Autor Tema: Kladionica - samo dobar info  (Posjeta: 27681 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline devil2

• Hero Member
Kladionica - samo dobar info
« : Ožujak 19, 2015, 11:06 »
Evo, kada nitko neće.
Ovdje postavljamo parove ali je obvezno napisati barem ukratko razlog zašto bi to netko trebao odigrati. Bez nabacivanja parova i igranja nekih žnj liga koje nitko ne prati (pa samim tim nije ni upućen u situaciju).

PROFIT:
Ukupno: +2280
3. mjesec: +1530
4. mjesec: +435
5. mjesec: +210
6.mjesec: +105

ForumašOmjerProfit
Hyypia
6/7
+415
ringo starr
1/3
-110
devil2
16/20
+705
wewonit5times
0/2
-200
Legendinho
2/2
+155
Lasko
4/4
+275
d18k
3/7
-200
Bobby
6/11
-20
Eric Cantona
7/10
+290
mascherano
0/1
-100
Skipper
5/6
+320
ScouseCafu
24/36
+725
xabeard14alonso
1/3
-115
mihovil
2/2
+140
markec2408
1/3
-140
marko211
1/2
-20
LuisGarcai
1/1
+95
gento
1/1
+65

« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2015, 12:25 devil2 »

Offline Hyypiä

• Hero Member
Odg: Kladionica - samo dobar info
« Odgovori #1 : Ožujak 19, 2015, 15:33 »
Košarka, Euroliga: Maccabi-Žalgiris,
broj poena igrača- Devin Smith 14,5 više, koef 1,90 kladionica: Marathonbet

Odmah da rečem da ga se u lokalnim kladionicama(SuperSport,PSK,Premier...) može nać na 13.5 po koefu 1,85. To je s porezom oko 1,68 pa ko voli, nek izvoli.
Gledano statistički u topu16 Smith na ovu marginu ima 5 over i 5 undera u 10 utakmica. Od tih 10 jedna je bila i protiv Žalgirisa gdje ostao na 10 poena... Međutim, na toj utakmici je s klupe Landesberg ubacio 20 poena. Landesberg igra na Smithovoj poziciji 3-4 i večeras ga nema. To znači veću minutažu i više lopti za Smitha.
Inače, radi se o igraču koji u prosjeku uzima 5-6 lopti za dva i 5-6 za tri i vrlo je važno da je igrač za kojeg se "crtaju akcije".
Uz broj lopti koje na njega idu i važnost utakmice, mislim da bi Smith uz prosječnu šutersku večer večeras trebao završit na 17-18 poena :kuler
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #2 : Ožujak 20, 2015, 11:57 »
Košarka, Euroliga
Laboral Kutxa-Olympiacos, broj poena gosta 77,5 manje, koef 1,90 kladionica: Marathonbet

Prvo malo statistike. Oly na ovu marginu u Euroligi(ligu ne spominjem jer je tamo samo Pao bitan) u 20 utakmica ima 6 overa i 14 undera. Od toga 10 utakmica u gostima i samo dva overa, protiv Niznjeg Novgoroda koji su trkačka ekipa i protiv Milana koji ove godine 80 prima svaku drugu utakmicu. Tri puta su igrali sa Laboralom(dobili dva puta kući 76-64, 63-57 i izgubili u gostima 70-89) i sva tri puta ostali ispod 77. Znači, statistički je pick dobar.
Međutim, danas je još jedna stvar bitna-nema Spanoulisa. Igrača koji je za Oly sve na terenu. On zabija, asistira i svaki napad kod je njega lopta minimlno 10ak sekundi. Grci su inače fizički moćna ekipa i danas bi se njihovi napadi trebali svest na pick sa Sloukasom i Laffayetom, guranje pod koš na Dunstona i Printezisa i dalekometne pokušaje preko ruke Lojeskog. Mislim da to nije dovoljno za 75 poena protiv Laborala. Trener Olya je na službenoj stranici Eurolige izjavio da će ići na razbijanje ritma i sprečavanje trke.
Statistika, nedostatak Spanoulisa i trenerova želja za usporavanjem tempa čine mi se dovoljnim da Oly dođe maksimalno do 72-73 poena danas :kuler
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #3 : Ožujak 20, 2015, 14:02 »
Elche- Valencia 2  1.90
Valencia je u sjajnoj formi, u zadnjih 10 utakmica ubilježili su 8 pobjeda i po 1 remi i poraz... Nalaze se na trećem mjestu i pobjeda im je potrebna da ostanu ispred Atletica. Valencia-i nedostaje jedino Alvaro Negredo...
Prekjučer im je bila 96 godišnjica kluba, i sad ju treba obilježit pobjedom protiv neuvjerljivog Elchea koji na domaćem terenu iz 14 utakmica ima 7 poraza
Vamos a Valencia   :D

