Autor Tema: Kladionica - samo dobar info  (Posjeta: 27726 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
Odg: Kladionica - samo dobar info
« Odgovori #45 : Travanj 06, 2015, 00:15 »
Sparta Rotterdam - Roda
Tip : x2
Koef. : 1.50

Za hrabrije je tu čista dvojka (2.90) ali ja ću biti oprezniji i stavit x2..Roda je dobra ove sezone i bore se za ulazak u prvu ligu,dok Sparta ima minimalne šanse za ući u playoff i vjerojatno će završiti na sredini tablice..U zadnjih 5 međusobnih omjera Roda ima 4 pobjede(jednu na produžetke) i jednu nerješenu tekmu..Roda u zadnjih 5 tekmi ima 2 pobjede,2 izgubljene i jednu nerješenu tekmu,dok Sparta u zadnjih 5 tekmi ima samo jednu pobjedu...Ovdje se isplati igrati i na golove jer i jedni i drugi puno zabijaju,ali i primaju..Roda(57-46) a Sparta (54-39)
Sve u svemu,na x2 je dobar koeficijent i nadam se da će se nastaviti pozitivna iskustva sa ovom ligom  :)

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #46 : Travanj 06, 2015, 01:15 »
Espanyol - Elche X2 (2.10)

Prije nego me proglasite luđakom i napustite temu, molio bih da prvo pročitate. Espanyol je 12., devet bodova bježi opasnoj zoni. U posljednje vrijeme ne igraju bajno, jedna jedina pobjeda u pet utakmica. Odigrali su neriješeno posljednja dva susreta (u gostima protiv Deportiva i doma protiv Atletico Madrida, što sumnjam da bi tako završilo da Atleti nisu imali čovjeka manje cijelo drugo poluvrijeme). U prvom dijelu sezone Elche je dobio 2-1, a u posljednja četiri susreta obje ekipe imaju po dvije pobjede. Elche u gostima ne igra loše za svoje standarde, imaju dvije pobjede (Eibar 0:1, Ath. Bilbao 1:2,) dva poraza (od Seville i Granade :roll) i otkinuli su bod Celti. Nalaze se na 16. mjestu sa samo dva boda iznad opasne zone, a olakotna okolnost su svakako porazi u ovom kolu sve četiri momčadi ispod njih. Do kraja je svaki bod važan, mislim da su sposobni uzeti nešto iz ove utakmice.
Ovaj je par rizičan, ali na neki listić gdje je manji ulog (što ću ja napraviti) mislim da vrijedi probati.

Bournemouth - Birmingham 1 (1.40)

Ovdje se nema puno toga pisati. Borba za direktnu promociju je i više nego oštra, Bournemouth je drugi, ima bod manje od Boroa, a za vratom im pušu Norwich i Watford. Igraju doma, u dobroj su formi (najboljoj u ligi), prošlu su remizirali protiv Ipswicha (koji se bori za playoff) na strani. U prvoj utakmici Bournemouth je pobijedio 0-8, u prilog svemu idu i njihove tri gostujuće pobjede protiv današnjeg protivnika. Birmingham, s druge strane, ima 50 bodova, opasnoj zoni bježi 10 bodova, ostanak ne bi trebao biti upitan. Gostujuća forma je užasna, imaju tri poraza i dva remija. Sliku popravljaju dvije domaće pobjede. Ovo bi trebala biti sigurica, Boro igra protiv Waftorda u gostima, a Norwich ima nešto lakši susret protiv Sheffielda.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Eric Cantona

• Hero Member
« Odgovori #47 : Travanj 06, 2015, 02:12 »
Crystal Palace - Man City - oba daju gol  1,8(supersport)

Palace je dobra counter-attack ekipa i siguran sam da ce pravit velike probleme obrani Citya koja igra kriminalno na celu sa Kompanyem. Inace su bolji u gostima(upravo zbog tih kvalitetnih kontri) ali s obzirom da igraju protiv Citya koji mora ganjat pobjedu to ne znaci previse tj. znaci da ce i City najvjerovatnije zabit gol. City u zadnjih 7 sluzbenih utakmica(6 u ligi plus Barca u LP) prima gol dok igra u gostima dok Palace na domacem terenu nije zabio samo u dvije utakmice ove sezone, u preostalih 12 je zabio.

