"najnetalentiraniji izbornik od 24 na euru" je citat s ovog foruma.
Varijantu sa Fodenom i Mountom na osmicama je ako sam dobro shvatio gogeca on naveo kao nešto što bi htio vidjeti, a i razne slične varijante sam vidio ovdje među komentarima kao nešto što bi ljudi htjeli i što smatraju da bi bolje funkcioniralo.
A ovo za neuspjeh nije nešto što sam citirao, već čisto komentar na to kako smatram da je Southgate napravio 2 rezultata koja su dobra s onime što je imao i da njegov mandat smatram uspješnim.
Hvala, puno konkretnije

Nisam skužio da je netko taj citat napisao, sorry.
Iako nisam ljubitelj Southgatea, branio sam ga do finala protivno velikoj većini kojima se gadi način igre Engleza na ovom prvenstvu. Što se mene tiče, ako donosi vrhunski rezultat, igraj sa 5 stopera i 3 zadnja vezna, kapa dole.
Ovo nije vrhunski rezultat s obzirom na format prvenstva, pitajte engleske navijače.
A Southgate je apsolutno podbacio u trenutku kad ima cijelu zemlju, top ekipu, top atmosferu, cijeli Wembley i 1:0 u samom startu utakmice. Nakon svega toga ne možeš ovako odigrati. I naravno u trenutku raspucavanja penala. Pa njemu je promašeni penal označio karijeru i penalima se posebno posvećuje u svom radu, znači baš debakl.
Koliko me oduševio protiv Njemaca, toliko me razočarao sinoć u ta 2 trenutka.