Anketa

Superliga

Da
3 (10.7%)
Ne
8 (28.6%)
Kruha i igara
3 (10.7%)
Mišo Kovač - Odavno više ne plačem zbog tebe
9 (32.1%)
Mrzim Manchester United
5 (17.9%)

Ukupno Glasova: 28

Glasanje završeno: Travanj 30, 2021, 11:25

Autor Tema: Superliga 21/22  (Posjeta: 11208 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Superliga 21/22
« Odgovori #120 : Travanj 21, 2021, 00:45 »
Sta mislite da se krije iza raspada ovog ? Izgledalo mi je poprilicno sigurno u nedjelju navecer moram priznati. Ne vjerujem da su ih protesti par hiljada navijaca natjerali na izlazak iz lige. Koja je mogucnost da je postojao neki precutni dogovor Engleza u svemu ovome, da naprave zbrku i da izadju kao pobjednici iz ovog?

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #121 : Travanj 21, 2021, 00:51 »
Sta mislite da se krije iza raspada ovog ? Izgledalo mi je poprilicno sigurno u nedjelju navecer moram priznati. Ne vjerujem da su ih protesti par hiljada navijaca natjerali na izlazak iz lige. Koja je mogucnost da je postojao neki precutni dogovor Engleza u svemu ovome, da naprave zbrku i da izadju kao pobjednici iz ovog?
Doslovno nikakva. Preracunali su se i pomalo su neozbiljno usli u sve ovo. Dobili su jaci push-back nego su ocekivali i propalo je.

Offline ANFIELD+1892

• Hero Member
  • Muku muče, da nas spriječe...
« Odgovori #122 : Travanj 21, 2021, 08:40 »
Slavlje pada super lige je zapravo poraz nogometa. Ne zato što je super liga dobra i jer se trebala dogoditi, svako zatvoreno natjecanje je zlo. Slavlje tog pada je poraz jer navijači misle da je sada sve dobro, da su pobijedili, a samo su slomili pohlepne vlasnike i vratili nogomet pohlepnoj UEFA-i, pohlepnoj FIFA-i, pohlepnim TV kućama... Nisu pobijedili navijači, niti nogomet, samo su usmjerili pobjedu u borbi dvije zmije.

A kad smo kod navijača, i oni su pohlepni. Na ljeto ova pobjeda neće ništa značiti jer će opet svi htjeti Mbappea i Haalanda iako klub gubi 100 milijuna funti samo zato jer nema navijača na stadionima. Opet će govoriti kako je ova momčad sranje i da treba puno novih transfera iako su ovi momci igrali u dva finala LP i dva puta se borili za titulu unutar 3 godine. U tim borbama za titulu su osvojili 196 bodova kroz dvije sezone.

Poraz nogometa dogodio se u onom trenutku dok nam je Deadline Day na SkySportsu postao važniji od finala FA kupa. Tako da to što navijači slave ovu pobjedu je poraz sam po sebi jer misle da su pobijedili, a samo su odabrali ono "drugo" zlo. :)

Vezano uz vlasnike, pazite što želite jer bi svaki drugi vlasnik isto tako odabrao Superligu. Tako da bi se i tu moglo dogoditi slavlje, a ustvari bi se samo dogodilo ono "drugo", usudio bih se reći "veće" zlo.

Da se razumijemo UEFA je mafija, ali opet imaš koliko toliko natjecateljskog duha u toj LP. Prvo se trebaš kvalificirati u nju, a u istoj koliko toliko manje momčadi imaju šansu iznenaditi. Pa imaš slučaj ove sezone gdje jedan Inter završi kao posljednji u svojoj skupini.

Pa uprvo takvom  tipu navijača kao što si ti je važniji zadnji dan prijelaznog roka od FA kupa, ovdje tko god da kritički napiše nešto protiv ranog ispadanja iz kupa ti si među prvima koji sere kako je to nebitno natjecanje važna je LP, zato ne seri.

I da tražit će se pojačanja prvi ću ih tražit, ali ne tražim ja  Mbappea, Haalanda... kurce palce iamš kvaliteni igrača na tržištu kod našij vlasnika je problem taj što oni ne daju novac bez prodaje glavni igarača.

Offline ANFIELD+1892

• Hero Member
  • Muku muče, da nas spriječe...
« Odgovori #123 : Travanj 21, 2021, 08:45 »
Jel ok sad pisat FSG out?  :D

Jel vam se promijenilo mišljenje o njima?

