Autor Tema: Serie A  (Posjeta: 83002 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
Odg: Serie A
« Odgovori #810 : Siječanj 17, 2024, 15:40 »
Plus, igrali su finale Europa lige godinu nakon i tek na penale izgubili. Nije ni to baš razina Carabao kupa.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #811 : Siječanj 17, 2024, 15:54 »
Upravo to. Lik jest arogantan, nije populist, nije mediafriendly kao Klopp ili Guardiola, ali je svaki klub podigao na stepenicu više svojim dolaskom.

Stvarno treba biti čarobnjak pa od Rome napraviti konkurentan klub u Europi.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #812 : Siječanj 17, 2024, 15:56 »
Upravo to. Lik jest arogantan, nije populist, nije mediafriendly kao Klopp ili Guardiola, ali je svaki klub podigao na stepenicu više svojim dolaskom.

Stvarno treba biti čarobnjak pa od Rome napraviti konkurentan klub u Europi.
Dinamo se posprdao s njegovim Tottenhamom, a ovdje se omalovazava Pochettino koji je s istim dosao do finala.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #813 : Siječanj 17, 2024, 16:09 »
Plus, igrali su finale Europa lige godinu nakon i tek na penale izgubili. Nije ni to baš razina Carabao kupa.
Ma Jon Snow po običaju ništa ne zna.

Dobar je Poćetino, vjerujem da ce svi za 60 godina pamtiti kako je stigao do finala LP, a da ce svi zaboraviti tripletu Mourinha, osvojenu LP sa Portom, prvi evropski trofej u historiji Rome i sezonu u EPL sa 15 primljenih golova. 😴

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #814 : Siječanj 17, 2024, 16:11 »
Dinamo se posprdao s njegovim Tottenhamom, a ovdje se omalovazava Pochettino koji je s istim dosao do finala.
Sorry, al glup argument.

Dinamo je te sezone bio ozbiljan europski klub, nije Tottenham ni po čemu bio jači osim što je imao bolju startnu poziciju kao predstavnik Engleske.

Pochettino je mediokritet od trenera, kao Nagelsman, Luis Enrique, Stefano Pioli i sl. Ima jednu dobru sezonu u karijeri i na osnovu toga ostvaruju duge karijere. Kad ponovi uspjeh s još jednim klubom, može ga se smatrati vrhunskim. A nije da nije imao priliku u PSG, pa evo i sad u Chelseau s praktički neograničenim budžetima.

Mourinho je s druge strane tek jedan od trojice koji su osvojili 3 najjača europska klupska natjecanja. A napraviti to s Portom i Romom, stvarno trebaš biti njuška.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #815 : Siječanj 17, 2024, 16:14 »

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #816 : Siječanj 17, 2024, 16:33 »
Pochettino je mediokritet od trenera, kao Nagelsman, Luis Enrique, Stefano Pioli i sl. Ima jednu dobru sezonu u karijeri i na osnovu toga ostvaruju duge karijere.
Uff, s ovim se bas i ne slazem. Poch je radio odlican posao i u Sothamptopn i u Tottenhamu je radio cudesan posao. Imao je neuspjeh u PSGu i vidjet cemo kako ce zavrsit ovo u Chelseau al nije mi bas imao samo jednu random dobru sezonu.

S druge strane, apsurdno mi je sprdanje Mourinha. Pricamo o sigurno top 3 treneru 21. stoljeca. Jel pao u odnosu na svoj vrhunac? Je. To nije upitno. Ali jebiga, tesko je bit 20 godina na vrhu na kojem je on bio.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #817 : Siječanj 17, 2024, 17:09 »
Uff, s ovim se bas i ne slazem. Poch je radio odlican posao i u Sothamptopn i u Tottenhamu je radio cudesan posao. Imao je neuspjeh u PSGu i vidjet cemo kako ce zavrsit ovo u Chelseau al nije mi bas imao samo jednu random dobru sezonu.

S druge strane, apsurdno mi je sprdanje Mourinha. Pricamo o sigurno top 3 treneru 21. stoljeca. Jel pao u odnosu na svoj vrhunac? Je. To nije upitno. Ali jebiga, tesko je bit 20 godina na vrhu na kojem je on bio.
Recimo da su Mourinho, Klopp i Guardiola S tier treneri (overall karijera), gdje bi stavio Pocha? Da cidim otprilike koliko ga cijeniš
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #818 : Siječanj 17, 2024, 17:16 »
Sorry, al glup argument.

