Autor Tema: Bitcoin/Ethereum/Litecoin/Ripple/...  (Posjeta: 26674 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Bitcoin/Ethereum/Litecoin/Ripple/...
« Odgovori #45 : Siječanj 30, 2021, 14:01 »
Pratite slučaj gamestop?
Never miss a good chance to shut up.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #46 : Siječanj 30, 2021, 14:03 »
Pratite slučaj gamestop?
Nemoguce je bilo ne pratit. Nisam bas detaljno pratio al znam sta se dogodilo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #47 : Siječanj 30, 2021, 14:04 »
Nemoguce je bilo ne pratit. Nisam bas detaljno pratio al znam sta se dogodilo.

USA nas je lijepo počastila zanimljivostima u januaru 2021. :lol
Never miss a good chance to shut up.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #48 : Siječanj 30, 2021, 14:06 »
USA nas je lijepo počastila zanimljivostima u januaru 2021. :lol
Al bas su situacije za pogledat uz kavicu ujutro da ti dobro pocne dan :lol

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #49 : Ožujak 21, 2021, 09:38 »
S obzirom da mi je nakon pun kufer autoriziran racun na Coinbaseu odlucio sam staviti neke novce u kriptovalute. Nisam neki kockar niti dionicar niti kladionicar pa nije ni tajna da bi ulozio nekih 10000kn ali na dugorocno pa sta bilo da bilo. Ne mislim sigurno visiti na mjenjačnici i preprodavati iz dana u dan. S obzirom da se sve okrenulo naopačke otkad sam prvi put zagrizao i pokrenuo autorizaciju,sada sam slabo upucen u stanje. Zamolio bi nekog tko je vise u tome da me uputi u sta bi bilo dobro dugorocno uloziti. Naravno,no hard feelings da sutra sve propadne. Cisto savjet koji cu rado poslušati. Znam naravno za Bitcoin i Etherum. Cuo sam da Polkadot ima solidnu pricu... Moze li nekto kratko prokomentirati? Hvala
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #50 : Ožujak 21, 2021, 09:56 »
Imam na Blockchainu nekih 4500 dolara,pola ethereuma pola bit coina i to ne planiram dizati narednih 15 godina. Počeo sam sa 400 dolara u 12.mjesecu 2019. godine tako da sam zadovoljan rastom i to će mi služiti kao štednja za dicu.
Što se tiče preporuke,osim ovo dvoje bi preporučio i ADA od Cardana,on će dugoročno sigurno rasti,a ja ću sada malo uložiti u swiss borg,dobar su projekt i imaju dobar excange što mi je važno na Blockchainu i da oću prebaciti kriptovalute u novac se toliko satarem da izgubim volju.
Iskreno i ja nisam skroz dobro upućen u to,ali možda i bolje jer bi  se onda umislia da nešto i znam pa bi počea sa nekim svakodnevnim excanganjem i transakcijama i to bi se pretvorilo u supersportov račun all over again
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #51 : Ožujak 21, 2021, 10:52 »
Imam na Blockchainu nekih 4500 dolara,pola ethereuma pola bit coina i to ne planiram dizati narednih 15 godina. Počeo sam sa 400 dolara u 12.mjesecu 2019. godine tako da sam zadovoljan rastom i to će mi služiti kao štednja za dicu.
Što se tiče preporuke,osim ovo dvoje bi preporučio i ADA od Cardana,on će dugoročno sigurno rasti,a ja ću sada malo uložiti u swiss borg,dobar su projekt i imaju dobar excange što mi je važno na Blockchainu i da oću prebaciti kriptovalute u novac se toliko satarem da izgubim volju.
Iskreno i ja nisam skroz dobro upućen u to,ali možda i bolje jer bi  se onda umislia da nešto i znam pa bi počea sa nekim svakodnevnim excanganjem i transakcijama i to bi se pretvorilo u supersportov račun all over again
Hvala puno. Upravo to, meni se pred 4mj rodila kcer i prvenstveno to vidim kao neku vrstu ulaganja i stednje za nju pa sta bilo da bilo. Ne mislim to dirati narednih godina. Zar je toliko komplicirano vratiti kriptovalute u novac? Vidim da ima mogućnost kupnje i preko Revoluta pa me zanima sta mislis o tome? Ili je bolje preko Coinbasea? Pretpostavljam da mi treba i neki novcanik pa mozda i tu neki savjet. I sto je ukratko swissborg? Hvala jos jednom

