Autor Tema: Hrvatska Nogometna Liga - HNL  (Posjeta: 288298 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Odgovori #2925 : Listopad 03, 2023, 13:07 »
Uvijek je takva utakmica kada se igra na Poljudu, samo galama, pritisak, skakanje na svaku, fair playa nema nikakvog, svaka lopta iako nije njihova, mora biti njihova, i slično.

Da nije atmosfera na Poljudu bila kakva je bila, kvaliteta nogometa je u rangu 3 županijske lige, seoski nogomet, a i da su pobjedili sa 5-0 opet bi se bunili za neki k***c da im nije po volji, klasika...
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #2926 : Listopad 03, 2023, 13:37 »
Osijek maknuo i Kuleševića uz Tomasa, odličan potez  :super
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #2927 : Listopad 03, 2023, 14:10 »
Dolazi Zekić?
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #2928 : Listopad 03, 2023, 14:24 »
Da. I uz njega Alen Petrović.

Ne znam šta mislit o tome. Jednom smo ih tjerali iz kluba, a sad ih vraćaju.

EDIT: https://www.vecernji.hr/sport/uprava-je-kriva-za-kolaps-u-nk-osijeku-sportski-direktor-i-trener-su-kolateralne-zrtve-1713759

To je to.
« Zadnja izmjena: Listopad 03, 2023, 14:32 Massone »
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2929 : Listopad 03, 2023, 14:54 »
Same old shit.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #2930 : Listopad 03, 2023, 16:05 »
Ide Rijeka jako u subotu, da utišamo euforiju  :kuler

Offline stolic

• Sr. Member
« Odgovori #2931 : Listopad 03, 2023, 20:09 »
Samo da se referiram na neke stvari koje su napisane na moj odgovor o animozitetu. Imam 35 godina, nemam protiv nikoga ništa, jako volim svoju zemlju. Živio sam u Zagrebu pa mi je jasno stanje iz prve ruke, znam puno Dalmatinaca koji žive gore. Kad pričam o animozitetu, ne mislim na onaj da nas žele istrijebiti, čisto da nas jako puno ljudi sa sjevera ne voli.

Dobar primjer je forumski kolega koji je tvrdio da je problem udruga Naš Hajduk koja je usadila svima "kmečavski" mentalitet. Prije udruge Hajduk je bio klasična balkanska prčija, koju vodi lokalna mafija, slična većini sportskih organizacija u nas. Nakon godina rada udruge, klub je 10. u svijetu po broju članova, ima skoro 20.000 pretplatnika. Nevjerojatan udio budžeta kluba dolazi iz izvora koji nemaju veze s državnim proračunom ni transferima. Akademija nakon bezbroj godina radi po modernim standardima.
Činjenica da unatoč tome udruga biva percipirana na taj način u javnosti, dovoljno govori o mojoj tezi. S druge strane inozemni mediji periodično pišu o radu kluba u iznimno pozitivnom tonu, kao unikatnom primjeru vođenja na ovim prostorima.

Nažalost vrlo je jednostavno vidjeti koji su odnosi moći i da od Platinijeve reforme na ovamo preskupo je dovesti dugoročno u rizik dominaciju Dinama zbog novaca koji se slijevaju direktno kroz europska natjecanja i indirektno kroz nabijanja cijene igrača. Svako 5-10 godina Hajduk složi kompetitivniju ekipu koju se sustavno krade, dok ostatak države zatvara oči. Krađe su prije 15ak godina bile očite pa su se poništavali čisti golovi, sada su perfidnije za bezbroj 'malih' faula iz svakog duela i propuštanja suđenja očitih za Hajduk.

Jasno mi je da ljudi koji su dosad mislili da se Hajduk ne krade i da ljudi iz Dalmacije 'kmeče' će to raditi i dalje, jer ako ih činjenica da je na sudu dokazano da su suci namještali utakmice nije uvjerilo neće ni moj post, ali za svoju dušu morao sam ovo istipkati.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2932 : Listopad 03, 2023, 23:40 »
Aha, znači dokaz animoziteta ostatka Hrvatske prema Dalmaciji je taj da vas jako puno ljudi "sa sjevera" ne voli jer kažu da je udruga naš hajduk kmečava? To je tvoj argument? I kako je to točno ostatak hrvatske? Sjever i jug, a sve ostalo je kurčina, pustopoljina?
Ajde promisli malo prije nego što drugi put napišeš glupost.