Offline d18K

• Hero Member
« Odgovori #48 : Travanj 06, 2015, 11:34 »
06.04.2015. 14:30

De Graafschap - Volendam   oba daju 3+  da

1.70

druga nizozemska, dvije momcadi koje su na prosjeku 2 postignuta gola po utakmici(Voledam 2.3), a u obrani curi ko i kod svih slabijih nizozemskih klubova, u prosjeku svaku utakmicu prime minimalno gol. ovdje ocekujem jednu efikasnu utakmicu s puno golova
nkdz

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #49 : Travanj 06, 2015, 17:53 »
Damian Lillard (Brooklyn Nets vs Portland Trail Blazers) 21,5 VISE - 1,70 (Premier)

Večeras u 1:00 se igra zaostala utakmica izmedju Netsa i Blazersa, ujedno i jedini meč na večerašnjem rasporedu. Portland je već osigurao Playoff i nalazi se na 4. mjestu na Zapadu, dok Brooklyn drži 7. mjesto na Istoku u vrlo tijesnoj borbi za 7 i 8 mjesto. Gosti večeras dolaze bez 3 igrača iz startne petorke: Batuma, Matthewsa i svoje najveće zvijezde - Aldridgea. Osim njih, out su još Wright i Kaman. Osakaćeni Portland svoje će nade polagati ponajprije u playmakera Lillarda, a on rijetko kad razočara. Lillard ove sezone u prosjeku daje 20.9 poena, a u zadnjih 10 utakmica prosječno 19.2. Stalno je tu negdje na oko 20 poena, a večeras vjerujem da će otići više. U prilog sigurno ide što mu je match-up Deron Williams, kojem se obrana baš i ne igra. Ove sezone igrao je jednom protiv Netsa i utrpao je 28.

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #50 : Travanj 07, 2015, 11:31 »
NBA, pocetak 01:30
Al Horford (-15.5+)
tip: over

Atlanta danas docekuje Phoenix i utakmica ne bi trebala biti rezultatski bitna niti za jednu ekipu. Atlanta je osigurala prvo mjesto na Istoku, dok su Sunsi gotovo sigurno ispali iz utrke za zadnje playoff mjesto na Zapadu. Dakle, niti jedna ekipa se ne bi trebala ubiti od obrane; Phoenix to inace ne radi, a mislim da nece sada + Hawksi su napadacki jedna od najboljih ekipa lige. Uz sve to, treba reci da je Phoenix jedna od najgorih ekipa u ligi po branjenju pozicije centra. Svaki iole dobar centar ih napuni. Sto reci za Horforda? Bez pretjerivanja, uz Aldridgea je jedan od najboljih mid-rangera u NBA-u na svojoj poziciji. Gazda ekipe, usao je u formu, visok procenat suta (preko 50%), neku noc protiv Netsa prakticki u prvoj cetvrtini presao ovu marginu. Na sve ovo treba dodati da nece igrati Millsap i treba ce nadoknaditi njegovih 17-18 poena. Naravno, pitanje je koliko ce mu trener dati da igra, s obzirom da su prvi i da samo cekaju da pocne playoff, ali ako ne dodje do blowouta (a ne bi trebalo, bar ne do kraja trece cetvrtine) siguran sam da Big Al ovo prelazi bez vecih problema.
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline Eric Cantona

• Hero Member
« Odgovori #51 : Travanj 07, 2015, 15:37 »
Fiorentina - Juventus
Tip : 1X
Koef. : 1,70(supersport)

Vrlo jednostavno, juventusa boli ona stvar za ovo natjecanje.....prvu utakmicu su igrali sa B sastavom a isto ocekujem i u ovoj. Neznam sad tocno podatak al mislim da Juve nije osvojio kup vise od 15 godina a s obzirom na njihovu dominaciju u italiji mislim da to dovoljno govori s kolko volje i zelje pristupaju ovim utakmicama. Uskoro ce i Liga Prvaka tako da vjerujem da se ni danas nece stvari promjenit po tom pitanju.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #52 : Travanj 07, 2015, 17:05 »
Clezar - Tipsarević 1, koef. 1.55 (Premier)
Janko se vraća nakon godinu i pol (dvije operacije tumora na lijevoj nozi). Mislim da je to prevelika pauza i da nije fizički dovoljno spreman pobijediti solidnog zemljaša kakav je Clezar.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #53 : Travanj 08, 2015, 00:31 »
Ludogorets - Levski 1 (1.60)

Polufinale, prva utakmica. Ludogorets će željeti obraniti osvojeni kup prošle sezone (gosti su dogurali do 1/4). U posljednje tri sezone dvaput su osvojili kup, što je i ukupan broj osvojenih kupova. Levski je vodeći po tom pitanju, imaju 25, ali samo pet u 21. stoljeću, posljednji 2007. Što se tiče forme, domaćin ima samo jedan remi u pet utakmica, ostalo pobjede. Levski je užasan na gostovanjima, tri poraza i dva remija. Ništa bolji nisu ni u međusbnim dvobojima u gostima, samo jedna pobjeda uz četiri pobjede Ludogoretsa. Prije mjesec dana su igrali ligašku utakmicu, Ludogorets je pobijedio 1-0. :kuler
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #54 : Travanj 08, 2015, 12:05 »
Hajduk Split-NK Split
Zbroj zutih kartona (6,5)-više
1,85