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #52 : Ožujak 21, 2021, 11:21 »
Preko Coinbasea je jednostavnije nego Blockchaina,a čuo sam da može preko Revoulta,to još nisam istražio dovoljno  :sram
Novčanik automatski dobiješ kad napraviš blockchain ili coinbase i imaš njegovu šifru i id i to koristiš prilikom isplate kriptovalute u novac ili obratno.
Swisborg se isto zasniva na blockchain tehnologiji ,a najsličniji je etheremu, coin se točnije naziva CHSB i trenutno vrijedi 1.7 eura tako da nije prevelik zalogaj za uzeti tipa svaki mjesec po 30tak coina dok su još mali .
Pročitaj malo na netu o Blockchain tehnologiji više će ti biti jasno nego da ti ja ovako objašnjavam nisam preveliki stručnjak,samo znam da je to tehnlogija budućnosti.
Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao,nadam se da ćeš ubosti neki dobar coin od ovih par šta sam ti rekao jer su to provjereni ,nemoj se zajebava ti sa nekim alternate coinima,to ti većinom završi u minusu za tebe.
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #53 : Ožujak 21, 2021, 12:21 »
Preko Coinbasea je jednostavnije nego Blockchaina,a čuo sam da može preko Revoulta,to još nisam istražio dovoljno  :sram
Novčanik automatski dobiješ kad napraviš blockchain ili coinbase i imaš njegovu šifru i id i to koristiš prilikom isplate kriptovalute u novac ili obratno.
Swisborg se isto zasniva na blockchain tehnologiji ,a najsličniji je etheremu, coin se točnije naziva CHSB i trenutno vrijedi 1.7 eura tako da nije prevelik zalogaj za uzeti tipa svaki mjesec po 30tak coina dok su još mali .
Pročitaj malo na netu o Blockchain tehnologiji više će ti biti jasno nego da ti ja ovako objašnjavam nisam preveliki stručnjak,samo znam da je to tehnlogija budućnosti.
Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao,nadam se da ćeš ubosti neki dobar coin od ovih par šta sam ti rekao jer su to provjereni ,nemoj se zajebava ti sa nekim alternate coinima,to ti većinom završi u minusu za tebe.

Hvala puno! Zivio!

Offline Ivan456Jak

• Newbie
« Odgovori #54 : Svibanj 26, 2021, 14:25 »
Pozdrav svima. Je li itko od vas možda čuo za sustav koji vam omogućuje plaćanje kriptovalutama u vašoj trgovini? Htjela bih ovo uključiti u svoju, ali ne znam kako. Imam podatke o EllyPOS-u ( https://elly.com/pos/ ), ali ne znam je li u redu. Je li itko od vas probao ovako nešto? Vjerujem u budućnost kripto valuta i želim iskoristiti ovo tržište ustanka najbolje. hvala na odgovorima

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #55 : Lipanj 05, 2021, 15:03 »
https://paycek.io/?l=hr

Ne gledaj dalje nista od ovog.  :super
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #56 : Lipanj 10, 2021, 20:00 »
Jel netko ulagao u gamestop, amc ili workhorse group?

Ja sam ulozio nesto u zadnje dve. Nadam se da ce iduceg tjedna opet doci do proboja.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #57 : Lipanj 13, 2021, 20:55 »
Ja nisam još ali sam razmatrao uzeti tako neki portfelj stranih dionica. Preko koje platforme ulažeš LG?
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #58 : Lipanj 13, 2021, 22:11 »
Ja nisam još ali sam razmatrao uzeti tako neki portfelj stranih dionica. Preko koje platforme ulažeš LG?

Etoro. Pocetnik sam, nisam financijski savjetnik, ali bih preporucio svima da uzmu makar 1 dionicu amc. Vjeruje se da ce squeez biti uskoro, jer hedge fondovi gube milijune svaki dan. Ako do 18. 6. cijena dionice predje 100, gotovo je. Cijena ce da raste nenormalno. Isto kao sa Game stop koju su zaustavili na 700 iako to nisu smjeli napraviti.

Sada je na 50 dolara po dionici.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #59 : Listopad 15, 2021, 15:28 »
Jel netko "nutra"?