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #4 : Ožujak 20, 2015, 14:11 »
Federer - Bedych 1, koef. 1.50 (Premier)
Roger je nakon iznenađujućeg ispadanja na AO u odličnoj formi i u sljedećih osam mečeva nije izgubio niti jedan set. Osvojio je Dubai s rutinskom pobjedom u finalu nad Đokovićem 7:5 6:4. S druge strane, Berdych je u zadnje vrijeme gubio po set od Seppija, Bollelija, Stakhovskog, Rosola... Dolazi on daleko na turnirima (uglavnom ispada u polufinalima i finalima), no nije to baš uvjerljivo.
Prošle godine je Roger ovdje izgubio od Novaka u finalu, dok je Berdych ispao u drugom kolu od Bautiste Aguta.
Podloga je jako spora što sigurno ne odgovara Berdychu. U ovakvoj formi i ovim uvjetima, po meni je Roger izraziti favorit, a koef. je poprilično ok.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #5 : Ožujak 20, 2015, 18:09 »
evo i mene :D

prije svega, napominjem da me u zadnje vrijeme ide poprilicno dobro. naravno, na forumu mi je reputacija kriminalna..
i dalje vjerujem da je ovo mjesto ukleto za mene i moje parove pa uzmite ovo s dozom rezerve :sram

tenis, indian wells
nadal - raonic 1
koef 1,571
kladionica: marathon
pocetak: 22:00

nadal i raonic do sada su medjusobno igrali 5 puta. nadal ima svih 5 pobjeda, od cega su cak 4 izborene na tvrdoj podlozi koja bi vise trebala odgovarati raonicu. paradoksalno, nadal ove sezone bolje izgleda na tvrdoj podlozi nego na zemlji i cini se da mu krace izmjene odgovaraju vise nego prijasnjih godina.
ignorirati cu meceve odigrane 2011. godine i posvetiti se samo 2 posljednja na tvrdoj podlozi
u finalu mastersa 1000 u kanadi 2013. nadal je glatko slavio 6 2, 6 2. rezultat malo vara jer je nadal iskoristio sve 4 break sanse a raonic niti jednu od ponudjene 3. medjutim, treba napomenuti da je nadal tijekom cijelog meca bio puno opasniji na protivnicki servis a da je raonic bio poprilicno neucinkovit na reternu. nadal je osvojio cak 82% poena na svom servisu naspram raonicevih 52% i broj break prilika je nerealan i nadal ih je imao malo samo zato sto je svaku iskoristio
na tvrdoj su opet igrali u cetvrtfinalu floride 2014, zavrsilo je 4 6, 6 2, 6 4. mec se cini ipak malo blizi, medjutim slika je ponovno slicna. raonic je imao samo 3 break lopte uz 29% uspjesnosti na reternu (iskoristio je jednu) dok je nadal na reternu imao 40% i iskoristio 3 od 9 break lopti
raonic je ove sezone vise igrao na tvrdoj podlozi i ima bolji omjer pobjeda i poraza, ali samo zato sto je nadal izgubio od berrera u prvom mecu sezone. u australiji su obojica dosla do cetvrtfinala i glatko izgubila od berdycha (nadal) i djokovica (raonic)
u indian wellsu su obojica bez izgubljenog seta, raonic je izbacio bolellija, dolgopolova i robreda dok je nadal bio bolji od sijslinga, younga i simona

