Autor Tema: Bundesliga  (Posjeta: 321319 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: Bundesliga
« Odgovori #2265 : Ožujak 23, 2023, 23:31 »
Navodno je Bayernu prvi pick bio Klopp, ali su dobili odjeb.
To mi je jasno iz obje perspektive, vjerujem da je Kloppu iduca opcija ipak reprezentacija.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #2266 : Travanj 22, 2023, 22:09 »
Fc Hollywood drugi na tablici.  :srednji

Inace vozio sam 500 km da bih vidio tekmu Schalkea, 57 000 navijaca bilo, rasprodano tekma protiv Leverkusena, popusili 3-0.
Atmosfera za desetku.
https://ibb.co/y6XFmvD

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2267 : Travanj 23, 2023, 22:10 »
Xabi Alonso s Leverkusenom od 16. mjesta došao do 6., mjesto za Konferencijsku ligi, 4 boda udaljen od Europa lige, a 6 od Lige prvaka. A uz to je u polufinalu Europa lige.

Nagađao sam da bi ga mogla čekati lijepa trenerska karijera, ali stvarno nisam očekivao da će u prvoj godini ovoliki impact imati.

Nadam se da će jednog dana i kormilo Liverpoola preuzeti. Iskreno mi Stevie nije djelovao da bi bio na toj razini da postane i kultni trener ako bi preuzeo Liverpool, ali Xabi mi djeluje da bi to mogao postati.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2268 : Travanj 23, 2023, 23:07 »
Xabi Alonso s Leverkusenom od 16. mjesta došao do 6., mjesto za Konferencijsku ligi, 4 boda udaljen od Europa lige, a 6 od Lige prvaka. A uz to je u polufinalu Europa lige.

Nagađao sam da bi ga mogla čekati lijepa trenerska karijera, ali stvarno nisam očekivao da će u prvoj godini ovoliki impact imati.

Nadam se da će jednog dana i kormilo Liverpoola preuzeti. Iskreno mi Stevie nije djelovao da bi bio na toj razini da postane i kultni trener ako bi preuzeo Liverpool, ali Xabi mi djeluje da bi to mogao postati.

:dobarpost
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2269 : Travanj 24, 2023, 12:30 »

Potpisujem. Koliko god bih volio Stevea vidjeti na našoj klupi.
Mada, ima tu mjesta za obojicu, samo treba to posložiti po funkcijama.  :p

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #2270 : Travanj 25, 2023, 02:24 »
Schalke  je popusio obje tekme protiv Xabi Alonsa ove sezone. Jednostavno razvalili ih.

Za grad od 200 tisuca stanovnika Xabi radi vrhunski posao. Takodjer blizina Dortmunda, Schalke, Kölna, svi oni imaju vecu navijacku bazu od Leverkusena.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #2271 : Svibanj 20, 2023, 21:22 »
Dortmund ako prokocka ovu priliku onda stvarno

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2272 : Svibanj 20, 2023, 22:25 »
Dortmund ako prokocka ovu priliku onda stvarno

Da, već su par koraka dosad prokockali, stvarno ovo moraju iskoristiti.

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #2273 : Svibanj 21, 2023, 18:08 »
Danas jako dobri, ali nikako da zabiju prvi gol. Evo i crvenog kartona za Augsburg dok tipkam, ako sad ne pobijede ovo, nemaju nikome ništa za prigovoriti.

Btw, ako netko gleda, kako vam izgleda ovaj crveni karton?

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #2274 : Svibanj 21, 2023, 18:21 »
Danas jako dobri, ali nikako da zabiju prvi gol. Evo i crvenog kartona za Augsburg dok tipkam, ako sad ne pobijede ovo, nemaju nikome ništa za prigovoriti.

Cist crveni,zadnji igrac i rusi ga sa leđa.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2275 : Svibanj 23, 2023, 12:44 »

Je, i po meni čisti crveni.
A sad ako Dortmund zezne opet u zadnjem kolu, onda zbilja jade.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2276 : Svibanj 26, 2023, 21:40 »
Lothar Matthäus: "Tuchel was about to move to Juventus. Bayern was nervous, Tuchel was free and Bayern did not believe 100% in Nagelsmann. You can't fire him if he won three titles so they decided to fire him now. I thought at first that it was a joke, but it wasn't the 1st of April."
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2277 : Svibanj 27, 2023, 16:36 »
BvB kakve konjine  :lol :hitwall

Ima da izgube titulu u zadnjem kolu kao i Schalke u sezoni 06/07, kada su usli kao vodeci i izgube i prvak postao Stuttgart.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2278 : Svibanj 29, 2023, 08:39 »
Ovaj Dortmud usro motku kako smo i predvidjeli. Cirkus.
Bayern, u ne baš bajnoj sezoni uzme titulu koju kao da nitko nije htio osvojiti.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2279 : Svibanj 29, 2023, 08:53 »
Ovaj Dortmud usro motku kako smo i predvidjeli. Cirkus.
Bayern, u ne baš bajnoj sezoni uzme titulu koju kao da nitko nije htio osvojiti.

U toj Bundesligi jedino Bayern moze da srusi Bayern. Gledao drugo poluvreme u Dortmundu, da sam vlasnik Mainza kaznio bih svoje napadace. 3 puta izlazili su 2 na 1 sa golmanom i sva tri puta su usrali motku.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!