Autor Tema: BiH nogomet (novo i pametnije)  (Posjeta: 69972 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: BiH nogomet (novo i pametnije)
« Odgovori #405 : Ožujak 21, 2024, 15:31 »
Jesi to dobio upute da povećaš promet na forumu ?  :lol  :D

Ma baš slažem playlistu zabranjenog pušenja i sviralo mi je stanje šoka. Nakon toga odem na naslovnicu youtubea i pojavi mi se taj video. Reko to je neki znak. Odmah sam se tebe i boo razera sjetio. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #406 : Ožujak 21, 2024, 16:30 »
Ma baš slažem playlistu zabranjenog pušenja i sviralo mi je stanje šoka. Nakon toga odem na naslovnicu youtubea i pojavi mi se taj video. Reko to je neki znak. Odmah sam se tebe i boo razera sjetio. :D
Mislim da je luigijev stadion opjevan zapravo u jednoj od pjesama pušenja :D

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #407 : Ožujak 21, 2024, 17:04 »
hahahahahahha

Ma imao nekih obaveza pun kua, pa nisam imao vremena.. a ionako nema tekmi pa šta ću džabe piskarati.. B-)

Nisam ni baš veliki fan novog Zabranjenog Pušenja, ali imaju odličnih stvari - pogotovo ona faza prije rata:
"Jer moj burazer živi od starog pravila . il' si bos il' si hadžija!"
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završit će karijeru u nižerazrednom Vratniku"  :D

Više gotivim Nadrealiste, jer ono se snimi jednom u 50 godina (jake su im fore kao u Monthy Python).

Neću više i BiH nogomet puno pisati, a ni u HNL - jer vidim da se raja kači puno i puno je različitih sklonosti i favorita, te se provociraju bezveze . npr: Dinamo - Hajduk ... što je totalno glupavo

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #408 : Ožujak 21, 2024, 17:53 »
Mislim da je luigijev stadion opjevan zapravo u jednoj od pjesama pušenja :D

:kuler

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #409 : Travanj 04, 2024, 20:17 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #410 : Travanj 04, 2024, 22:39 »

:fiju
Otišli u ZG, a pjevaju o Želji. :roll
I svaka im pjesma na istu foru, hebo ih više i Tito i Šugoslavija.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #411 : Travanj 09, 2024, 05:44 »
Koja bruka Ultrasa  :lol

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #412 : Travanj 09, 2024, 09:14 »
Koja bruka Ultrasa  :lol

Vidim da su im uzeli sve transparente…pa kako je to moguće?  :lol
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #413 : Travanj 09, 2024, 09:40 »
Vidim da su im uzeli sve transparente…pa kako je to moguće?  :lol
To nije smiješno,  nego žalosno.
Kada je god derbi grad se pretvara u Belfast.
"Oglasili se Red Army" --- neka se oglasi taj frajer imenom i prezimenom, a ne da se sakriva iza skupine huligana.
Ako im se tuče, neka nađu neki prostor van grada pa nek se onda tuku koliko god hoće, a ne da obične građane dovode u opasnost.
Isti slučaj kao i ovaj incident sa Torcidom --- neka se oglase ti predstavnici koji su započeli to sranje, a samo sramote i grad i državu.
Kad neko sa Zapada pogleda nas izgledamo kao divljaci iz neke Afričke pripizdine.
To treba mutava policija dobro opaliti po džepu, pa im neće nikada više pasti na pamet da rade slična sranja.
Tatcherica je riješila huligane u Engleskoj davno i mi moramo preuzeti taj recept dok nije pala mrtva glava.
Locirati, uhititi i kazniti i zabraniti pristup utakmicama.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #414 : Travanj 09, 2024, 10:19 »
"Oglasili se Red Army" --- neka se oglasi taj frajer imenom i prezimenom, a ne da se sakriva iza skupine huligana.
Ako im se tuče, neka nađu neki prostor van grada pa nek se onda tuku koliko god hoće, a ne da obične građane dovode u opasnost.
Isti slučaj kao i ovaj incident sa Torcidom --- neka se oglase ti predstavnici koji su započeli to sranje, a samo sramote i grad i državu.
Kad neko sa Zapada pogleda nas izgledamo kao divljaci iz neke Afričke pripizdine.
To treba mutava policija dobro opaliti po džepu, pa im neće nikada više pasti na pamet da rade slična sranja.
Tatcherica je riješila huligane u Engleskoj davno i mi moramo preuzeti taj recept dok nije pala mrtva glava.
Ni slicno
Ovo je sve medju navijacima, nevjerojatna odluka da se sve drzi kod jednog momka i to jos u stanu

