Anketa

Smatrate li da je Luigi nazvao Mbappea mentalnim patuljkom i prevarom?

Da
Ne
Suzdržan

Autor Tema: La Liga  (Posjeta: 110396 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: La Liga
« Odgovori #1155 : Veljača 06, 2023, 09:24 »
Ma o tom prodavanju budućnosti možemo trubiti ti i ja tu na forumu, ali ne vode ni Barcelonu likovi skupljeni na cesti, sigurno da imaju strategiju i plan šta će i kako će opet u tim godinama kad su se odrekli nečega, nadomjestit će to na drugi način.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1156 : Veljača 06, 2023, 09:32 »
Ma o tom prodavanju budućnosti možemo trubiti ti i ja tu na forumu, ali ne vode ni Barcelonu likovi skupljeni na cesti, sigurno da imaju strategiju i plan šta će i kako će opet u tim godinama kad su se odrekli nečega, nadomjestit će to na drugi način.

Lako moguće, ali da je riskantno i da je ozbiljna igra s budućnosti kluba, je.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1157 : Veljača 09, 2023, 15:24 »
BREAKING: La Liga president Javier Tebas has decided to EXCLUDE Real Madrid & FC Barcelona from La Liga meetings in which TV rights deals are decided & has stripped their right to vote.
@voz_populi

Jako mi se dopada ovaj predsjednik. Ako ništa drugo, bar im je konstantno pain in the ass.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1158 : Veljača 14, 2023, 02:32 »
BREAKING: La Liga president Javier Tebas has decided to EXCLUDE Real Madrid & FC Barcelona from La Liga meetings in which TV rights deals are decided & has stripped their right to vote.
@voz_populi

Jako mi se dopada ovaj predsjednik. Ako ništa drugo, bar im je konstantno pain in the ass.

Svaka mu čast,samo me čudi da ga nisu skinuli svojim utjecajem.. kod nas bi trajao jedno popodne..
YNWA!!

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #1159 : Veljača 25, 2023, 20:01 »
Kakvo glupo sudenje i glup crveni karton za Correu. Ovi u Spanjolskoj jos gori nego Englezi. Katastrofa

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1160 : Veljača 27, 2023, 12:49 »
@voz_populi

A što će time postići, ne kontam.
Pa toliko postoji tv platformi da mi baš i nije jasno što će time postići.
Prodat će svoja prava, Deporteu, ili Skyu ili kome li već, tako da ne kužim baš, ali priznajem da se ne razumijem u te fore, a pogotovo u španjolsku ligu.
Osim što sam sinoć gledao smotanu Sevillu kako glupo gubi kuči od Osasune.  :kuler

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1161 : Ožujak 03, 2023, 07:31 »
La Liga chief Javier Tebas said in a football summit this week that Barca has to raise 200M€ by selling players & are presently banned from summer market. They also won’t be allowed to use “economic levers” like they did past summer. Gavi , Ansu Fati, Araujo, De Jong..

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1162 : Ožujak 03, 2023, 08:03 »
Ne znam d ali je tko gledao sinoć El Classico, ali dobijem slom živaca kad vidim ovog krelca Viniciusa kako ništa ne može u toj ligi, a kad igra kod nas kao da se transformira u Mbappea.  :zid

Online scouser68

• Hero Member
« Odgovori #1163 : Ožujak 03, 2023, 08:09 »
La Liga chief Javier Tebas said in a football summit this week that Barca has to raise 200M€ by selling players & are presently banned from summer market. They also won’t be allowed to use “economic levers” like they did past summer. Gavi , Ansu Fati, Araujo, De Jong..

Od njih ce otici jedino De Jong i svakako ne kod nas..  B-)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1164 : Ožujak 03, 2023, 09:01 »
Od njih ce otici jedino De Jong i svakako ne kod nas..  B-)

Mislim da će prodati De Jonga, Ansu Fatija i Raphinhu. I ne, ne očekujem da itko dođe kod nas.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1165 : Ožujak 03, 2023, 11:14 »
Premier League credibility on the line with Man City case, says LaLiga president Javier Tebas
https://www.skysports.com/football/news/11095/12824190/premier-league-credibility-on-the-line-with-man-city-case-says-laliga-president-javier-tebas

Koliko mi se ovaj tip dopada. Sve po spisku jebe. :D

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1166 : Ožujak 03, 2023, 11:27 »
Odlično, samo nek udara tamo gdje najviše boli, a to je reputacijski problem Premier lige.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #1167 : Ožujak 03, 2023, 11:47 »
Ne znam d ali je tko gledao sinoć El Classico, ali dobijem slom živaca kad vidim ovog krelca Viniciusa kako ništa ne može u toj ligi, a kad igra kod nas kao da se transformira u Mbappea.  :zid

Barca je umrtvila tempo i spustila zadnju liniju na rub 16, čim mu oduzmeš prostor za probijanje postane neefektivan. Nadam se da ćemo i mi pokušat nešto slično za dva tjedna, jedino tu vidim trunku nade za napravit nešto

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1168 : Ožujak 19, 2023, 22:59 »
Barcelona osvojila LaLigu.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #1169 : Ožujak 19, 2023, 23:02 »
Real samo nama probleme pravi