Autor Tema: Hrvatska Nogometna Liga - HNL  (Posjeta: 289570 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline lukari

• Hero Member
Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Odgovori #3540 : Lipanj 13, 2024, 12:33 »
Uopće nije išlo u smjeru provokacije ,a ako baš hoćeš ,kad je trebalo spašavat Osijek gazda je kupovao Leškovića,Vargića i ostale.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #3541 : Lipanj 13, 2024, 13:41 »
A šta, nitko ne komentira dolazak Gattusa u Hajduk?  :D
Dolazak koji može rezultirati samo na dva načina: ili osvajanjem titule ili sveopćom tučnjavom Gattusa, Livaje i Torcide.  :lol

Na stranu zaebancija, svaka čast na dovođenju Gattusa, sasvim sigurno će doprinijeti rastu lige. Ono što je Kalinić spominjao pri svom imenovanju, da je potreban trener pobjednik u smislu mentaliteta, neki jak autoritet da se poslože stvari u svlačionici, sve je to dobio u Rinu.

Ono što može radovat Splićane je činjenica da sasvim sigurno pod njim neće biti oprošteno Ferru i Livaji da igraju padel, da Dajaku ide na Hvar pod izlikom ozljede, jer je trener koji zahtijeva vrhunsku disciplinu, obranu ko tvrđava i mourinhovsku tranziciju u napad. I treninge na tragu Felixa Magatha.

Eee da, mogu se okladit da je veća šansa da će Gattuso uslijed lošeg rezultata na poluvremenu je*at mater Torcidi, nego što će dopustit da oni postrože igrače opet.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3542 : Lipanj 13, 2024, 15:16 »
Lajkam dolazak Gattusa i slažem se sa @mascheranom.

Nakon Milana, Marselle, Napoli i Valencie; Gattuso se odlučio baš za Hajduk i  pristao je trenirati za puno manje novce.

Mogla bi ovo biti najzanimljivija utrka za prvaka, a evo još se šuška da Kalinić hoće i Džeku da dovede u Hajduk.
Koliko god bi star, Džeko bi mogao puno pomoći Hajduku, a bio  bi i odlična reklama za HNL.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3543 : Lipanj 13, 2024, 15:39 »
Dzeko ima 7 miliona eura ugovor u Fenerbahceu, i isti mu traje do 2025. Ne znam tko bi normalan odrekao se 7 miliona i došao igrat za 1 milion ili 1,5 milion koliko mu vjerojatno max mogu dati. I još plus trebalo bi platit i kakvu odštetu za njega jer ima ugovor. Ovo šta Hajduk izvodi je odavno deluded i nema veze sa nikakvom dugoročnom vizijom. Doveli Gattusa radi discipline i to je jedini suvisli argument, pa ako ne možeš imat disciplinu u svlacionici makar ti trener Kruno Rendulic ili Zoran Zekić onda tu jebeno nešto ne štima. Ajde da baš vidim ko će Livaju prisilit da skine 10 kg viška i krene trenirat ko konj sa 31 godinu I da ostavi po strani kartanje u nocnim satima, padele, nogomet na skalini u Splitu a vjerojatno i neke druge poroke. Nije on sam takav nego tu pola svlacionice nema nikakve profesionalne navike, tu će Gattuso izgorit ko šibica, očekujem doslovce svašta, od tuče u svlačionici, do tuče na treningu/utakmici i naprasnog odlaska s klupe. Hajduk, odnosno oni koji ga vode a to je udruga Naš Hajduk rade apsolutno sve krivo, umjesto da ulažeš u brze mlade potentne igrače željne napretka, dokazivanja, koji imaju energetske kapacitete i od kojih kasnije možeš profitirat ti se povezujes sa 38 godisnjim Dzekom i 37 godisnjim Rakiticem. To je klub koji živi egzisitira od prodaje članstva, euforije, ludila makar ovo odlazi u ekstreme puno bliže psihijatriji od euforije. Više članova znači više naivnih budala, znači više novaca za Udrugu, znači prije preuzimanje više od 50 posto dionica čime postaju većinski vlasnik. Malverzacije, pranje novaca, zubarine, to je današnji Hajduk.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3544 : Lipanj 13, 2024, 15:53 »
Pa ako je Perišić došao iz jednog Tottenhama sa 35 godina kao stožerni igrač repke, pa i Brekalo i Kalinić; a evo sad i Gattuso - meni nije nemoguće da dođe i Džeko i Rakitić sa 36 godina koji su već obezbjedili sebi egzistenciju.

U udruzi Naš Hajduk - istina je da je jako loša situacija, ali ja iako sam navijač Dinama se ne naslađujem time, već kao nepopravljivi optimist se nadam da će konačno stvari krenuti nabolje. A ne neke tuče Gattusa u svlačionici - to mi je skroz bezveze razmišljanje.
Ako  Hajduk bude jak i kvalitetan, samim tim je jači i cijeli HNL, a i HR reprezentacija.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3545 : Lipanj 13, 2024, 16:39 »
Pa ako je Perišić došao iz jednog Tottenhama sa 35 godina kao stožerni igrač repke, pa i Brekalo i Kalinić; a evo sad i Gattuso - meni nije nemoguće da dođe i Džeko i Rakitić sa 36 godina koji su već obezbjedili sebi egzistenciju.

