Autor Tema: Najbolja utakmica na kojoj ste bili  (Posjeta: 21968 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bischa

• Hero Member
  • You don't need to love it, you have to RESPECT it!
Odg: Najbolja utakmica na kojoj ste bili
« Odgovori #90 : Ožujak 04, 2011, 16:35 »
Zaboravil sam u međuvremenu, budem...
Ma Lucho je uvijek na drugoj strani!

Offline KELTIAN

• Newbie
  • GO REDS
« Odgovori #91 : Svibanj 06, 2011, 01:56 »
hajduk-varteks 2-0 proslava naslova 2003-04-više od 35000     hajduk-budućnost 1-0 35000 hajduk-dinamo 2-0 2008-09 više od 35000 i hajduk-anderlecht 1-0 35000.reprezentaciju kao i mnogi splićani nisam ima prilike baš upoznat osim kad je gostovala nizozemska,a šta se tiče hajduka mogu samo žalit da živim u 80-im i sanjat bolje dane.e da su svaki tjedan ovakve utakmice.                                                                               
sve nas veže ljubav ista

Offline Miirko

• Hero Member
« Odgovori #92 : Kolovoz 30, 2011, 21:13 »
Definitivno 2005. i utakmica Hrvatska - Brazil na Poljudu. 2 karte platio 1600kn ali isplatilo se u svakom slučaju, uz to sam dobio i gratis brazilke sa vatrenim atributima par metara od mene.  :D

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #93 : Rujan 02, 2011, 16:33 »
Definitivno 2005. i utakmica Hrvatska - Brazil na Poljudu. 2 karte platio 1600kn ali isplatilo se u svakom slučaju, uz to sam dobio i gratis brazilke sa vatrenim atributima par metara od mene.  :D

O:)  :love
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #94 : Rujan 02, 2011, 17:39 »
NK Osijek - HNK Rijeka 2005. godine. Nas 300 navija ko nenormalni, počela kiša padat, ja 15 godina imam, skinuli majice svi, odjednom nestaje struje na Gradskom Vrtu, pali se 10 dimnih bombi, Osijek pobjedio 1:0, nas 30-ak poslije utakmice ostaje još pola sata navjat i rugat se na tribini. Izašli smo tek kad su mreže sa golova poskidali. Ma show.

GNK Dinamo - NK Osijek prije 2 sezone, 5 buseva smo napunili i krenuli na Maksimir, Boysi nikad lošiji u povijesti nisu bili, nas 200 upada na tribinu i pjevamo "Moj Osijek", bolestan osjećaj. Izvukli smo 1:1, Primorac pogodio stativu pred kraj, da je ušlo pobjedili bi 2:1.

NK Osijek - HNK Hajduk kad je Vitaić zabio gol u 96. minuti sudačke nadoknade, pobjedili 1:0.

NK Slaven Belupo - NK Osijek prije par sezona, Osijek izgubio 4:2, al smo zato cijelo prvo poluvrijeme isforsirali "Ajde Osječe, zabijaj golove do nove pobjede". Snijeg počeo padat nešt sitno, Osijek zabija gol, mi i dalje pjevamo. Ma bolestan osjećaj. Na kraju utakmice se šalimo sa redarima, a kasnije i u busu na putu za Osijek. B-)

« Zadnja izmjena: Rujan 03, 2011, 14:27 Massone »
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #95 : Rujan 02, 2011, 18:15 »
Hajduk - Roma(vjerovatno i najbolja atmosfera(iz Zadra je tad išlo pun k ljudi na utakmicu, nezaboravan put))
Hajduk - Varteks(zadnji naslov)
Hajduk - Dinamo(bija san na dosta derbija, ali onaj 'Ibrin' je strašan bija, vidi ćemo kako će biti 10-og)
Zadar - Dinamo(mislin da je tad Niko da u prvoj minuti gol, kasnije Brajković za izjednačenje pogađa)

E sad da se malo maknen s teme nogometa na košarku(Skoro svaku san iša Zadra gledat ali ovo mi je onako najbliže srcu):
Zadar - PAO(Zadnja utakmica Zadra u Euroligi koja je prekinuta kad je Bodiroga puca bacanja)
Zadar - Šibenik(ludi prekid i ulet istoka u teren)
Zadar - Partizan(Zadnja sezona u Jazinama, pobjeda protiv tada prejakog Partizana)
Ali iznad svega 2005 prvi naslov nakon '86 protiv Cibone. Praznik i najveća fešta u gradu do tada).

