Anketa

Krivac za ovaj huliganski incident...

...je HNS
18 (8.2%)
...je policija
2 (0.9%)
...su navijači
20 (9.1%)
Krivac za dosadašnje ne-rješavanje generalnog problema huliganizma je...
0 (0%)
...isključivo HNS
6 (2.7%)
...isključivo policija (i/ili politika)
3 (1.4%)
...HNS i policija (i/ili politika)
26 (11.8%)
Huligane i njihovo nastojanje da dođu do 'pravde'...
0 (0%)
...podržavam, ciljevi opravdavaju postupke
4 (1.8%)
...ne podržavam način ali ciljevi su opravdani
19 (8.6%)
...ne podržavam postupke niti njihovu viziju 'pravde'
17 (7.7%)
Ekonomska situacija u državi je kriva za ovo stanje? po meni...
0 (0%)
...100%
2 (0.9%)
...50%
15 (6.8%)
...10%
16 (7.3%)
Politika u državi je kriva za ovo stanje? po meni
0 (0%)
...100%
10 (4.5%)
...50%
18 (8.2%)
...10%
6 (2.7%)
HNS je kriva za ovo stanje? po meni
1 (0.5%)
...100%
20 (9.1%)
...50%
12 (5.5%)
...10%
5 (2.3%)

Ukupno Glasova: 40

Glasanje završeno: Lipanj 22, 2015, 11:19

Autor Tema: Hrvatska nogometna reprezentacija  (Posjeta: 206049 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
Odg: Hrvatska nogometna reprezentacija
« Odgovori #2460 : Rujan 24, 2024, 09:38 »
Ok, Perišić u ulozi mentora igračima svakako, ali zdravi Perišić. No kakvu poruku to šalje igračima koji formom i kvalitetom dolaze u bazen reprezentativnog kadra, što moraju učiniti da bi bili pozvani ako igrač koji je polomio križne ligamente i ima 213 odigranih minuta u čitavoj kalendarskoj godini ima prednost nad nekim tko je standardan i u naletu forme ?!
Meni je Perija drag igrač i sigurno da ima još utakmica u kockastom dresu u kojima ćemo uživati u njegovim majstorijama no on je svakim danom sve stariji, nema smisla držati ga poluspremnog da uzima mjesto nekome tko može biti budućnost na toj poziciji kao što su Jurišić ili Domagoj Bradarić te raditi istu pogrešku kao što je godinama bilo s Brozovićem kojem se nije tražila zamjena na vrijeme pa se prošlo pored prime Mišića ili neupitnog talenta Sigura.

Mlade igrače treba dozirati, no jednako tako im ne treba davati priliku kad ju formom ne zaslužuju. Čime točno ovaj poziv pomaže Baturini ako ga je prethodni mentalno unazadio i izbacio iz forme ? Da bilo kakva igra u klubu osigurava mjesto u reprezentaciji jer je nekad igrao dobro ? Ne ide to tako i ne mogu se složiti s Dalićem. Na takav način je Vlašića poremetio koji se ne mora ni potruditi doći do minutaže u klubu kad će svejedno biti pozivan ili pretpozivan u reprezentaciju jednako kao i sada, a nije odigrao ni minute od prijateljske utakmice s Portugalom prije Eura kad se i ozlijedio.

Mladim igračima pozivi kao 25. ili 26. igrač ili pretpoziv trebaju biti nagrada dobre forme i ostvarenja potencijala te motiv za daljnji razvoj, no jednako tako izbacivanje s popisa u slučaju pada forme opomena da im karijera ide silaznom putanjom te da se moraju trgnuti. Oscilacije su normalne i razumljive, ali im stalni pozivi bez obzira na formu neće pomoći da se te oscilacije eliminiraju ili barem uklope u neke prihvatljive norme i okvire.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2461 : Rujan 24, 2024, 14:34 »
Ako je izdržao sa Lidijom 1 na 1, znači da je spreman.

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2462 : Rujan 24, 2024, 14:50 »
Ne znaš jel izdržao, možda je napustio HR zato što nije mogao izdržat pa bi ga raja zajebavala  :lol

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2463 : Rujan 25, 2024, 08:11 »
Ne znaš jel izdržao, možda je napustio HR zato što nije mogao izdržat pa bi ga raja zajebavala  :lol

:lol
A i to što kažeš!

