Anketa

Messi na kraju...

...ostaje u Barceloni
14 (43.8%)
...ide neki Engleski klub
15 (46.9%)
...ide u neki Taljanski klub
3 (9.4%)
...ide u neku drugu EU ligu
0 (0%)
...ide u neku drugu ne-EU ligu
0 (0%)

Ukupno Glasova: 32

Glasanje završeno: Rujan 01, 2020, 11:36

Autor Tema: Transfer vijesti - nevezano uz LFC  (Posjeta: 124306 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Transfer vijesti - nevezano uz LFC
« Odgovori #2325 : Kolovoz 20, 2024, 12:58 »
Sta, trebali smo ga tad zadrzat? Jebeno bi se razvio kod nas, super bi nam to ispalo…

Imaš kristalnu kuglu babo gataro.  :kuler
Kako ti to znaš što bi bilo kad bi bilo.
Stvar je u tome da smo mi sve svoje klince rastjerali (izuzev TTA i donekle Gomeza), a često doveli puno slabije opcije, koje nisu napravile ništa, dok ove godine briljiramo kao nikada do sada. Ne računam ove mlade koji su sada trenutno tu, jer pitanje je koliko će i oni dugo ostati. Premalo pokušavamo s našim domaćim klincima. Ne kažem da bi to možda bio turbo uspjeh, ali kad nas već vlasnici limitiraju s parama, trebamo se malo okrenuti našem podmlatku.

I što se mene tiče da se razumijemo, ja sam čak i ugodno iznenađen prvom utakmicom jer sam očekivao nekakav debakl.
Drugim riječima, možda mi i ne trebamo nikoga dovoditi, ali je pitanje što će biti do Boxing day, koliko će nam igrača biti izvan stroja, to je problem koji svi znamo. 
Nije svaki trener Klopp pa da iz klinaca izvuče maksimum i tu na seniorskoj sceni.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2326 : Kolovoz 20, 2024, 13:33 »
Imaš kristalnu kuglu babo gataro.  :kuler
Kako ti to znaš što bi bilo kad bi bilo.
Stvar je u tome da smo mi sve svoje klince rastjerali (izuzev TTA i donekle Gomeza), a često doveli puno slabije opcije, koje nisu napravile ništa, dok ove godine briljiramo kao nikada do sada. Ne računam ove mlade koji su sada trenutno tu, jer pitanje je koliko će i oni dugo ostati. Premalo pokušavamo s našim domaćim klincima. Ne kažem da bi to možda bio turbo uspjeh, ali kad nas već vlasnici limitiraju s parama, trebamo se malo okrenuti našem podmlatku.
Nemam, ali znam koliko mu je vremena trebalo da se razvije na puno nižoj razini a onda mi je jedino logično da bi uz manju minutažu mu taj razvoj bio još i slabiji i sporiji.
I Solanke nije naš klinac (kao što nije praktički nisu ni Gomez ni Elliot iako je on čak i više od Solankea), ali i ja se slažem da nam je škola lošija nego ostalim top klubovima i pisao sam o tome prošle godine. Iako smo onda čak i počeli izbacivati određene igrače koje uspjevamo unovčiti ili ubaciti u prvu ekipu.
Mi smo praktički zadnji od velikih klubova napravili upgrade akademije i to su posljedice i tek sad dobivamo neke prve generacije vlastitih klinaca koje su prošle kroz tu akademiju i to počinje izgledati bolje. Ja ne znam di smo mi umjesto našeg klinca doveli slabiju opciju, stvarno ne znam nijedan takav primjer di smo prodali top klinca koji se pokazao odličnim negdje drugdje a da smo umjesto njega doveli slabiju opciju. Ove sezone u ekipi imamo jedno 6-7 klinaca iz vlastite akademije u ekipi što smatram da je skroz dobro i da je neki maksimum koliko možemo imati vlastitih klinaca.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2327 : Kolovoz 20, 2024, 13:54 »
 :super

Pa jedino od "novopridošlih" i jesu samo klinci.
A ovo mi se sada ne da googlati, ali se sjećam da smo dovodili mi kojekakve bezveznjake koji su našim klincima zatvarali vrata seniorske ekipe i onda su prodavani za kikiriki jer su bili višak.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2328 : Kolovoz 20, 2024, 13:57 »
eto Gundogana nazad u City, taman da još jednom proigra zadnjih 5 kola i donese im titulu ispred Arsenala

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2329 : Kolovoz 21, 2024, 02:39 »
:super

Pa jedino od "novopridošlih" i jesu samo klinci.
A ovo mi se sada ne da googlati, ali se sjećam da smo dovodili mi kojekakve bezveznjake koji su našim klincima zatvarali vrata seniorske ekipe i onda su prodavani za kikiriki jer su bili višak.

Kužim na što @mihovil cilja, da bi dio budžeta trebalo zatvarati prodajom igrača iz akademije za koje procjenimo da nisu dovoljno dobri za nas.. nebitno je jesu li oni originalno i lpoola ili su klinci došli poput Gomeza ili Elliota..

