Autor Tema: Navijanje na stadionima širom svijeta  (Posjeta: 125051 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline liverbird91

• Hero Member
Odg: Navijanje na stadionima širom svijeta
« Odgovori #15 : Prosinac 15, 2008, 11:31 »
ovo je već vatromet...al ovo je vjerojatno u dogovoru sa policijon...

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #16 : Prosinac 15, 2008, 21:33 »
o grobarima i gate 4 samo ovo mislim:

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #17 : Prosinac 15, 2008, 21:43 »
o grobarima i gate 4 samo ovo mislim:
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=Ka6way1hSM8[/youtube]

hehe lipo lipo
bas smo se danas ja i prika iz razreda posvadili oko toga ko ima bolje koreografije i bolje navijanje u srbiji
grobari ili delije
ja jos uvijek nisan vidia od grobara postenu koreografiju

evo jedan  Off-T vic zapravo

jedan stari navijac grobara pit bulla,i sad dovea on njega na juznu tribinu,utakmica Partizan- Hajduk kula
i sad zabije Prtizan gol a pit bull pocne skakat ,radit akrobacije, i svi stali i ne viruju,povede Partizan 2-0 a pas
salto ,zvijeze sve zivo, i pita mladi navijac Partizana vlasnika : jel ovo vaš pas,kaze ovi "da to je moj pas"
pa covice vidi sta radi a vodimo zalosnu kulu ,sta radi onda kad dobijemo zvezdu
kaze vlasnik : Ne znan iman ga tek 7 godina!!!

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #18 : Prosinac 15, 2008, 21:45 »
:loll taj vic postoji kod nas odavno :super

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #19 : Prosinac 15, 2008, 21:47 »
al isto je koma ja san se vrhunski nasmija

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #20 : Prosinac 15, 2008, 21:49 »
hahaha,da, ali je dobar vic.
pa svi znaju da delije imaju bolju koreografiju od grobara,pa to cak i grobari priznaju.
oni su vise engleski tip navijaca:dlanovi i glasne zice.

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #21 : Prosinac 15, 2008, 21:53 »
al zato meni nema jacih od turaka
ono su najvece zivine ,koliko ti priotehnike uvedu
ne smi in pandurija nista

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #22 : Prosinac 15, 2008, 21:58 »
ma da turci su luđaci klasicni na utakmicama.
ali mene fascinira juzna amerika.na tekmama alkohola previse,zabava prava,znaci sinfonijski orkestri na mecevima hahahaha,sve vrste instrumenata,atmosfera naviđena.ma jebes najbolji party, sta se tamo desava

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #23 : Prosinac 15, 2008, 22:10 »
Pa boli ih qrac kad je sve u njihovim rukama(mislim na argentinu)..navijaci kontrolisu klub(tj. biraju ko ce sjediti u upravi , ko ce biti predsjednik itd. )...al eto dole je najlakse poginut na tekmi..prije par godina su bile 2 frakcije bocinih il riverovih navijaca , ne znam tacno i ispala masovna tuca na tekmi . Poslije su jedni kontrolisali domace , a drugi gostujuce tekme(tj. izbjegavali jedni druge) al je nasto problem u kupu kada je boca/river bi- la/o gost  na svom terenu..onda su se zakacili i posteno isprebijali , cak ja mislim da je bilo i mrtvih , sto je za njih normalna pojava  ;)

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #24 : Prosinac 15, 2008, 22:16 »
ma da turci su luđaci klasicni na utakmicama.
ali mene fascinira juzna amerika.na tekmama alkohola previse,zabava prava,znaci sinfonijski orkestri na mecevima hahahaha,sve vrste instrumenata,atmosfera naviđena.ma jebes najbolji party, sta se tamo desava
Pa boli ih qrac kad je sve u njihovim rukama(mislim na argentinu)..navijaci kontrolisu klub(tj. biraju ko ce sjediti u upravi , ko ce biti predsjednik itd. )...al eto dole je najlakse poginut na tekmi..prije par godina su bile 2 frakcije bocinih il riverovih navijaca , ne znam tacno i ispala masovna tuca na tekmi . Poslije su jedni kontrolisali domace , a drugi gostujuce tekme(tj. izbjegavali jedni druge) al je nasto problem u kupu kada je boca/river bi- la/o gost  na svom terenu..onda su se zakacili i posteno isprebijali , cak ja mislim da je bilo i mrtvih , sto je za njih normalna pojava  ;)
pa oni video pokazuje ,od navijaca gremia ,oni naprave festu ,ludnica totalna
sve se trese od pisme ,pirotehnike,koreografija,onda onih njima najdrazih role papira sta svaku utakmicu bacaju

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #25 : Prosinac 15, 2008, 22:30 »
ma da kod njih navijačke grupe imaju sasvim druge uloge u životima,oni su na sasvim drugom stepenu od nasih.dosta toga oni imaju i kontrolišu

Offline lfcmostar

• Hero Member
    • Zrinjski info
« Odgovori #26 : Prosinac 15, 2008, 22:47 »
ma da kod njih navijačke grupe imaju sasvim druge uloge u životima,oni su na sasvim drugom stepenu od nasih.dosta toga oni imaju i kontrolišu
Naravno, što je društvo primitivnije i siromašnije, grupe koje se udružuju, a u ovom slučaju se nazivaju navijači, imaju jači utjecaj na društvo.. ;)

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #27 : Prosinac 15, 2008, 23:13 »
pa kada sam vidio da nacionalna tv,prekida program i emituje predstavljanje navijaca boke prije derbija sa riverom... :?

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #28 : Prosinac 16, 2008, 01:26 »
pa kada sam vidio da nacionalna tv,prekida program i emituje predstavljanje navijaca boke prije derbija sa riverom... :?

osta covik sokiran

Offline CroRed

• Hero Member
« Odgovori #29 : Prosinac 18, 2008, 01:11 »
Evo malo da pokazemo da i japanci znaju navijat,
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=8ge8Ra4800o[/youtube]