Autor Tema: Hrvatska Nogometna Liga - HNL  (Posjeta: 292922 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« : Veljača 01, 2014, 12:10 »
.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline drky

• Hero Member
Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Odgovori #1 : Veljača 06, 2014, 22:35 »
Ono sta je ISTRA 1961 danas odigrala je sramota... zao mi je sta sam isao na utakmicu. Bez obzira na to, sudilo se Dinamu ono sta se nije smjelo, ali sve jedno, to nije nikakvo opravdanje. Zaista su odigrali jadno i gadno!

Jedino dobro je gol Blagojevica za vodstvo:

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2 : Veljača 06, 2014, 22:50 »
Fino ga je Blagojevic pogodio, to mu je vec 3. gol ove sezone iz slobodnjaka

Inace po postavi sam vidio da je istra odigrala hrabro, 5-5-0  :D

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #3 : Veljača 13, 2014, 19:18 »
http://www.vecernji.hr/nogomet/mamic-u-panici-muric-izgubljen-na-talentima-milijuni-u-vjetar-920587

Sad sam zbunjen.  :?

Koliko vidim ovaj "Maradona-Pele-Cruyff" alias Murić je domaći dečec, nema rešpekta. Njegov san i želja je igrati samo u Dinamu, kaj ne?  Nikada mu nisu pali na pamet ni Premiership, ni La liga, niti bilo koji drugi dres (osim, dakako, reprezentativnoga).

Kako to da on odlazi? Odnosno hoće otići?

To je neka fatamorgana, priviđenje, laž i Mamićeva podvala.

Mladi dečeci nikada ne žele otići iz Dinama. Nikada.
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #4 : Veljača 13, 2014, 21:52 »
...
hahaha, ti si danas nesto jako sarkasticno raspolozen  :D

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #5 : Veljača 13, 2014, 21:55 »
hahaha, ti si danas nesto jako sarkasticno raspolozen  :D

Jugo, kapetane, jugo.

A materijala k'o u priči  :kuler
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 13, 2014, 21:58 »
Samo nastavi, molim te.... Baš si me nasmija lipo :super
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #7 : Veljača 13, 2014, 21:59 »
Jugo, kapetane, jugo.

A materijala k'o u priči  :kuler
Slazem se s tobom, nejasno mi je kako jedan decec iz Bednje kojem je Dinamo san sad odlazi sa 17 godina iz Dinama a nije ga prodao zlocinac Mamic? :hm

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 13, 2014, 23:42 »
ko bi normalan htio igrat u dinamu ak može u nekom normalnom klubu, evo i mamićev ljubimac damir je progovorio o atmosferi u dinamu... u vecernjem il jutarnjem ima intervju, nisam siguran...

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 14, 2014, 00:23 »
ko bi normalan htio igrat u dinamu ak može u nekom normalnom klubu, evo i mamićev ljubimac damir je progovorio o atmosferi u dinamu... u vecernjem il jutarnjem ima intervju, nisam siguran...
Znaci domaci igrac od 17 godina ne zeli igrat u Dinamu, a Mamic je kriv sto proda one od 19-22 godine i onda svi seru da rasprodaje domace decke samo za profit i da uopce ne razmislja o rezultatima, jel vidis kaj me muci tu malo i kaj mi nije jasno?

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #10 : Veljača 14, 2014, 01:19 »
Znaci domaci igrac od 17 godina ne zeli igrat u Dinamu, a Mamic je kriv sto proda one od 19-22 godine i onda svi seru da rasprodaje domace decke samo za profit i da uopce ne razmislja o rezultatima, jel vidis kaj me muci tu malo i kaj mi nije jasno?

ma mislim da su tu prvenstveno radi o pohlepi igrača, njegovih roditelja, menađera, ovih-onih...

npr. Marko Livaja se često spominje u kontekstu "izgubljenih Hajdukovih talenata", i sličnih floksula, a ja imam informaciju da mu je Hajduk ponudio 180 000 eura (tadašnji Hajduk je imao novca od one pretvorbe) godišnje i da je on odbio

ej!!! momak od 17 godina odbija 15 000 eura mjesećno!!! o čemu ćemo dalje pričat?!
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 14, 2014, 07:14 »
normalno da je mamić kriv, neću bit ja kriv

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 14, 2014, 13:36 »
Sportska inspekcija zatražila ukidanje licenci za Lokomotivu i Hrvatski dragovoljac?

http://www.hrsport.net/vijesti/470683/nogomet-maxtv-prva-liga/sportska-inspekcija-zatrazila-ukidanje-licenci-za-lokomotivu-i-hrvatski-dragovoljac/

Prvoligaška odiseja Lokomotive i Hrvatskog dragovoljca mogla bi u roku od 15 dana doći svome kraju. Sportska inspekcija dostavila je Hrvatskom nogometnom savezu rješenje prema kojem se nalaže ukidanje prvoligaške licence za ova dva kluba i to u roku od 15 dana...

Kako Novi list saznaje, Sportska inspekcija naložila je Hrvatskom nogometnom savezu ukidanje natjecateljske licence za nastup u MAXtv Prvoj ligi Lokomotivi i Hrvatskom dragovoljcu.

Traži se poništavanje licence za Lokomotivu za natjecateljsku sezonu 2009./2010. te za Hrvatski dragovoljac za aktualnu natjecateljsku sezonu. To bi se trebalo učiniti u roku od 15 dana što bi značilo da bi ova dva kluba još dva tjedna bili prvoligaši, a zatim isključeni iz MAXtv Prve lige.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #13 : Veljača 14, 2014, 16:45 »
"HNS u potpunosti osporava navode iz Rješenja te najavljuje pokretanje upravnog spora!"

http://www.hrsport.net/vijesti/470687/nogomet-maxtv-prva-liga/hns-u-potpunosti-osporava-navode-iz-rjesenja-te-najavljuje-pokretanje-upravnog-spora/

Mislim da je ovo još jedna "lažna zora"...
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline legend

• Hero Member
« Odgovori #14 : Veljača 14, 2014, 18:16 »
Inače u pravilu kad je rješenje konačno ono je i izvršno, a pokretanje upravnog spora ne odgađa izvršenje...
"At Liverpool we never accept second best." Kenny Dalglish

UNITED AGAINST MODERN FOOTBALL