Ovakve izjave su upravo ta sranja koja stvaraju podjele u društvu i koja stvaraju nekakve animozitete.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2933 : Listopad 04, 2023, 08:24 »
Dok vam ulica vodi klub, zovite vi to kako god želite Udruga ovih ili onih, nema tu puno pomoći.
Kada to shvatite onda će se klub možda drugačije posložiti i biti jaki klub.
Kratko i jasno.
A ovo tko koga voli ne voli, zaboli me ona stvar.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2934 : Listopad 04, 2023, 09:24 »
Nažalost vrlo je jednostavno vidjeti koji su odnosi moći i da od Platinijeve reforme na ovamo preskupo je dovesti dugoročno u rizik dominaciju Dinama zbog novaca koji se slijevaju direktno kroz europska natjecanja i indirektno kroz nabijanja cijene igrača. Svako 5-10 godina Hajduk složi kompetitivniju ekipu koju se sustavno krade, dok ostatak države zatvara oči. Krađe su prije 15ak godina bile očite pa su se poništavali čisti golovi, sada su perfidnije za bezbroj 'malih' faula iz svakog duela i propuštanja suđenja očitih za Hajduk.

Jasno mi je da ljudi koji su dosad mislili da se Hajduk ne krade i da ljudi iz Dalmacije 'kmeče' će to raditi i dalje, jer ako ih činjenica da je na sudu dokazano da su suci namještali utakmice nije uvjerilo neće ni moj post, ali za svoju dušu morao sam ovo istipkati.
Kakav mozak  :lol

Izuzev prošle sezone i one 2009. na krilima Ibričića, navedi mi jedan primjer kad je Hajduk bio konkurentan i da nijie zakasnio s dvocifrenom razlikom bodova Dinamom, a nerijetko i za drugoplasiranim Osijekom/Rijekom.
O ovom pričam kad kažem da vas vode debili, gledate samo ono što vam udruga servira, zatvorili ste oči pred očitim i hvatate se za priču o suđenju iako postoji vrlo kvalitetan VAR samo kako bi pronašli eventualno opravdanje za još jednu u nizu propalu sezonu. Eto sad su i mali fauli krivi jer je Livaja totalno van forme i što "najbolji Hajduk u zadnjih 10 godina" ne može stvoriti suvisle akcije protiv Istre ili ga okrene osakaćena Gorica.

Kad smo već kod krađa i vađenja nekih neutemeljenih činjenica ispod kreveta, šta ćemo s 9 penala za Livaju otprije 2 sezone, sudačke pogurance protiv Istre, Slavena. Nije baš ni da se za Hajduk nije navlačilo i da je on samo pokraden.
Također, koliko puta je Dinamu poništen gol, nesviran penal, izmišljen penal za protivnika pri rezultatima 2-0,3-0 koji neutječe na konačan rezultat, ali je sudačka pogreška.

« Zadnja izmjena: Listopad 04, 2023, 09:49 gento »

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2935 : Listopad 04, 2023, 11:20 »
Ja sam iz Splita i rec cu da je udruga Nas Hajduk rak Hajduka i tesko smece.
Koga boli k***c za broj pretplatnika i clanova?

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #2936 : Listopad 04, 2023, 11:31 »
Ja sam iz Splita i rec cu da je udruga Nas Hajduk rak Hajduka i tesko smece.
Koga boli k***c za broj pretplatnika i clanova?

Ti si jedan ali rijedak slucaj da ce to reci. Svi moji iz Dalmacije misle da se klub vodi kako treba, a daleko je to od istine. Tesko je dokazat to ljudima kada su zaludeni i ne vide dalje od nekih stvari

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2937 : Listopad 05, 2023, 21:40 »
Torcida: Svima nama žuti k*rac pušio - 4500€ kazne
BBB: Svima nama Leko k*rac pušio - 0€ kazne

Rudeš Boysi: dvije nacističke zastave - 0€ kazne
Torcida: konfederacijska zastava - 22 000€ kazne
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2938 : Listopad 06, 2023, 08:09 »
Torcida: Svima nama žuti k*rac pušio - 4500€ kazne
BBB: Svima nama Leko k*rac pušio - 0€ kazne

Rudeš Boysi: dvije nacističke zastave - 0€ kazne
Torcida: konfederacijska zastava - 22 000€ kazne

Moja je pretpostavka da konfederacijska zastava bila neispravno napravljena. Možda su zamijenjena crvena i plava polja.   :D

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2939 : Listopad 06, 2023, 09:24 »
Torcida je kaznu dobila zbog gramaticke greske na transparentu  :p
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!