Autor Tema: Liga prvaka  (Posjeta: 65197 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: Liga prvaka
« Odgovori #1350 : Svibanj 08, 2024, 23:13 »
Ček, jesam ja jedini tu lud pa nešto ne vidim? Pa šta nije igrač Reala igrao loptom glavom kad se svirao offside pa tako nikako ne može biti offside, bez obzira jesu li ova dva Bayernovca bili u nedozvoljenoj poziciji?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1351 : Svibanj 08, 2024, 23:14 »
Samo neznalice poput ovog mudme mogu osporiti pobjednički mentalitet. Kad se nešto desava iz godine u godinu naravno da je pobjednički mentalitet. Real je razbio Bayerna igrom veceras

Večeras je. Za razliku od svih proteklih godina.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #1352 : Svibanj 08, 2024, 23:15 »
Glupavi Neuer bez kojeg bi primili 10 komada u ove 2 utakmice
Nevjerojatno stvarno da nisu pustili napad Bayerna na kraju, bas velika greska.
Real klasika, nevjerojatno koliko im dugo ovo polazi za rukom :klanja

I onda odluči hvatati onu loptu, da ispao je izuzetno glupav u onoj situaciji.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1353 : Svibanj 08, 2024, 23:17 »
Večeras je. Za razliku od svih proteklih godina.
Daj molim te. Kad se nesto desava iz godine u godinu onda je to znanje, iskustvo i vjera u sebe. Slicno United za vrijeme Fergusona s onim konstantnim preokretima. Mentalitet

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #1354 : Svibanj 08, 2024, 23:17 »
Ovo ti se desi kad dovedeš igrača Tottenhama u tim.
Ovo ti se desi kad zatvaraš utakmicu u 70oj minuti a igra se 100. Stoput viđeno.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1355 : Svibanj 08, 2024, 23:18 »
Ček, jesam ja jedini tu lud pa nešto ne vidim? Pa šta nije igrač Reala igrao loptom glavom kad se svirao offside pa tako nikako ne može biti offside, bez obzira jesu li ova dva Bayernovca bili u nedozvoljenoj poziciji?

Mora se gledati i igrač Bayerna koji skače s njim, ali i on izgleda onside. U svakom slučaju, prema naputcima, pomoćni je ovo morao pustiti i izgleda kao velika šteta na račun Bayerna.

Kakve gluposti puštaju i onda ne puste milimetarsku situaciju u zadnjim minutama polufinala.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #1356 : Svibanj 08, 2024, 23:18 »
Ma ko da je bitno kako si odigrao, uostalom njima se i citav sustav malte ne svodi na trenutke individualne kvalitete pojedinaca koji iz nicega mogu stvoriti gol. To im je moto vec x godina, i pali redovno.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1357 : Svibanj 08, 2024, 23:19 »
Daj molim te. Kad se nesto desava iz godine u godinu onda je to znanje, iskustvo i vjera u sebe. Slicno United za vrijeme Fergusona s onim konstantnim preokretima. Mentalitet

Slažem se ja s tobom da imaju pobjednički mentalitet. Samo kažem da su danas čak to i zaslužili gledajući igru (koju si ti spomenuo) puno više nego u proteklim godinama.

Ma ko da je bitno kako si odigrao, uostalom njima se i citav sustav malte ne svodi na trenutke individualne kvalitete pojedinaca koji iz nicega mogu stvoriti gol. To im je moto vec x godina, i pali redovno.

Slažem se.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1358 : Svibanj 08, 2024, 23:21 »
Ovo ti se desi kad zatvaraš utakmicu u 70oj minuti a igra se 100. Stoput viđeno.
Ma salim se, samo ne volim Kanea, ali poprilicno glupe izmjene Tuchela iako mislim da je odlican trener za kup takmicenja.

Slažem se ja s tobom da imaju pobjednički mentalitet. Samo kažem da su danas čak to i zaslužili (gledajući igru koju si ti spomenuo) puno više nego u proteklim godinama.

Dobro, to stoji

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #1359 : Svibanj 08, 2024, 23:27 »
razbili su bavarce. sad ce ovi kupit pola Leverkusena i opet bit prvaci Njemacke.

tuchel kretenu!

Dortmund nema nikakve sanse protiv ovih.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1360 : Svibanj 08, 2024, 23:39 »
A ja pripremio baklje za njemačko finale.
Je je daaa, Real je moj qurac kraljevski klub, samo imaju kraljevski tretman, kao što i ono govno kad je u finalu ozlijedio Salah, još su mu svi čestitati kako su se riješili velike opasnosti.
Kao prvo, zašto nismo kod drugog gola Reala vidjeli snimku, a ne crtani film, pa to mogu i ja iz režirati. Čisto sumnjam da nije bio ofsajd.
Isto kao što qurca ne razumijem zašto nije priznat gol Bayer a.
Inače, iskreno, jbms, ali ovo je jebeno sumnjivo sve skupa.
Mentalitet imaju, nemam zamjerke, svaka im čast, ali i samopouzdanje napumpaš kad znaš da kad je frka, imaš suce da to riješe.

A što se Tuchrla tiče, hvala Bogu d a taj jazavac nije došao na našu klupu.
Kakve je on katastrofalne poteze povukao, strašno. Vaditi Kanea u onom trenutku??? WTF? A i Neuer je dao Realu finale, da se razumijemo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1361 : Svibanj 09, 2024, 00:06 »
Nije bilo zaleđe prema bein sportsu.   :hitwall :suicide :bljak

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #1362 : Svibanj 09, 2024, 03:12 »
A ja pripremio baklje za njemačko finale.
Je je daaa, Real je moj qurac kraljevski klub, samo imaju kraljevski tretman, kao što i ono govno kad je u finalu ozlijedio Salah, još su mu svi čestitati kako su se riješili velike opasnosti.
Kao prvo, zašto nismo kod drugog gola Reala vidjeli snimku, a ne crtani film, pa to mogu i ja iz režirati. Čisto sumnjam da nije bio ofsajd.
Isto kao što qurca ne razumijem zašto nije priznat gol Bayer a.
Inače, iskreno, jbms, ali ovo je jebeno sumnjivo sve skupa.
Mentalitet imaju, nemam zamjerke, svaka im čast, ali i samopouzdanje napumpaš kad znaš da kad je frka, imaš suce da to riješe.

A što se Tuchrla tiče, hvala Bogu d a taj jazavac nije došao na našu klupu.
Kakve je on katastrofalne poteze povukao, strašno. Vaditi Kanea u onom trenutku??? WTF? A i Neuer je dao Realu finale, da se razumijemo.

Realu uvijek netko pokloni finale. Ovaj put Neuer prije par godina onaj nas idiot Karius. svi se useru u gace kad vide Real.

Offline luigi

• Hero Member

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1364 : Svibanj 09, 2024, 08:27 »
Ovi u VAR sobi što vuku lajne, izgleda da vuku one bijele lajne sa stola za vrijeme utakmice.