Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 62862 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Liga prvaka 2021/22
« Odgovori #645 : Studeni 02, 2022, 18:10 »
Super su mi upravo ovi koji prvi traze nova pojacanja i seru po domacim igracima koji su 20. igrac ekipe i onda istovremeno traze da se igra iz ljubavi prema klubu.

Ako ljudi zele takav nogomet ne znam kako su Premiership i Liga Prvaka gledaniji od lokalnih liga.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #646 : Studeni 02, 2022, 18:18 »
Što ti briješ, mihovile? Prošeće on psa i do lokalne tekme.
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #647 : Studeni 02, 2022, 18:28 »
Super su mi upravo ovi koji prvi traze nova pojacanja i seru po domacim igracima koji su 20. igrac ekipe i onda istovremeno traze da se igra iz ljubavi prema klubu.

Ako ljudi zele takav nogomet ne znam kako su Premiership i Liga Prvaka gledaniji od lokalnih liga.
U pravu si 100 posto. Pa ko je od lokalnih u Liverpoolu igrao iz ljubavi prema klubu a ne parama u zadnjih 10 godina. Ja se jedino sjećam Gerrarda i Carraghera, ostali su odlepršali čim su zazveckali novčići.
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #648 : Studeni 02, 2022, 18:34 »
Ma sa zrnom soli uzeti i igru zbog ljubavi prema klubu ako taj klub igra ligu prvaka i bori se za trofeje. Da su konstantno u donjoj polovici ljestvice, a igrač ima mogućnost otići u top klub pa ne ode, to je ljubav prema klubu.
Tako da bi tu najviše istaknuo igrače tipa Di Natale, a manje Gerrarde i Tottije. Bez obzira što su i oni bili izuzetno vjerni klubu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #649 : Studeni 02, 2022, 18:35 »
Pogodite koja je engleska ekipa sakupila najviše bodova ove sezone u grupnoj fazi LP?!

Pogodite koja je engleska ekipa jedina završila drugoplasirana dok su svi ostali prvoplasirani?!

:D
Never miss a good chance to shut up.

Online jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #650 : Studeni 02, 2022, 18:37 »
Otisao bi i Jones za parama da ga trazi Real,a ovako posto ga moze traziti samo Blackburn bolje suti i igraj za ljubav prema Liverpoolu.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #651 : Studeni 02, 2022, 18:42 »
Otisao bi i Jones za parama da ga trazi Real,a ovako posto ga moze traziti samo Blackburn bolje suti i igraj za ljubav prema Liverpoolu.
ahahhahaaha
Možda i Jones nekim čudem eksplodira pa nas "izda" i ode u Real kao Owen. :D
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Online Marijo

• Hero Member
« Odgovori #652 : Studeni 02, 2022, 19:19 »
ahahhahaaha
Možda i Jones nekim čudem eksplodira pa nas "izda" i ode u Real kao Owen. :D

Daj Bože. Može i Keita
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #653 : Studeni 02, 2022, 19:25 »
Daj Bože. Može i Keita
Keita nije lokalni ipak  :D
Ozbiljno , mislim da Keita ima Coutinhov sindrom, jer je tražio veću minutažu i sad je kao "ozlijeđen i nespreman" jer ne dobija pravu priliku...

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #654 : Studeni 02, 2022, 20:02 »

kako ti znas banalizovat stvari i napravit se blesav to je strasno, al neka samo daj :super
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #655 : Studeni 02, 2022, 20:17 »
kako ti znas banalizovat stvari i napravit se blesav to je strasno, al neka samo daj :super
Ne, ovdje se nimalo ne pravim blesav. Nije to do tebe samo, nego doslovno do svake osobe s kojom sam ikad pricao a koja je imala takvu/slicnu ideju i komentar. A svi redom spadaju u one koji guraju nogomet u smjeru u kojem ide (u toj sam skupini i ja, samo je meni to oke). A da ne ulazimo uopce u izvedivost tako necega i koliko bi se zakona moralo prekrsiti za tako nesto.

Uglavnom, za mene jedna od gorih ideja.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #656 : Studeni 02, 2022, 20:25 »
Ne, ovdje se nimalo ne pravim blesav. Nije to do tebe samo, nego doslovno do svake osobe s kojom sam ikad pricao a koja je imala takvu/slicnu ideju i komentar. A svi redom spadaju u one koji guraju nogomet u smjeru u kojem ide (u toj sam skupini i ja, samo je meni to oke). A da ne ulazimo uopce u izvedivost tako necega i koliko bi se zakona moralo prekrsiti za tako nesto.

Uglavnom, za mene jedna od gorih ideja.

ma svakako od te ideje u bliskoj buducnosti nece biti nista tako da je glupo i raspravljat, al bi se moglo to odradit i lakse nego sto izgleda,

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #657 : Studeni 02, 2022, 20:29 »
ma svakako od te ideje u bliskoj buducnosti nece biti nista tako da je glupo i raspravljat, al bi se moglo to odradit i lakse nego sto izgleda,
Ne bi i ne treba se to nikad odradit. Ta ideja je zlo i nadam se da cemo se kao civilizacija micati od takvih ideja.

Online El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #658 : Studeni 02, 2022, 21:03 »
Keita nije lokalni ipak  :D
Ozbiljno , mislim da Keita ima Coutinhov sindrom, jer je tražio veću minutažu i sad je kao "ozlijeđen i nespreman" jer ne dobija pravu priliku...
Pa naravno da nije ozljeden to znaju i ptice na grani.
Napravio je dramu i sad placa cijenu toga.
Jesam li za to?
I jesam i nisam

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #659 : Studeni 02, 2022, 21:06 »
Ovaj mag Čačić je sve i jednu utakmicu u LP izveo istu ekipu   :klanja :klanja
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.