Kako vi ljudi ne shvaćate da se ne gledaju momčadski uspjesi, gleda se on sam kao individualac jer je nagrada individualna!
Ali ajde, ako se tako gleda, zašto ju Pepe onda nije osvojio? Igrao je isto utakmica kao Ronaldo, osvojili su sve isto, zašto je on iza Suareza, Messija, Griezmanna i ostalih?
Znači misliš da bi Ronaldo uzeo nagradu i da nije osvojio Ligu Prvaka i Euro?
Naravno da se gledaju momčadski uspjesi, zato su Ribery i Sneijder bili u kombinacijama za Zlatnu Loptu jer su osvojili trostruke krune sa svojim klubovima gdje su bili glavni igrači. Individualno nisu ni blizu Messiju ili Ronaldu.
Ovaj argument s Pepeom mi je isto prejak. Da, Pepe je ove godine osvojio isto što i Ronaldo, ali ako ti ja trebam objašnjavat zbog čega su Ronaldo, Messi, Suarez ili Griezmann ispred njega onda nemamo o čemu pričati.
Iako bi ja Pepea stavio i više na ljestvici jer je imao stvarno odličnu sezonu, ali to nije poanta priče.
Messi je individualno ima najoblju godinu,zatim,Suarez,pa Ronaldo,mada je tu i Griezmanova al pari.Meduitm kriterij se mijenja iz godine u godine,pa eto.
Ne znam baš. Sva trojica/četvorica su tu negdje, ne možeš za nekog sa sigurnošću reć da je imao sigurno bolju sezonu od ostalih.