Al nitko ga ni ne hvali kao samostalnog trenera a imam osjecaj da ljudi bas uzivaju u tom njegovom neuspjehu kao samostalni trener. Taj dio mi nije jasan, cemu toliki gust u tom njegovom neuspjehu?
Pa nije užitak u neuspjehu, nego konstatacija da mu ide loše.
Taj isti Salzburg je godinama imao dobre rezultate u Europi, ostvarivao prolaske dalje a ove godine je kanta za napucavanje. Ajde što izgubi, nego što nema nikakve igre.
A nemalo je onih koji su zazivali njegovo ime kao nasljednika Kloppa.
OK, ima najmlađu ekipu, ali ima i puno slabijih ekipa, samo sad dolazi do onog o čemu sam pričao, a to je da u ovakvom formatu gdje ne znaš s kime će te ždrijeb spojiti, a svi smo u istom poretku, može doći do takvih situacija. Da se razumijemo, definitivno je ovo sada zanimljivije u ovom formatu, e sad koliko je to baš "regularno i pošteno", otom-potom.
Tako da, pogledajte prvo s kime su sve do sada igrali, a onda donosite zaključke.
5-0 od Leverkusena se može prihvatiti, ali pazi ovo:
0-2 od Dinama
0-4 od Bresta
0-3 od Sparte Prag
Pa to su sve klubovi njihovog ranga u kojima su razmontirani na proste faktore. Nije sad Lijnders nešto naglo pomladio ekipu, već zadnjih 8-9 godina su im igrači od 19-20 godina redovni nosioci igre pa su igrali KO fazu LP, četvrtfinale Europa lige,...