Dinamo je te sezone bio ozbiljan europski klub, nije Tottenham ni po čemu bio jači osim što je imao bolju startnu poziciju kao predstavnik Engleske.

Pochettino je mediokritet od trenera, kao Nagelsman, Luis Enrique, Stefano Pioli i sl. Ima jednu dobru sezonu u karijeri i na osnovu toga ostvaruju duge karijere. Kad ponovi uspjeh s još jednim klubom, može ga se smatrati vrhunskim. A nije da nije imao priliku u PSG, pa evo i sad u Chelseau s praktički neograničenim budžetima.

Mourinho je s druge strane tek jedan od trojice koji su osvojili 3 najjača europska klupska natjecanja. A napraviti to s Portom i Romom, stvarno trebaš biti njuška.
Rec cemo da je Dinamo bio ozbiljan europski klub iako je koplje ispod Tottenhama ali da umanjimo njegovu sramotu i nacin na koji je prosuo prednost od 2:0..
Pregazilo ga vrijeme zato i je zavrsio u Romi a ne u nekom od vrhunskih klubova.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #819 : Siječanj 17, 2024, 17:26 »
Mourinho
Pep
Carlo
Klopp

Ovim redom u 21 stoljeću

Edit: Fergie na treće mjesto

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #820 : Siječanj 17, 2024, 17:47 »
Rec cemo da je Dinamo bio ozbiljan europski klub iako je koplje ispod Tottenhama ali da umanjimo njegovu sramotu i nacin na koji je prosuo prednost od 2:0..
Pregazilo ga vrijeme zato i je zavrsio u Romi a ne u nekom od vrhunskih klubova.
Ček, ti na osnovu jedne utakmice ocijenjuješ pad određenog trenera koji je poslije toga osvojio europski naslov i igrao još jedno finale ? Super, onda tom logikom možemo reći da je Klopp smeće, jbg, vodio je doma 2-0 protiv Reala pa izgubio 2-5. Goni ga  :lud

Nitko ne spori da Mou više nije onaj iz 2010., ali on je sam letvicu podigao dovoljno visoko da čak i kad padne, padne na razinu današnjih vrhunskih stručnjaka.

Dobro, imao je dvije  :D
Zasad nije dokazao da je trener za vrhunske klubove, ove mid-range će držati visoko sve dok njihovi apetiti ne porastu pa onda dođe do potrage novog rješenja. Chelsea mu je rizik, može biti odskočna daska za Real, Bayern ili Man City ili karta prema dolje za Dortmund, Everton i slične.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #821 : Siječanj 17, 2024, 18:35 »
Recimo da su Mourinho, Klopp i Guardiola S tier treneri (overall karijera), gdje bi stavio Pocha? Da cidim otprilike koliko ga cijeniš
Morao bi sad ic u glavi si radit popis malo veceg broja trenera da mogu rangirat ali recimo ako su ova tri nekva prva (A) klasa, onda bi mi Poch bio B ili B- do sad.

Ja recimo uzsano cijenim taj njegov Tottenham, kad se usporedi s kojim je on sredstvima dosao do finala LP i bio dobar u PLu u usporedbi sa Cityem i nama to je onda meni stvarno cudesno.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #822 : Siječanj 17, 2024, 19:28 »
Morao bi sad ic u glavi si radit popis malo veceg broja trenera da mogu rangirat ali recimo ako su ova tri nekva prva (A) klasa, onda bi mi Poch bio B ili B- do sad.

Ja recimo uzsano cijenim taj njegov Tottenham, kad se usporedi s kojim je on sredstvima dosao do finala LP i bio dobar u PLu u usporedbi sa Cityem i nama to je onda meni stvarno cudesno.
Ja mislim da bi on bio neka C klasa shodno uspjehu u PSGu.

Mogla bi se zanimljiva tema od ovog napraviti

Iskreno me zanima gdje bi se Moyes, Enrique i Pellegrini rangirali
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #823 : Siječanj 17, 2024, 22:41 »
Ja mislim da bi on bio neka C klasa shodno uspjehu u PSGu.

Mogla bi se zanimljiva tema od ovog napraviti

Iskreno me zanima gdje bi se Moyes, Enrique i Pellegrini rangirali
Koja je onda Ancelotti klasa shodno uspjehu u PSGu? :D

Kazem, sve mi ovisi o tome kog stavimo ispred njega i koliko su siroke klase.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #824 : Siječanj 30, 2024, 08:48 »
Never miss a good chance to shut up.