Autor Tema: Emirates FA Cup i Carabao Cup 2021/22  (Posjeta: 11863 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Monello

• Hero Member
Odg: Emirates FA Cup i Carabao Cup 2021/22
« Odgovori #45 : Travanj 17, 2022, 20:23 »
Sta god neko mislio liga i liga prvaka je prioritet i sad nam najmanje treba da se sa ovim debilima u jednoj utakmici unistimo,
upravo na tragu tog razmisljanja se ne mogu oteti dojmu da je Pep svjesno isao na odmaranje pojedinaca protiv nas jednostavno birajuci prioritete,pa ako ovih 11 sta izvuce izvuce ako ne i nije velika steta.
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #46 : Travanj 17, 2022, 20:23 »
Vec vidim 120 minuta na Wembleyu, a onda 3 dana poslije gostovanje Sotonu

15.5 bi trebali znat na čemu smo sa premiershipom i ligom prvaka pa će bit pametniji kako se dozirat i na šta se više fokusirat.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #47 : Travanj 17, 2022, 20:28 »
15.5 bi trebali znat na čemu smo sa premiershipom i ligom prvaka pa će bit pametniji kako se dozirat i na šta se više fokusirat.
Nista do tad neces znati vjeruj :D

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #48 : Travanj 17, 2022, 20:32 »

Sta god neko mislio liga i liga prvaka je prioritet i sad nam najmanje treba da se sa ovim debilima u jednoj utakmici unistimo,
upravo na tragu tog razmisljanja se ne mogu oteti dojmu da je Pep svjesno isao na odmaranje pojedinaca protiv nas jednostavno birajuci prioritete,pa ako ovih 11 sta izvuce izvuce ako ne i nije velika steta.

Pep je protiv nas isao na odmaranje pojedinaca jer je morao ici s prvih 11 protiv atletica. Mi smo protiv benfice rotirali vise nego on protiv nas.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #49 : Travanj 17, 2022, 20:37 »

Pep je protiv nas isao na odmaranje pojedinaca jer je morao ici s prvih 11 protiv atletica. Mi smo protiv benfice rotirali vise nego on protiv nas.

jeste ,al citavu tekmu bez zamjene bez zelje da bilo sta promjene i to u polufinalu i nije mi bas izgledalo da se posebno sekira.
klopp i kad odmara kad vidi da je voda do grla uvodi igrace zadnjih 30min da popravi sto moze,il se bar potrudi,ovaj nije uopce reagirao

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #50 : Travanj 17, 2022, 20:40 »
jeste ,al citavu tekmu bez zamjene bez zelje da bilo sta promjene i to u polufinalu i nije mi bas izgledalo da se posebno sekira.
klopp i kad odmara kad vidi da je voda do grla uvodi igrace zadnjih 30min da popravi sto moze,il se bar potrudi,ovaj nije uopce reagirao
Pa i nije da je bas imao previse ofenzivnih opcija na klupi s kojima bi mogao nesto dobit, pogotovo ne opcije s kojima ce se kockat na 1:3 nakon onakvih 3x90 minuta koje je imao u 10 dana prije toga.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #51 : Travanj 17, 2022, 20:55 »
Uveo bih on KdBa sigurno da je bio spreman. Atletico ih je natjerao da izrotiraju.

Mi ako budemo imali bodovnu prednost ispred Citya prije finala kupa ja sam za veliku rotaciju u finalu.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #52 : Travanj 17, 2022, 20:57 »
Pa i nije da je bas imao previse ofenzivnih opcija na klupi s kojima bi mogao nesto dobit, pogotovo ne opcije s kojima ce se kockat na 1:3 nakon onakvih 3x90 minuta koje je imao u 10 dana prije toga.

ma pep se naostrio na ligu prvaka garantiram jer mu to izmice iz ruku stalno i toliko to zeli
a nasa sezona i forma za sad su carolija i gledajuci to covjek mora bit optimista a kako ce zavrsit na kraju niko ne zna,
osobno bih bio zadovoljan da uzmemo ligu i sad bih to potpisao
jer pomislit da mozemo uzet i ligu i ligu prvaka i zavrsit sa ta oba trofeja sezonu je cista perverzija

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #53 : Travanj 17, 2022, 21:08 »
Konstatacija da se pep predao prije ove utakmice jer mu je bitnija liga prvaka je cista glupost. Stavio je dvojicu svojih najbitnijih sustavnih igraca u pocetnu postavu u trecoj utakmici u 6 dana, bernarda i cancela. Foden je isto poceo sve tri utakmice.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #54 : Travanj 17, 2022, 21:16 »
Naravno da nije predao utakmicu i jasno je da je on itekako htio ovo osvojiti, no isto tako je jasno po kolicini rotacija koju je napravio da nije htio pobijediti i osvojiti pod svaku cijenu. Poklopilo nam se sto smo se mogli znacajno manje potrositi u LP od njih zbog zdrijeba (sto nam se opet poklapa u polufinalu) i to je super stvar, nadam se da cemo ju uspjet maksimalno iskoristit.

Offline Eden

• Hero Member
« Odgovori #55 : Travanj 17, 2022, 21:32 »
Vidimo se u finalu, jedva čekam. To su uvijek dobre utakmice, za ovu očekujem isto.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #56 : Travanj 17, 2022, 21:53 »
Naravno da nije predao utakmicu i jasno je da je on itekako htio ovo osvojiti, no isto tako je jasno po kolicini rotacija koju je napravio da nije htio pobijediti i osvojiti pod svaku cijenu. Poklopilo nam se sto smo se mogli znacajno manje potrositi u LP od njih zbog zdrijeba (sto nam se opet poklapa u polufinalu) i to je super stvar, nadam se da cemo ju uspjet maksimalno iskoristit.

:amen

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #57 : Travanj 17, 2022, 21:54 »
Nista do tad neces znati vjeruj :D

U slučaju daj Bože prednosti u prvenstvu nad Citijem, žrtvovao bi Fa cup i spremio se za pobjede nad Sotonom i Volwesima ako nam to znači osvajanje lige. U slučaju da kiksamo u ligi onda bi išao maksimalno na osvajanje Fa cupa. Do finala ćemo znat jesmo li u finalu lige prvaka ili nismo.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #58 : Travanj 18, 2022, 08:21 »
Vidimo se u finalu, jedva čekam. To su uvijek dobre utakmice, za ovu očekujem isto.

nisam baš priželjkivao vas u finalu, ali koliko ste god nezgodni vi nama, i mi smo vama. očekujem neizvjesnu i tvrdu tekmu s malo golova, pa kako bude.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #59 : Siječanj 08, 2023, 18:12 »
Da su zadrzali Tuchela mislim da bi radio bolji posao nego sto ga sad radi Potter.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!