Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 116546 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LFCRi

• Hero Member
Odg: Liga prvaka
« Odgovori #2145 : Listopad 01, 2025, 23:28 »
Vi bi stvarno doveli igraca od 34 godine koji bi trazio ogromnu placu da nam igra koliko? 1 ili 2 godine? I sta onda? Ponovo traziti novog igraca i ponovo ga uigravati. Ajde malo budite realni, nismo kupili Wirtza i ostatak ekipe na 1 godinu nego smo ulagali za buducnost.

Da li sam i ja ocekivao vise od Wirtza? Jesam, ali isto tako je ostatak ekipe UZASAN. Da nam je barem samo Wirtz problem.

Jel i Mbappe onda prevara kad mu je trebalo neko vrijeme da se prilagodi u Realu?

Imate nerealna ocekivanja (i nemojte spominjati cijenu transfera jer dobro znamo da su odavno cijene otisle u nebesa za kvalitetne igrace)

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #2146 : Listopad 01, 2025, 23:31 »
lako sad pametovati, u trenutku kad smo kupili wirtza mislim da smo svi do jednog mislili da smo kupili najboljeg igrača na tržištu i nikakav de bruyne nije u tom trenutku bio relevantan.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2147 : Listopad 01, 2025, 23:39 »
Vi bi stvarno doveli igraca od 34 godine koji bi trazio ogromnu placu da nam igra koliko? 1 ili 2 godine? I sta onda? Ponovo traziti novog igraca i ponovo ga uigravati. Ajde malo budite realni, nismo kupili Wirtza i ostatak ekipe na 1 godinu nego smo ulagali za buducnost.

Da li sam i ja ocekivao vise od Wirtza? Jesam, ali isto tako je ostatak ekipe UZASAN. Da nam je barem samo Wirtz problem.

Jel i Mbappe onda prevara kad mu je trebalo neko vrijeme da se prilagodi u Realu?

Imate nerealna ocekivanja (i nemojte spominjati cijenu transfera jer dobro znamo da su odavno cijene otisle u nebesa za kvalitetne igrace)

Mislim da niko nije zelio više od De Bruynea od mene u Liverpoolu prošle sezone.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2148 : Listopad 02, 2025, 08:13 »

Trebalo mu je mislim 3 utakmice da zabije gol iz igre, pa je na kraju sezone imao više golova nego nastupa.

KdB ne bi trebao nikakvu prilagodbu, čovjek je prešišao Premierligu davno, a 2 godine njega u ovakvoj formi vrijedi bianco check plaće.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2149 : Listopad 02, 2025, 08:32 »
Trebalo mu je mislim 3 utakmice da zabije gol iz igre, pa je na kraju sezone imao više golova nego nastupa.

KdB ne bi trebao nikakvu prilagodbu, čovjek je prešišao Premierligu davno, a 2 godine njega u ovakvoj formi vrijedi bianco check plaće.

Plus, kad smo već toliko trošili, moglo se naći i za DeBruynea za te 2 sezone, pa neka Wirtz uči od njega.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2150 : Listopad 21, 2025, 21:34 »
U šta se pretvorio Haaland ove sezone, ovo je nivo još više. Nastavi li ovako, vodi on City do novog naslova prvaka u Engleskoj.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2151 : Listopad 21, 2025, 22:07 »
Kakav udarac ima Alvarez, strasno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2152 : Listopad 21, 2025, 22:31 »
Arsenal je tri klase iznad nas. Sta znaci kad imas jednu svjetsku klasu u odbrani poput Gabriela za razliku od onog naseg kapitena trabanta

Offline 67

• Hero Member
« Odgovori #2153 : Listopad 21, 2025, 22:51 »
Portugalski strucnjak dobio po guzovima..

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2154 : Listopad 22, 2025, 07:38 »
Arsenal je tri klase iznad nas. Sta znaci kad imas jednu svjetsku klasu u odbrani poput Gabriela za razliku od onog naseg kapitena trabanta

Pitat ću te o toj klasi u veljači.  :D :kuler

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2155 : Listopad 22, 2025, 10:19 »
Fino poslozen Arsenal, mozda bi i mi bili ovako dobri defanzivno da imamo 4 jako dobra stopera ispred njih dva vrhunska zadnja vezna, mi imamo najboljeg stopera svh vremena Virgila van Dijka i pored njega 3 rupetine, u veznom redu je odlicni Gravenberch koji po meni uz sve svoje kvalitete nije pravi zadnji vezni, a pored njega rupetinu Mac Allistera koji je malo spremniji od 80-godisnjaka.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2156 : Listopad 22, 2025, 13:01 »
Mi smo zanemarili ulaganje u obranu. Tu nas čeka poprilično velik posao. Nisam zadovoljan ni izborom bekova a niti stopera. Arsenal je tu jasno dosta jači.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2157 : Listopad 22, 2025, 14:33 »
Danas želim "iskupljenje u Shawshanku"!
Želim da se napadne od prve sekunde pa da konačno vidimo možemo li mi išta ove sezone ili će sezona polako otići u zaborav.
Na žalost, poznavajući Slota, teško je tako što očekivati.

Offline Daorson

• Sr. Member
« Odgovori #2158 : Listopad 22, 2025, 18:54 »
vidice se odma na pocetku , ako Virgil i Konate krenu sa dodavanjima i ubijanjem ritma i Virgil onda stane nogom na loptu i ceka kao i obicno nesto samo njemu znano, onda sljedi repriza rezultata.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2159 : Listopad 22, 2025, 19:00 »
Ajmo se mi pokusat stabilizirat, sredit malo defenzivu (i tu ne mislim samo na obranu) i pokusat pobjedit umjesto nekakvih velikih iskupljenja i divljanja. Krenimo malo po malo od osnova pa cemo onda potencijalno nekad doc i do nekakvog razbijanja protivnika. Bio bi presretan danas sa nekakvih dosadnih 1:0 u kojem protivniku ne dopustimo puno.