Autor Tema: BiH nogomet (novo i pametnije)  (Posjeta: 72182 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline boo razzer

• Hero Member
Odg: BiH nogomet (novo i pametnije)
« Odgovori #390 : Ožujak 16, 2024, 21:33 »
Ajd molim te kakve dominacije, žalosna dodavanja s lijeva nadesno jer igraš protiv raspalog protivnika čiji te samo nedostatak znanja i smirenosti nije koštao manjka jednog gola a ne neka nadmoć ili bajna igra.

Igramo ko zadnje smeće, bez plana, ideje, vica. Sve ono što su prikazivali na pripremama nije ni blizu ovoga što sad predstavljaju. Možda je naznaka kontra za Ćužin gol u 90. minuti i Šunkin krompir centaršut na Nardina za vodstvo, al to je premalo za ekipu ranga Zrinjskog i ono što je igrao pod Jakirom i Krunom. Ovakav Željo je morao primiti 4 u prvom poluvremenu a drugom lagana šetnja po terenu i prodavanje tunela ko Zebini.

Usput, Nardin je odličan otkako je došao. Da se Bradariću igra, lako bi mogao biti najbolji igrač lige. Ostalo nije za komentirat dok je god na klupi crnogorski Mišo Krstičević.
Dobro, slažem se i ovo većina stoji.. Samo sam replicirao onom provokatoru iz afekta.
Željo je imao tu šansu 2 na 1 pred kraj i samo su nas "vile pronosale" da ne primimo taj kobni gol...
Šunjić je pokazao ipak individualnu klasu, jer je to bio vrhunski nabačaj, a ne baš slučajni krompir.
Igra nije bajna i lijepa za oko kao što bi trebala biti, ali ćemo morati "trpiti" Petrovića najmanje do kraja sezone.
On iza sebe ima jaku karijeru, a sad što ta igra nije na nivou još mnogi se pitaju.
Trener kao Jakir se ipak javlja jako rijetko, i ne vodi bezveze jedan Dinamo kao i Rijeku prije toga.
Bilbija nije igrao, a on je ipak daleko najveće ime u momčadi.
Uglavnom, vrijeme će pokazati hoće li Petrović uspjeti dignuti ekipu na željeni nivo...

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #391 : Ožujak 16, 2024, 23:07 »
Samo za paćenika  @luigi :
Zrinja 2:0 Željo
Iako sam pokisao kao pseto, isplatilo se. Počeo je pljusak u prvom poluvremenu, pa se pred kraj igralo po vaterpolo uvjetima.
Ipak mi nije žao jer je Zrinjski cijelu utakmicu imao dominaciju i posjed preko 70%, a i u udarcima prema golu je bio daleko bolji. Navijanje nije posustalo ni po prolomu oblaka i orilo se: "Igraj do kraja".

Volim te Zrinjski, jer si prvak ove šugave države.

https://ibb.co/ZfWP6Xq

Jedno pet puta sam ti napisao da ne navijam za Želju, ali dzaba glupku poput tebe objašnjavati. Sad vidim što si već 5 godina zapeo na prvom krugu intervjua  :help

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #392 : Ožujak 17, 2024, 06:33 »
Jedno pet puta sam ti napisao da ne navijam za Želju, ali dzaba glupku poput tebe objašnjavati.
Tata ti je glupko, a mama ti se kupa gola! B-)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #393 : Ožujak 17, 2024, 09:46 »
Luigi, a koliko je koštala tetovaža "život ću dati, al' tebe ne dam jer ti si život moj"? :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #394 : Ožujak 17, 2024, 12:18 »
Tata ti je glupko, a mama ti se kupa gola! B-)

Mozete se medusobno castit, ali ostavi roditelje sa strane.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #395 : Ožujak 17, 2024, 12:31 »
A čovik ima 35 godina i završen “najteži fakultet” a tu baca spike iz osnovne škole  :lol
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #396 : Ožujak 17, 2024, 13:04 »

Kakav glupan je lik, kad krene u ovom smjeru nema nazad. Niti mu zna roditelje, niti jel ih ima, al ih spominje.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #397 : Ožujak 17, 2024, 13:20 »
Evo ja se ispričavam.
Neka on prestane mene namjerno provocirati i citirati, pa ću onda i ja njega prestati, i mirna Bosna.
Nije mi zanimljiv lik i nebitan je u mom životu.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #398 : Ožujak 17, 2024, 13:27 »
Uostalom Luigi ti navija za Borac.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #399 : Ožujak 17, 2024, 14:07 »
Kakav glupan je lik, kad krene u ovom smjeru nema nazad. Niti mu zna roditelje, niti jel ih ima, al ih spominje.
Ma ne smeta meni, ali evo mislim da lik fkt nije dobar u glavu. Ako ikad čujemo za vijest 35 godišnjak u svom prvom danu u životu pobio 15 kolega, znat ćemo o kome se radi.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #400 : Ožujak 17, 2024, 14:27 »
Ma ne smeta meni, ali evo mislim da lik fkt nije dobar u glavu. Ako ikad čujemo za vijest 35 godišnjak u svom prvom danu u životu pobio 15 kolega, znat ćemo o kome se radi.

Nemoj sad i ti pretjerivat, ako se ne slazete ignorirajte se i bok.

Inace ce jedan od vas na duze hladenje.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #401 : Ožujak 17, 2024, 14:30 »
Dobro ko deca ste, monello fali pa se ložite na dramaturgiju. Ne volite se, svi su shvatili, jel možemo sad dalje nastavit?

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #402 : Ožujak 17, 2024, 14:38 »
Prvo ima periode kad mi se lik ulizuje i citira mi sve postove, a onda kad je pasivno agresivan, pa nakon toga ga opali PTSP. Boli me krasni qrac odmah me banujte ako želite, ali lika ne mozes ignorisati kad se zakaci za tebe i kad je naporan.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #403 : Ožujak 21, 2024, 13:47 »
Upravo mi došlo ovo na youtubeu. :klanja

Kad vidim i čujem ovo, ne mogu opisati moju ljubomoru prema luigiju. :D
Never miss a good chance to shut up.

Online luigi

• Hero Member