Pa jedino od "novopridošlih" i jesu samo klinci.
A ovo mi se sada ne da googlati, ali se sjećam da smo dovodili mi kojekakve bezveznjake koji su našim klincima zatvarali vrata seniorske ekipe i onda su prodavani za kikiriki jer su bili višak.
Kužim na što @mihovil cilja, da bi dio budžeta trebalo zatvarati prodajom igrača iz akademije za koje procjenimo da nisu dovoljno dobri za nas.. nebitno je jesu li oni originalno i lpoola ili su klinci došli poput Gomeza ili Elliota..
Prodali smo puno takvih igrača u zadnje vrijeme za solidnu paru (osim Solankea, opipljiva para je sjela i od Ibea, L. Alberta, Susa, Awoniyia, N. Williamsa, Wilsona, Hoevera, sad je planu nakon Carvalha i Clarka i van der Berg, moguće i Kelleher i Gomez, posljednja dva u potrazi za startnom pozicijom)..
Sad drugo je pitanje kako koristimo taj novac koji stvaramo 'dodanom vrijednošću' ili proizvodnjom..
možda je to i neminovno ako ne želimo rješavati se ključnih igrača i sve je ok dok nam se ne dogodi neki propust.. srećom sve rjeđe dovodimo neki otpad za te pare poput Arthura (loan smo platili mislim 4M + plaća)
Ono što sam zapravo htio reći da bi volio vidjeti više Clarka ili van der Berga prije nego ih stavimo na bubanj, ali jbg, realno nema dovoljno minuta za sve.. srećom da se Bradleyu otvorilo, da je odigrao prvih par tekmi baš vrhunski.. Jones, Elliot, Bradley pa i Gomez i Kelleher su mi zapravo odlični igrači za rotaciju i nebi ih ni rješavao sve dok su zadovoljni tom ulogom..