Da li Atletico ima vrhunske stopere, odnosno koliko su dobri Godin, Savić i Gimenez bi se dalo raspravljat, ali nemojte gledati samo stopere, gledajte Oblaka, uz te stopere imaju dva iskusna i dobra beka, ispred njih iskusni Gabi, gledajte cijeli komplet, i da oni ne bi mogli malo više stat i ofanzivnije igrat ? Pogotovo kad se zna da su kod njih i napadači i krila defanzivno jako odgovorni igrači.
Ne znam, očigledno ja imam onda puno veće mišljenje o njihovim kvalitetama nego vi. Mislim imaju odličnog golmana, kad gledamo kompletnu defanzivi to meni osobno jako dobro izgleda, Gabi, Koke, Saul, Griezmann su kvalitetni tehničari, ljudi znaju sve sa loptom, Carrasco, Gaitan i Correa dobra, brza i prodorna krila. Po meni im fali još jedan napadac od kojeg bi oni mogli računati na 20+ golova, nekog Diega Costu, od kad je on otišao muče se sa pronalaskom novog napadača, sad je došao Gameiro, vidjet ćemo hoće li on opravdati ili ispasti promašaj kao Mandžo, Jackson Martinez i Vietto od kojih se više očekivalo.
Ja stvarno mislim da mogu oni još razinu gore.
Poanta je da ako ovako nastave ovi top igrači će otići, Griezmann želi trofeje, Koke, Saul i Gimenez koji bi jako brzo mogao postati strašan stoper će otići.
Mogu oni puten Borussie ali kuda će ih to odvesti ?
Šta danas znače novci koje bi dobili za ovu trojicu kad se danas polovnjaci prodaju za bolesnu lovu, a znamo koliko je teško pogodit sa igračima kao što je pogodio sa tom trojicom, ako mu ne izlete takvi igrači brzo će on potonut u prosječnost. Ti igrači su im od presudne važnosti jer oko njih mogu graditi ekipu, a morat će je brzo gradit jer Juanfran, Godin, Felipe Luis, Gabi i Torres su svi preko 30 godina.