Samo sam se nadao da ce se ovo nac u danasnjoj ponudi i moram priznat da mi nije jasno kako je ovako niski broj kartona stavljen. U prvenstvu u subotu ih je bilo 13, danas utakmica jos veceg znacaja i za jedne i za druge i siguran sam da ce bit jos vise nervoze. Split nikad nije bila neka fina momcad, a ni Hajduk vec dugo nije momcad od cije ces igre umirat u ljepoti nego idu na duel i na cvrstinu, od kad je doso Spaco nisu ni jednu tekmu odigrali s manje od 3 zuta. Ove sezone su igrali 3 tekme; jednom je bilo 8 zutih, jednom 5 (u toj tekmi Hajduk nije imao ni jedan sto se danas nece dogodit) i zadnju 13.

Offline Eric Cantona

• Hero Member
« Odgovori #55 : Travanj 08, 2015, 14:42 »
Vallecano - Real Madrid
Tip : vise od 3 gola
Koef. : 1,80(supersport)

Vallecano uvijek igra napadacki sa puno rizika, igrali su tako protiv barcelone na nou campu igrat ce i doma protiv reala....u zadnje 3 medusobne utakmice je palo 16 golova, prva utakmica je zavrsila 5:1 za real.

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #56 : Travanj 08, 2015, 23:50 »
Giraldo - Tipsarević 1, koef. 1.35 (Premier)
Polovnjak Clezar ga nije uspio izbaciti (iako je imao dvije meč lopte), no Giraldo hoće. Kvota nije nešto, ali nije ni mala s obzirom na okolnosti. Giraldo je ovdje prošle godine igrao polufinale i sigurno želi obraniti te bodove. Uz to, prošle godine na zemlji je igrao i polufinale Vina del Mara (dobio Granollersa i Garciu Lopeza, izgubio od L. Mayera), finale Barcelone (dobio Fogninija, Thiema, Kohlschreibera i Almagra, izgubio od Nishikorija), četvrtfinale mastersa u Madridu (pobijedio Tsongu i Murraya, izgubio od Bautiste), četvrtfinale Stuttgarta... Predobar zemljaš da bi sutra izgubio.

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #57 : Travanj 09, 2015, 17:44 »
Crvena Zvezda - Panathinaikos
Tip : 2
Koef : 1.55

Panathinaikos se bori za Playoff i treba mu pobjeda za odlazak..Zvezda će završit na 7. mjestu kako god ovo završi i ovo po njih nije važna utakmica i mislim da su mislima već na ligaškom playoff-u protiv Partizana..Pao je u dobroj formi,u zadnjih 5 tekmi imaju 4 pobjede i poraz od Albe koji ih je koštao da se sad moraju vadit protiv Zvezde..U zadnjih 5 tekmi Pao je pobjedio 4 puta uz 1 poraz..Ovdje se nema ništa previše filozofirati,Pao je velika momčad i mora otići u PO i mislim da će večeras biti jako motivirani da to i ostvare..Koeficijent solidan i mislim da ovo prolazi...Tko hoće može igrati i hendikep 4,5 (1.80) i 10,5 (3.30)  :D

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #58 : Travanj 11, 2015, 11:22 »
Bayern - Frankfurt 3.5 manje, koef. 1.75 (Premier)
Gledajuci statistiku ovo nije logican tip, ali Bayern ima velikih problema s izostancima. Nema Benatie, Schweinsteigera, Alabe, Martineza, Riberya i Robbena. Bez njih, pogotovo zadnje dvojice, Bayern je ofanzivno duplo slabiji. Frankfurt je takodjer bez svog najboljeg strijelca (ujedno i najboljeg strijelca cijele lige) Alexandera Meiera.

Offline Eric Cantona

• Hero Member
« Odgovori #59 : Travanj 11, 2015, 13:16 »
Pobjeda PSG-a golom Ibrahimovica - koef. 2(supersport)

Dosad strijelci nisu razocarali kad sam ih stavljo na forum pa nebi trebali ni danas iako imam 2 promasaja zaredom :(
Finale kupa koje se igra u parizu.....proslu tekmu na domacem terenu ih je psg dobio sa 2:0 dok je bastia tukla na svom terenu tako da ce imat i dodatni motiv. Bastia je vise domacinska ekipa tako da nemaju prevelike sanse danas. Koef. je predobar da se nebi probalo.