Autor Tema: Najbolja utakmica na kojoj ste bili  (Posjeta: 22027 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
Najbolja utakmica na kojoj ste bili
« : Veljača 26, 2009, 00:57 »
Meni je BiH-Spanija u mojoj Zenici na Bilinom Polju,,1-1 zavrsilo,,prepun stadion,navijalo se svih 90 minuta,,i da se pohvalim vidio sam Manola  :D,,tad je samo Alonso igro za Spaniju od nasih igraca,,i cim je uso pogrjesio,,presjekli mu loptu i Bolic maistorski prebacio Casillasa  :klanja,,inace tekma je extra bila,bilo je 20 sansi,,bilo ko je mogo pobjedit,,za njih je Vicente golcinu dao,,iskosa,ljevicom u raslje,,,znam da se tesko odlucit al valjda cete izabrat 1 bas ono extra tekmu ;)

Offline kop end

• Hero Member
Odg: Najbolja utakmica na kojoj ste bili
« Odgovori #1 : Veljača 26, 2009, 01:00 »
ja i nisam bio na puno utakmica(ne kontam lokalni klub gosk)
bio sam 4-5 puta na hajduk-dinamo al to nisu neke lijepe utakmice...
mozda hrv. bugarska (1-0) mislim da je tad olic do gol kako se sjecam :hm

Online bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #2 : Veljača 26, 2009, 01:09 »
ka dite iša sam sa starim na utakmice i iz tog razdoblja mi se jedna utakmica urezela u sjećanje. hajduk- dinamo (ili croatia, nisam siguran) 3-2, još kad je niko čeko igra za hajduk. bilo je nešto malo kola do kraja, hajduk je triba tuć 2 gola razlike da bi na gol razliku bio prvi, do negdi 15. minute bilo je 2-0 za hajduk i stadion je bia u transu. dinamo je izjednačio na 2-2, a hajduk da gol za 3-2. nismo bili prvaci (mislim da je čak zagreb bio), al se te utakmice baš sićam i bila je prava fajterska, igra za prste polizat. za razliku od utakmica na kojima sam bio zadnjih 4-5 godina
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!

Offline silhofn2

• Hero Member
  • Najbolji klub na svijetu
« Odgovori #3 : Veljača 26, 2009, 01:11 »
najbolja utakmica?
ljeto 1996 u njemackoj.stari schalkeov stadion.igrao se neki ljetni kup.pobjedili su bili.ta atmosfera i gol martina maxa.to nikad necu zaboravit. schalke 04 fur immer. naj klub u njemackoj
"If you are first you are first. If you are second you are nothing." - Bill Shankly

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #4 : Veljača 26, 2009, 01:13 »
najbolja utakmica?
ljeto 1996 u njemackoj.stari schalkeov stadion.igrao se neki ljetni kup.pobjedili su bili.ta atmosfera i gol martina maxa.to nikad necu zaboravit. schalke 04 fur immer. naj klub u njemackoj
schalke je uz dortmund uvijek imo najbolje navijace u njemackoj,,meni licno su poslje nasih najbolji schalkeovi i borusiini navijaci

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #5 : Veljača 26, 2009, 01:20 »
hajduk - roma
nizozemska - hrvatska (split, prijateljska prije eura)
hertha berlin - stuttgart (olympiastadion u berlinu, ludilo teško, hertha gubila 1-0, dobili na kraju 3-1)
hansa rostock - nurnberg
dinamo - rijeka (superkup prije par godina, 4-1 za dinamo, bija u zg pa skoknija s 2 prijatelja na utakmicu)

jedan od rijetkih šta je bija na poljudskom i maksimirskom sjeveru.  :p

hajduk i dinamo 2 su kluba bratska!  :lol

al jedan je šibenik!!!!  :super

Offline silhofn2

• Hero Member
« Odgovori #6 : Veljača 26, 2009, 01:21 »
slazem se s tobom.bio sam na toj tekmi.ne znam protiv kog su igrali al uff.a dortmund samo 30km daleko.to je pravi derbi.ima i tucnjave i razbijenih glava al nije kao kod nas.da se ubijaju na terenu i oko terena.navijaj al ne ubijaj druge.
"If you are first you are first. If you are second you are nothing." - Bill Shankly

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #7 : Veljača 26, 2009, 01:21 »
ajoooj! sad me lijepa sjećanja ulove...

Hrvatska-Engleska 2-1

prekrasno nešto... nemoram ni pričat... pljunula sam 750kn za karte i svaki novčić se isplatio, nezaboravno...

e a moram napomenut da namjeravam ići na utakmicu BIH-Španjolska- 14/10/09  :)))
to nebum propustila nikako....

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #8 : Veljača 26, 2009, 01:22 »

Hrvatska-Engleska 2-1

prekrasno nešto... nemoram ni pričat... pljunula sam 750kn za karte i svaki novčić se isplatio, nezaboravno...

e a moram napomenut da namjeravam ići na utakmicu BIH-Španjolska- 14/10/09  :)))

misliš 2-0  :?

Offline silhofn2

• Hero Member
« Odgovori #9 : Veljača 26, 2009, 01:22 »
sto se tice navijaca bio sam medju armadom protiv hajduka i dinama.velika mi je zelja otic sa torcidom na gostovanje neku.ne volim bbb previse lupaju i piju.iako sam isao u skolu 100 m od maksimira.

Offline sabrina

• Hero Member
  • M.Z. <3
« Odgovori #10 : Veljača 26, 2009, 01:23 »
misliš 2-0  :?

da to, krivo pišem!
sa onim autogolom
 :)))

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #11 : Veljača 26, 2009, 01:25 »

Hrvatska-Engleska 2-1

e a moram napomenut da namjeravam ići na utakmicu BIH-Španjolska- 14/10/09  :)))
vidi ti to,,Sbrina nam dolazi u Zenicu,,svaka ti cast,,imas moje postovanje  :D,,obavezno mi se javi kad dodjes,,smjestit cemo te na jug s Robijasima  :D

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 26, 2009, 01:25 »
da to, krivo pišem!
sa onim autogolom
 :)))

da.

hrvatska 2
engleska 0

golove postigli brazilac i englez (a možda je i krtica).   :lol

Offline silhofn2

• Hero Member
« Odgovori #13 : Veljača 26, 2009, 01:25 »
a ja budala umjesto na tekmi hrvatska engleska zavrsio sa curom na bundeku.koja konjina.cijela nacija smije se paulu robinsonu a ja sa ovom guskom sam.da sam bar jos i danas skupa.e da i tekma protiv irske suker u 90 i nekoj minuti.uf odlicna je bila.pojela zivce svima.i naravno tekma dinamo partizan.5-0.koji tulum posle po gradu.al nazalost to nije bio pravi dinamo vec umjetna kroacija.

Online bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #14 : Veljača 26, 2009, 01:26 »

Hrvatska-Engleska 2-1

toliko pljunula za kartu i toliko se uživila da se ni točnog rezultata ne sjeća :p

španjolci će se plasirat na svjetsko prvenstvo tako mislim da nećeš vidit ni torresa ni xabija, eventualno pepea i arbelou. ja sam mislia ić na tu tekmu jer mi stari može karte sredit, al sve ovisi o situaciji..
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!