Također i rukomet Hrvatska - Rusija(paklena atmosfera).
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #96 : Studeni 26, 2012, 22:49 »
Polufinale kupa protiv Cibalije, napunili smo 6 buseva + ljudi u autima i u koloni krenuli za Vinkulju. Prvu utakmicu kod kuće smo dobili 3:0 pa je bilo i za očekivat da ćemo prolazak u finale protiv najvećih rivala dočekat u ogromnoj brojci na gostovanju.

Kroz grad se u busevima deremo "vaš grad, naša pravila" i na sličan način se šalimo sa domaćinima, izlazimo pred stadionom, nas 800 pjeva vrlo popularnu pjesmu koju imamo za Vinkovčane:

Na početku utakmice Ultrasi dižu poruku "Shit happens", mi ne kontamo šta je bilo, no na kraju utakmice smo skontali (kad smo slavili prolazak u finale i kad smo se svi popeli na ogradu) da su čobani namazali istu tu ogradu sa govnima :O :lol

19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
« Odgovori #97 : Studeni 26, 2012, 23:12 »
Vjerojatno Barcelona 5 - 0 Villareal na početku prošle sezone, koliko god ne bio pretjeran fan Barce, treba priznati da je impresivna momčad, a tada su bili jako raspoloženi. Također, Dinamo 2 - 2 Heerenveen (nemam ideje koliko "e" ide u njihovo ime) mi je ostala u pamćenju, ako po ničemu onda po izjavi mog starog da ćemo "gledati europski nogomet na proljeće" kod 2 - 0 za Dinamo  :lol

Ako smijem iz drugih sportova uzeti primjer, bila bi prošlosezonska pobjeda Medveščaka protiv KACa 5 - 4 u Domu Sportova, bez ikakve dileme najbolja utakmica koju sam ikad pogledao uživo, počevši od malog Tomljenovića koji je došao na tekmu ravno s aerodroma, luđačkog tempa koji se držao većinu utakmice, fantastičnih asistencija Trukhna (inače navijača Redsa :)) pa i pogotka Morencya za pobjedu koji mi je prolazio kroz glavu idućih tjedan dana :D Kasnije su poništili utakmicu zbog propusta u registraciji Tomljenovića, upisana je 5 - 0 pobjeda za jodlere, ali vjerujem da nitko od ljudi iz DS koji su bili tamo, pa i onih pred TVom, neće tako skoro zaboraviti utakmicu :)

"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #98 : Studeni 26, 2012, 23:25 »
Ja sam kao mali bio na tekmi tadašnje Croae i  Hajduka i Croatia je pobjedila 2-0,a Lončarević je zabio Gabriću s 30 metara u rašlje...

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #99 : Studeni 27, 2012, 00:14 »
8.4. 2009., ja 2.godina faksa, imamo kolokvij, predamo nas 6-storica radove ranije da bi mogli stići na tekmu, gradski derbi s Veležom. Atmosfera paklena, 2000+ Ultrasa pjeva iz petnih žila 86 minuta al rezultat stoji 1-1. I onda se ukaže svemogući Krešo Kordić u stilu Inzaghija, i  posprema loptu u gol. Totalna ludnica na stadionu, to se riječima ne može opisati. Za mene najbolja utakmica koju sam uživo pogledao  :love

"...Vi ste naša Severina, Rođeni ale ale..."

Offline TnT Blast

• Hero Member
« Odgovori #100 : Studeni 27, 2012, 00:53 »
Jel to ona kad je netko izvadio pištolj na stajanju?

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #101 : Studeni 27, 2012, 02:04 »
Jel to ona kad je netko izvadio pištolj na stajanju?
yup  :)