Rec cemo da je Dinamo bio ozbiljan europski klub iako je koplje ispod Tottenhama ali da umanjimo njegovu sramotu i nacin na koji je prosuo prednost od 2:0..
Pregazilo ga vrijeme zato i je zavrsio u Romi a ne u nekom od vrhunskih klubova.
Ček, ti na osnovu jedne utakmice ocijenjuješ pad određenog trenera koji je poslije toga osvojio europski naslov i igrao još jedno finale ? Super, onda tom logikom možemo reći da je Klopp smeće, jbg, vodio je doma 2-0 protiv Reala pa izgubio 2-5. Goni ga
Nitko ne spori da Mou više nije onaj iz 2010., ali on je sam letvicu podigao dovoljno visoko da čak i kad padne, padne na razinu današnjih vrhunskih stručnjaka.
Uff, s ovim se bas i ne slazem. Poch je radio odlican posao i u Sothamptopn i u Tottenhamu je radio cudesan posao. Imao je neuspjeh u PSGu i vidjet cemo kako ce zavrsit ovo u Chelseau al nije mi bas imao samo jednu random dobru sezonu.
S druge strane, apsurdno mi je sprdanje Mourinha. Pricamo o sigurno top 3 treneru 21. stoljeca. Jel pao u odnosu na svoj vrhunac? Je. To nije upitno. Ali jebiga, tesko je bit 20 godina na vrhu na kojem je on bio.
Dobro, imao je dvije
Zasad nije dokazao da je trener za vrhunske klubove, ove mid-range će držati visoko sve dok njihovi apetiti ne porastu pa onda dođe do potrage novog rješenja. Chelsea mu je rizik, može biti odskočna daska za Real, Bayern ili Man City ili karta prema dolje za Dortmund, Everton i slične.