od najpoznatijih i najprestižnijih natjecanja u Engleskoj, ali ne smijemo zaboraviti da je i ovaj kup također vrijedan. Mislim da je ovaj meč idealan za dati igračima poput Oxa, Minamina, Konatea, Gomeza, Tsimikasa, Neca, Elliota i ostalima priliku da dokažu svoju vrijednost i da se uklope u ritam. Ne samo da igraju protiv premijerligaša, već će im ovo biti prilika da se dokažu pred svojim navijačima.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #73 : Lipanj 03, 2023, 17:15 »
kakva dva voleja Gundogana ! :klanja
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #74 : Lipanj 03, 2023, 21:53 »
Koji clutch igrač. Prelomio je toliko ključnih utakmica, nažalost i onu protiv Ville u zadnjem kolu prošle sezone. Ogroman gubitak za City kad im ode.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."