Znači po tvojoj logici mi navijači bismo trebali financirati svoje klubove, a vlasnici neka zarađuju. Navijači i da zbilja hoće nešto dati klubu, to su mizerni iznosi i mogu pokriti eventualno plaću jednoj čistačici.
Znam da nisi mislio ozbiljno, ali komentar ti je prilično glup. Zna se tko je pare uzeo i tko o svemu odlučuje. kakav Palikuća i ostali igrači.
I ne odnosi se to samo na Rijeku, slična je situacija i u Osijeku. Ako mađar odluči srezati trošenje Osijek čeka ista sudbina kao i Rijeku.
Naravno da navijaci ne mogu financirat ništa, u tome je i poanta. Ne mogu se onda ponašat (svejedno jel to u Rijeci, Liverpoolu, Malagi ili bilo gdje) kao da je vlasnik samo bankomat koji bi trebao ispunjavat njihove želje i trpat lovu u rupu bez dna da bi oni bili sretni.
Profesionalni nogomet u hrvatskoj je neprofitabilan u velikoj većini slučajeva tako da čisto sumnjam da je Mišković tu uzeo neku veliku lovu, jednostavno nije više mogao/htio trošiti na razini na kojoj je to radio do tada, znam kakav su budget imali prije koju godinu a kakav imaju sada, jednostavno je moralo doć do pada (ne nužno ovolikog, ali velikog sigurno).
Upravo to, Osijek ukoliko se Mađari odluče povuć čeka ista situacija, njih trenutno drži politička priča i interes a vidjet ćemo do kada će tako biti. Ali i Osijek i Rijeka bi potencijalno već bili u drugoj ligi (ili niže) da nije bilo mađara i Miškovića. Kažem, profesionalni nogomet u Hrvatskoj bi se prvo trebao dovest na razinu na kojoj može biti zanimljiv privatnim investitorima koji bi onda ulagali novac i mogli očekivati nekakav povrat, trenutno je daleko od toga.