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #415 : Travanj 09, 2024, 10:46 »
Rekli bi ti u Beogradu: "Promašio si bre ceo fudbal"

Neozbiljnost jedne i organiziranost druge grupacije, rezultat oduzeti transparenti. Po navijačkom kodeksu, Ultrasi će smisliti revanš i pokušati uzvratiti udarac kako bi sprali blamažu.
Ispadi pojedinaca i nekakav huliganizam koji spominješ nema nikakve veze ni sa RA ni UM, možeš komotno i ti doći pa zapaliti auto nekome i reći da si dio neke navijačke frakcije, ali to nema veze s grupom.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #416 : Travanj 09, 2024, 10:59 »
Neozbiljnost jedne i organiziranost druge grupacije, rezultat oduzeti transparenti. Po navijačkom kodeksu, Ultrasi će smisliti revanš i pokušati uzvratiti udarac kako bi sprali blamažu.
Ispadi pojedinaca i nekakav huliganizam koji spominješ nema nikakve veze ni sa RA ni UM, možeš komotno i ti doći pa zapaliti auto nekome i reći da si dio neke navijačke frakcije, ali to nema veze s grupom.
Ja i govorim da svi RA ili UM nisu huligani, već pojedinci prave od navijačke skupine upravo to.
Kakav jebeni navijački kodeks? Otimanje transparenata ?
To je najveća glupost koju normalna osoba ne može shvatiti ni pojmiti.
I onda dolaziš do situacije da obični ljudi sa djecom neće ni dolaziti na utakmice "visokog rizika".
Zbog 50ak budala i narkomana , ispada da su svi normalni navijači i gledatelji isti kao i oni.

Ako policija ne može riješiti to, onda smjenuti i komesara i gradonačelnika .

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #417 : Travanj 09, 2024, 11:12 »
Ja i govorim da svi RA ili UM nisu huligani, već pojedinci prave od navijačke skupine upravo to.
Kakav jebeni navijački kodeks? Otimanje transparenata ?
To je najveća glupost koju normalna osoba ne može shvatiti ni pojmiti.
I onda dolaziš do situacije da obični ljudi sa djecom neće ni dolaziti na utakmice "visokog rizika".
Zbog 50ak budala i narkomana , ispada da su svi normalni navijači i gledatelji isti kao i oni.

Ako policija ne može riješiti to, onda smjenuti i komesara i gradonačelnika .
Gdje ispada tako?

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #418 : Travanj 09, 2024, 11:24 »
Gdje ispada tako?
Pa slika i percepcija u medijima je da su svi Red Army odgovorni za ovo sranje .
Ja osobno neću ići na utakmicu jer očekujem osvetu UM, i neću da me neki balavac pogodi kamenom u glavu bezveze.

Neću više o ovome pisati , jer nema smisla i imam pametnijih stvari u životu.
Ovo inače rade isfrustrirani kreteni koji nemaju ni ambicija, niti su se realizirali u životu, te svoje frustracije pokazuju na stadionu i tuku se 10 na 1.

Offline vecac2

• Hero Member
« Odgovori #419 : Travanj 09, 2024, 11:29 »
Pa slika i percepcija u medijima je da su svi Red Army odgovorni za ovo sranje .
Ja osobno neću ići na utakmicu jer očekujem osvetu UM, i neću da me neki balavac pogodi kamenom u glavu bezveze.
Kako nisu? Pa nece sad imenovati x ljudi koji su stvarno bili tu i ostali nemaju veze s tim? Mislim da mijesas navijacke skupine sa simpatizerima.

Svakako cisto sumnjam da ce biti dozvoljeno gostujucim navijacima u subotu.