U udruzi Naš Hajduk - istina je da je jako loša situacija, ali ja iako sam navijač Dinama se ne naslađujem time, već kao nepopravljivi optimist se nadam da će konačno stvari krenuti nabolje. A ne neke tuče Gattusa u svlačionici - to mi je skroz bezveze razmišljanje.
Ako  Hajduk bude jak i kvalitetan, samim tim je jači i cijeli HNL, a i HR reprezentacija.

Ma Perišić je došao isključivo jer mu je Hajduk bio jedini klub na svijetu koji bi ga stavio u igru prije Eura, u bilo kojem klubu lige petice za njega bi sezona bila završena. U prijevodu došao je jer je znao da će dobit minutazu prije Eura da koliko toliko se pojavi spreman jer mu je bila velika želja igrati. Hoće li ostati vidjet ćemo, zaigra li dobro na Euru šta nije nemoguće, bit će ponuda za njega. Mislim realno dolaskom Gattusa da su šanse malo veće da se odluči na ostanak ali vidjet ćemo.
Znam ja da ti kao dinamovac želiš jači Hajduk i jači Hnl, ali put kojim Hajduk ide jednostavno nije dobar, usudio bi se reći da je osuđen na propast. A šta se tiče Gattusa ako je s jednim Lekom koji je za njega mala beba bilo problema i neposluha i koje čega, di neće bit s Gattusom. Tip je tempirana bomba. Mislim da mnogima neće sjest u svlačionici.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3546 : Lipanj 29, 2024, 15:51 »
Nije neki pouzdani izvor ali eto nek se nađe:

Perišić je kontaktirao Džeku i Raketu da obuku bijeli dres, a što se tiče odlaske Livaje - ta priča ne drži vodu.

https://www.24sata.hr/sport/dzeko-i-raketa-sve-dogovorili-s-hajdukom-ceka-se-samo-jedno-991488?24sata_ref=frontpage-home

P.S. Nadam se da Dinamo neće prodati oba 2 najvažnija igrača : Petka i Baturinu.

Slijedi nikad bolja utrka za naslov prvaka HNL. Stadioni će biti puni.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3547 : Lipanj 30, 2024, 13:34 »
Dinamo već počeo sa pojačanjima!  :super

https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-hajduk-transferi/477308

Raul Torente (Granada), Šotiček (Lokomotiva), Čerin (Slovenska repka) i Marko Pjaca.
Ovo obećava puno za početak. Vidit ćemo još šta će se događati, pogotovo u vezi odlazaka.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3548 : Srpanj 03, 2024, 23:41 »
Marko Pjaca i zvanično u Dinamu za 1.5 M eura.  :super

P.S. Šuška se i o dovođenju i reprezentativca Marca Pašalića iz Rijeke. E to bi onda bilo baš bomba od transfera. :love

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/pogledajte-pjacin-povratnicki-intervju-na-maksimir-s-njima-sam-vec-igrao-bit-ce-ovo-jedna-lijepa-sezona-15478096

« Zadnja izmjena: Srpanj 03, 2024, 23:47 boo razzer »

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #3549 : Srpanj 04, 2024, 08:16 »
750k je plaćen, drugih 750k je trebao Pjaca dobiti na ruke po inicijalnom dogovoru s Rijekom, no odrekao se svog dijela.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #3550 : Srpanj 04, 2024, 08:34 »

P.S. Šuška se i o dovođenju i reprezentativca Marca Pašalića iz Rijeke. E to bi onda bilo baš bomba od transfera. :love
Da, to bi bio bas bombasticno los potez.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3551 : Srpanj 04, 2024, 08:41 »
Da, to bi bio bas bombasticno los potez.

Čak bi rekao za sve 4 strane (klub 1, klub 2, igrača i ligu).
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3552 : Srpanj 04, 2024, 08:53 »
750k je plaćen, drugih 750k je trebao Pjaca dobiti na ruke po inicijalnom dogovoru s Rijekom, no odrekao se svog dijela.
Svaka mu dala,
(click to show/hide)

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3553 : Srpanj 04, 2024, 08:59 »
Čak bi rekao za sve 4 strane (klub 1, klub 2, igrača i ligu).
Boli me briga za klub2 , tj. Rijeku.

Ako Dinamo slaže kao Real nekad "Galacticose" za Ligu Prvaka, nemam ništa protiv kupovine Pašalića.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #3554 : Srpanj 04, 2024, 09:08 »
Pasalic je prevara koja ne moze raditi razliku ni u HNLu ako ga ne ide sut a kamoli u Europi. To je Muric s losijim driblingom i boljim sutom. Zavrsit ce negdje u donjoj polovici turske lige ili na bliskom istoku di je trebao vec na zimu otic.
Dovodenje njega bi bila teska pizdarija, pogotovo jer nisi htio platit Soticeka koji moze bit znatno bolji igrac.