Nisam od prvoga dana imao neko dobro mišljenje o njima. Ovim potezom su samo potvrdili ono što sam cijelo vrijeme i mislio o njima.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #124 : Travanj 21, 2021, 09:12 »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #125 : Travanj 21, 2021, 09:26 »

Mislim da je ovo istina:

https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/1384520390584774661

UEFA is preparing a counter-attack in the Super League. UEFA is working with english investment fund to come up with new LOC that would have a starting budget of 4.5 billion € but which could go up to 7 billion.

Prijašnji je bio cca 2 billion €.

UEFA offered the Premier League clubs a significant amount of money to leave the European Super League. The offer wasn't made to the Spanish clubs as they are seen as UEFA's main enemies #mulive [md]
Never miss a good chance to shut up.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #126 : Travanj 21, 2021, 09:26 »
Evo lik nest mrmlja

Dok sam to gledao, jedino što sam u glavi vidio je ovo...  :lol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #127 : Travanj 21, 2021, 09:49 »
Nisam od prvoga dana imao neko dobro mišljenje o njima. Ovim potezom su samo potvrdili ono što sam cijelo vrijeme i mislio o njima.

"A big fat LOL at the FSG Out Brigade looking for brownie points talking about “I told you so” when all they’ve done is whine about transfers and signing players, nothing about the actual running of the club. What FSG have done now is an unforgivable betrayal of club values."

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #128 : Travanj 21, 2021, 10:18 »
Marca otkriva: "Real, Barcelona, Atletico i Juventus tužit će Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Tottenham i Arsenal

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #130 : Travanj 21, 2021, 11:14 »
In 2024, two #UCL places will be given to the clubs with the HIGHEST club coefficient that weren't able to qualify to the #UCL through their domestic leagues.

For example, if a club like Manchester United ends up ranked 6th in the Premier League, they would still qualify.

Furthermore, if, for example, a club like West Ham ends up 5th in the Premier League, and Manchester United ends up 6th, West Ham would qualify for the Europa League and Manchester United would qualify for the #UCL

Kao što rekoh, UEFA nam je dala slično sranje (koje bude uz sve to i negledljivo zbog 48 klubova), ali da, ovo jučer kao bila pobjeda...

Ovo:
https://twitter.com/Mr78Christopher/status/1384795612554665984

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #131 : Travanj 21, 2021, 11:16 »
tu će njegovu ispriku popušiti samo žešći naivci, a nadam se da takvih nema. svi su ti vlasnici ista govna, bili oni amerikanci, rusi, arapi... biznis je na prvom mjestu i ako se na ovaj ili onaj način može zaraditi više, naravno da će pregaziti i tradiciju, i klub, i navijače. sreća pa se većina klubova povukla, sumnjam da bismo i mi da se nisu svi englezi digli.

a smeta li me ovaj potez vlasnika? ni najmanje. s novom i unosnijojom zaradom bi svaki biznimismen flertovao i pokušao doći do nje. ovo je (zasad) sve ostalo na flertu. sve dok neki navijač kluba ne kupi klub i vodi ga srcem (fuj, znam) -- a to se neće skoro dogoditi -- pare su na prvom mjestu i uvijek će biti.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Online Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #132 : Travanj 21, 2021, 11:30 »
In 2024, two #UCL places will be given to the clubs with the HIGHEST club coefficient that weren't able to qualify to the #UCL through their domestic leagues.

For example, if a club like Manchester United ends up ranked 6th in the Premier League, they would still qualify.

Furthermore, if, for example, a club like West Ham ends up 5th in the Premier League, and Manchester United ends up 6th, West Ham would qualify for the Europa League and Manchester United would qualify for the #UCL

Kao što rekoh, UEFA nam je dala slično sranje (koje bude uz sve to i negledljivo zbog 48 klubova), ali da, ovo jučer kao bila pobjeda...

Ovo:
https://twitter.com/Mr78Christopher/status/1384795612554665984

Bila je za englesku sestorku. Dobit ce vise novca, dobit ce dodatna mjesta u LP, na racun drugih klubova. Opet navijaci bi se trebali pobuniti i protiv ovoga, ali do toga nece doci.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #133 : Travanj 21, 2021, 11:31 »
"UEFA President is in talks with London-based private equity firm Centricus over the sale of a £5 billion stake in the new ECA/UEFA joint venture that will run the European club competitions. This money would more than fill the hole caused by COVID-19 and provide the perfect platform for a fresh start." (The Athletic)

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #134 : Travanj 21, 2021, 11:51 »
još kad bi sad na nekoj farmi uzgojili muda da provedu još stroži ffp od onog propalog...