Prodali smo puno takvih igrača u zadnje vrijeme za solidnu paru (osim Solankea, opipljiva para je sjela i od Ibea, L. Alberta, Susa, Awoniyia, N. Williamsa, Wilsona,  Hoevera, sad je planu nakon Carvalha i Clarka i van der Berg, moguće i Kelleher i Gomez, posljednja dva u potrazi za startnom pozicijom)..

Sad drugo je pitanje kako koristimo taj novac koji stvaramo 'dodanom vrijednošću' ili proizvodnjom..
 možda je to i neminovno ako ne želimo rješavati se ključnih igrača i sve je ok dok nam se ne dogodi neki propust.. srećom sve rjeđe dovodimo neki otpad za te pare poput Arthura (loan smo platili mislim 4M + plaća)

Ono što sam zapravo htio reći da bi volio vidjeti više Clarka ili van der Berga prije nego ih stavimo na bubanj, ali jbg, realno nema dovoljno minuta za sve.. srećom da se Bradleyu otvorilo, da je odigrao prvih par tekmi baš vrhunski.. Jones, Elliot, Bradley pa i Gomez i Kelleher su mi zapravo odlični igrači za rotaciju i nebi ih ni rješavao sve dok su zadovoljni tom ulogom..
YNWA!!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2330 : Kolovoz 21, 2024, 08:20 »
To sve stoji, ali kako onda recimo možeš za nekog od tu zadnje nabrojenih reći da se sporo razvija kad nema dovoljno prostora nametnuti se.
Evo, Bradley je baš imao sreću da mu se otvori mogućnost nastupa i on je taj koji ju je na prvu iskoristio, ali recimo Carvalho nije, ali obzirom kakve je prilike za dokazati se dobijao otom-potom.
Da li je on sad lošiji igrač od Bradleya? Teško je to zbilja procijeniti. 

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2331 : Kolovoz 21, 2024, 13:04 »
To sve stoji, ali kako onda recimo možeš za nekog od tu zadnje nabrojenih reći da se sporo razvija kad nema dovoljno prostora nametnuti se.
Evo, Bradley je baš imao sreću da mu se otvori mogućnost nastupa i on je taj koji ju je na prvu iskoristio, ali recimo Carvalho nije, ali obzirom kakve je prilike za dokazati se dobijao otom-potom.
Da li je on sad lošiji igrač od Bradleya? Teško je to zbilja procijeniti.

Apsolutno se slažem, pa i teorija da se napadač razvija bolje u Bournemouthu nego Lpoolu, jest veća minutaža tamo i manji pritisak, ali valjda imamo bolje uvjete i trenere od njih, pa i prateće objekte..
Teško je to predvidjeti, mi kao klub možemo istrpiti samo vrhunske talente, barem dok se borimo za titule i naslove..
YNWA!!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2332 : Kolovoz 23, 2024, 07:13 »
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2333 : Kolovoz 23, 2024, 10:05 »
Tottenham and Manchester United are monitoring Andreas Christensen’s situation at Barcelona.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2334 : Kolovoz 27, 2024, 09:45 »
Solidan deal za njih.

« Zadnja izmjena: Kolovoz 27, 2024, 10:14 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2335 : Kolovoz 27, 2024, 14:07 »
🚨 Ivan Toney has said YES to a transfer to Al-Ahli and accepted a contract worth nearly €60M over 3 years. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💰 The Saudi club are now trying to reach an agreement with Brentford. (JacobsBen )..
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2336 : Kolovoz 27, 2024, 23:02 »
Nketiah u Palacu, a Merino u Arsenalu
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2337 : Kolovoz 28, 2024, 10:44 »
🚨 Ivan Toney has said YES to a transfer to Al-Ahli and accepted a contract worth nearly €60M over 3 years. 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💰 The Saudi club are now trying to reach an agreement with Brentford. (JacobsBen )..

Stvarno mi nije jasno što ovim likovima to treba. S jedne strane imaš novac, ali akumulacija novca je zakon opadajućih prinosa naspram nekakvog životnog zadovoljstva. S druge strane imaš vrijeme, koje ti nitko ne može nadoknaditi. Ideš u nekakvu jebenu pustinju umjesto da uživaš u Europi.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2338 : Kolovoz 28, 2024, 10:55 »
Stvarno mi nije jasno što ovim likovima to treba. S jedne strane imaš novac, ali akumulacija novca je zakon opadajućih prinosa naspram nekakvog životnog zadovoljstva. S druge strane imaš vrijeme, koje ti nitko ne može nadoknaditi. Ideš u nekakvu jebenu pustinju umjesto da uživaš u Europi.
Zapravo mi je za Toneya skroz jasno, mislim da je u Brentfordu na nekakvih 30 ili 40 tis tjedno sto je realno kikiriki u Premiershipu ima 28 godina i ide si osigurat život.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2339 : Kolovoz 28, 2024, 10:59 »
Ide si osigurat veće ulaske na rulet. :neznam
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1