S jedne strane razumijem osnivače SL, treba imati novaca da sve te super zvijezde platiš, navijači očekuju sve super zvijezde ali bez povećanja cijena dresova, ulaznica ili sad ove SL. Znači moraš zadovoljiti apetite navijača, a bez da podigneš prihodnu stranu, što je nemoguće.
No opet ne sviđa mi se to što će opet ti klubovi imati još više novca od ostalih u ligi gdje ovi više neće bit nikakva konkurencija. I ja bi rado vidio da netko drugi osvoji LP ili ligu (nebitno koju) tko nije među tim klubovima, al iskreno tko bi prije finala LP gledao dvoboj cska moskve i porta. Sami pogledajte kad vam se nude neke utakmice i imate tipa porto i chelsea ili bayern i psg. što ste gledali? sigurno niste gledali porto. nemojte lagat. možda ste ga gledali jedino zato što niste mogli gledat drugu tekmu... i navijači bi se *ebali, a da im ne uđe
ali negdje je napisao devil, fali one romantike, fale ikonski igrači. danas jednostavno nema toga, pa ni u LFCu nema igrača za kojeg mogu reć, e zbog njega gledam. nema. prije je bio steve, torres, suki..a sad... nitko. nema šmeka jednostavno nema ništa što bi me privuklo za ekran da se *ebem sa streamovima. sad ako puca, ah jbg, vidit ću sažetke...