Autor Tema: Engleska premier liga 2020/21  (Posjeta: 79181 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Engleska premier liga 2020/21
« Odgovori #2115 : Lipanj 04, 2021, 12:01 »
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/navijaci-su-rekli-svoje-njih-vise-od-40-posto-samo-zbog-jedne-stvari-nece-vise-dolaziti-na-stadione-15077833

U Engleakoj je iapitivanje na kojo način će se "revitalizirati ponivni dolazak navijača na atadione", a jedan detalj je izazvao veliku raspravu na Otoku. Pročitajte sami, ja sam o ovome slušao na Absolute radiu gdje je velika većina ljudi koji su se javljali u emisiju potvrdili da je VAR trebao donijeti pravdu, a donio je samo sranja i nedpumice plus uništio je draž proslava golova, a to se i vidi na igračima.
Kako god, na tragu je ovih naših ovovodišnjib rasptava.
Uglavnom, otišlo je ovo daleko na Otoku, baš me zanima kako će završiti.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #2116 : Lipanj 04, 2021, 13:08 »
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/navijaci-su-rekli-svoje-njih-vise-od-40-posto-samo-zbog-jedne-stvari-nece-vise-dolaziti-na-stadione-15077833

U Engleakoj je iapitivanje na kojo način će se "revitalizirati ponivni dolazak navijača na atadione", a jedan detalj je izazvao veliku raspravu na Otoku. Pročitajte sami, ja sam o ovome slušao na Absolute radiu gdje je velika većina ljudi koji su se javljali u emisiju potvrdili da je VAR trebao donijeti pravdu, a donio je samo sranja i nedpumice plus uništio je draž proslava golova, a to se i vidi na igračima.
Kako god, na tragu je ovih naših ovovodišnjib rasptava.
Uglavnom, otišlo je ovo daleko na Otoku, baš me zanima kako će završiti.
Nekako ne vjerujem u to da 40% neće dolaziti gledati svoju momčad na stadion zbog VAR-a. Jedino s čim se slažem je da trebaju te odluke brze donositi u VAR sobi i trebali bi objasnjavati kao u americkom nogometu.

Offline we_love_you_Liverpool

• Hero Member
« Odgovori #2117 : Lipanj 04, 2021, 16:17 »
Govorilo se o tom nekom sustavu za automatsku detekciju ofsajda tako da to kad zaživi trebalo bi dosta ubrzati sve oko vara.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2118 : Lipanj 04, 2021, 17:01 »
Govorilo se o tom nekom sustavu za automatsku detekciju ofsajda tako da to kad zaživi trebalo bi dosta ubrzati sve oko vara.
I to je dio te price, ali samo dio.
Ljude iritira nejednacenoat kriterija. Kako sto su kolege apomenili, radi se o tome da ako se vec ceka da kao u NFL-u, sudac dodje i objasni o cemu se radi, a ne da se ponekad ceka par minuta, a od svega samo sudac kaze play on, bez da je ili pogledao ili pojasnio svoju odluku ili odliku VAR sobe.
Također, traži se i uvođenje challengea npr. Po 1 u poluvremenu da se neke situacije dodatno provjere ako su nejasne npr. trenerima. To nije ništa novo sto vec nema u vecini drugih sportova....
Pitanje je sto ce od toga biti, naravno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2119 : Lipanj 06, 2021, 22:40 »
De Bruyne proglasen za igraca sezone  :lol :lol :lol :lol

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #2120 : Lipanj 06, 2021, 22:57 »
De Bruyne proglasen za igraca sezone  :lol :lol :lol :lol
Kako su pokrali Kanea i to u dvije kategorije.
Ovo i Foden nemaju smisla. Likovi odigrali pola sezone.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2121 : Lipanj 06, 2021, 23:02 »
Foden poceo samo 15 utakmica. Stvarno blasfemija.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2122 : Lipanj 07, 2021, 11:35 »
Aston Villa and Norwich City have reached an agreement for the transfer of Emiliano Buendía.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2123 : Lipanj 08, 2021, 12:36 »
Nuno Espirito Santo on verge of being named new Crystal Palace manager / @JPercyTelegraph https://t.co/L0HdSQQuiI
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #2124 : Lipanj 09, 2021, 22:33 »
Fonseca novi trener Tottenhama, Bruno Lage novi trener Wolvesa, a Espirito Santu propao dogovor sa Palacom.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2125 : Lipanj 09, 2021, 23:02 »
Fonseca novi trener Tottenhama, Bruno Lage novi trener Wolvesa, a Espirito Santu propao dogovor sa Palacom.

Pa šta stvarno Spursi nisu mogli nać boljeg trenera od ovog Fonsece. Mišljenja sam da oni odlaskom Kanea, a u dogledno vrijeme i Sona idu u Premierligašku prosječnost
Šteta za njih, imali su jako talentiranu generaciju igrača a nisu uspjeli napravit ništa i sad slijedi pad i povratak u doba kad su bili sredina tablice.

Online treiler

• Hero Member