Online boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2464 : Listopad 10, 2024, 14:37 »
Protiv Škotske bih volio vidjeti ovako nešto, ako Kova zbog obiteljskih obaveza ne dođe - iako bih volio da nastupi u prvih 11:

Livaković - Erlić (Šutalo), Ćaleta-Car, Gvardiol - Jakić, Modrić, P. Sučić, L. Sučić. Sosa - Kramarić, Budimir (Matanović)
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Online boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2465 : Listopad 12, 2024, 20:15 »
Hrvatska 2 : 1 Škotska

Spoj mladosti i skustva!

Hrvatska je uspjela uz pomoć izbornika Dalića premostiti smjenu generacija, i uz prekaljene senatore: Modrića, Perišića i Kramarića , poznate i afirmirane lavove: Gvardiola, Sosu, Petkovića, Budimira, Livu ... promovirati i nove nade : Petra i Luku Sučića, Baturinu, Matanovića, Šutala i  za ovu Novu Hrvatsku nema zime.
To je potentna i opasna momčad koja sa velikom širinom na klupi se može suprostaviti bilo kojem protivniku.
Dalića kojeg paćenici osporavaju stalno (prije svega što je vjernik i Hercegovac), sada je svima dokazao da je i taktički majstor i mag:
izmislio je Perišića na desnom bočnom te iznenadio cijelu nogometnu javnost i državu za 4 milijuna izbornika.
Obrana još nije uigrana i dosta je mlada pa smo visili par puta opasno protiv jedne Škotske koja je svakom velikanu uvijek
težak i neugodan protivnik. Oni su prije svega trkački, fizički a i taktički odlična ekipa čiji igrači većinom igraju u Premier Ligi.
Vezni red je strpljivo pleo igru oko njihovog 16erca i imali smo veći posjed i više prilika,
Akcije i golovi su bili jako lijepi od Matanovića i Kramarića.
Posebno me raduje činjenica da smo igrali puno bolje i atrakatvnije kad su ušla 3 Dinamova amigosa: Baturina, Sučić i Petko i to ja na Maksimiru dodatno zapalilo atmosferu.
Akcije su bila tečnije i atraktivnije i trebali smo dobiti i većom rezlikom.
Modrić je odigrao svih 90 minuta i diktirao igru, i svaka je akcija počinjala od njega. Dokazao je da će se na sljedećem prvenstvu boriti sa repkom za medalju kao jedan od najstarijih igrača  kojem je to ikad uspjelo.
Što je stariji to je bolji, kao najbolje Francusko vino.
Najbolji hrvatski igrač svih vremena.
Točka.
Uskličnik!
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2466 : Listopad 12, 2024, 20:28 »
 :suicide :suicide

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2467 : Listopad 12, 2024, 21:42 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2468 : Listopad 12, 2024, 21:44 »
nisam pročitao ali piši češće burazeru

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #2469 : Listopad 13, 2024, 08:39 »
Na ignore mi je, ali nakon Mihovilovih smajlića sam pročitao. Sjebao mi nedjeljno jutro.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2470 : Listopad 13, 2024, 08:49 »
Na ignore mi je, ali nakon Mihovilovih smajlića sam pročitao. Sjebao mi nedjeljno jutro.
Ja nemam običaja ikoga stavljati na ignore.
Libo me tuki ko je šta pročitao.
Od danas pišem samo na društvenim mrežama sa ljudima koji se potpišu : Imenom i Prezimenom.

Moji postovi na ovom forumu će biti sve rijeđi i rijeđi, jer je tu pola paćenika koji se kriju i hejtaju iza: virtualnog N.a.d.i.m.k.a.
Ionako ima 100X važnijeg posla, nego visiti na forumu gdje je 2000 registriranih ljudi, a dnevno ima svega cca. 5 postova.

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #2471 : Listopad 13, 2024, 19:48 »
Petkovic i Petar Sucic dva najgora na terenu, ovaj im hvalospjeve pise...sta je klubastvo

Baturini svaka cast, ubio Robu

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2472 : Listopad 13, 2024, 20:15 »

:lol

A @Mihovil sad treba popiti ban jer je čovjeku savjetovao da izvrši samoubojstvo.
...i to dva puta!  :D