nadal je i bez citanja cijele ove statistike puno bolji i kompletniji igrac i u pravilu mu tenisaci poput raonica odgovaraju. na brzoj tvrdoj podlozi ovo bi vjerojatno bio puno otvoreniji mec, medjutim podloga je poprilicno spora i loptice se odbijaju dosta visoko. racunam na nadalove kick serve koje ce raonic tesko vracati i na visoki odskok loptice na topspinu koji bi nadalu trebao dati potpunu kontrolu prilikom izmjena. drugi servis je na ovakvoj podlozi takodjer nadalova prednost, ocekujem da zadrzi raonica na osnovnoj liniji i dominira poenima. na reternu ce do svojih prilika svakako doci i ako ce ih iskoristavati u normalnom postotku pobjeda ne bi trebala doci pod znak pitanja
na ovom turniru se vec pokazao poprilicno opasnim protiv dobrih servera, ne vidim zasto ne bi nastavio u tom ritmu. iskreno, mislim da je realan koeficijent na nadala blizi nekom 1.35/1.40

e sad - kad sam toliko truda ulozio u objasnjavanje, nema sanse da prodje :lol
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #6 : Ožujak 20, 2015, 19:35 »
Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder v Atlanta Hawks) 31,5 VIŠE (Premier) - 1,85

Večeras na rasporedu poslastica, vodeća momčad istoka, Atlanta, dolazi u goste Oklahomi. Oklahoma trenutno drži osmo mjesto na zapadu sa jednom pobjedom više od 9. New Orleansa. Svaka utakmica do kraja je strašno bitna, jer osim već spomenutom New Orleansa, tu je i Phoenix koji je samo dvije pobjede iza Thundera i vreba to 8 mjesto, posljednje koje vodi u Playoff. Prošlogodišnji MVP Kevin Durant, koji se trebao vratiti večeras nakon povrede stopala koje je i operirao, ipak otpada na neodređeno vrijeme. Oklahomin centar Ibaka, drugi potrošač lopti iza Westbrooka, već je od prije ozlijeđen. Westbrook u zadnjih 10 utakmica u prosjeku daje 34.6 poena, protiv Hawksa je igrao jednom ove sezone i dao "samo" 22 poena. Večeras sigurno uzima uzima svoju kvotu od 20-30 šuteva, igraju doma vrlo bitnu utakmicu protiv momčadi s drugim najboljim omjerom u ligi, a Russ u takvim utakmicama uživa.
« Zadnja izmjena: Ožujak 20, 2015, 19:40 Legendinho »

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #7 : Ožujak 21, 2015, 11:22 »
Newcastle : Arsenal 2 1,65

Arsenal se nakon ispadanja u LP potpuno okreće Premiershipu gdje su u igri za 2. mjesto. U posljednjih 6 susreta sa Svrakama su bili pobjednici. Newcastle je izgubio dvije utakmice zaredom u Premiershipu dok Arsenal poslovično igra odlično u ovom dijelu sezone, lako ulaze u šanse i motivirani su za razliku od Newcastlea koji je praktički osigurao opstanak. Topnici su imali i 3-4 dana odmora tako da vjerujem da imaju snage za ovdje uzeti tri boda.

"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #8 : Ožujak 21, 2015, 11:45 »
Betis Sevilla-CD Leganés tip 1    18:15   kvota: 1,55

Betis je lider u Španjoskoj drugoj ligi, naravno teže povrataku u najjači razred.... za vratom su im 4 momčadi unutar 4 boda.... Zadnje dvije utakmice su odradili sigurno, Valladlida su doma tukli 4-0 (oni su treći) i Las Palmasa su tukli vani 3-0 ( cetvrti na tablici)... s druge strane  Leganés je smjesten na sredini tablice, pozicija za playoff im bjezi 5 bodova i tesko da ce ju uhvatit... zadnje 3 utakmice upisali su 3 poraza i sad im slijedi najteže gostavanje u ligi
Betis će biti i motiviran da im uzvrati za  minimalni poraz iz jesenskog dijela prvenstva, a trener Betisa Pepe Mel danas računa na najbolje strijelce svoje momčadi  Rubena Castra  i Jorge Molinu...  trebalo bi proć i s hendikepom (0-1) što je kvota 2,50, al šta je sigurno je sigurno  :)))

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #9 : Ožujak 21, 2015, 17:45 »
AC Milan - Cagliari Calcio
Tip : 1
Koef. : 1.9

Ni jedni ni drugi ne briljiraju ove sezone...Cagliari se pokušava spasiti od ispadanja u Seriu B,ali im ne ide baš..Imaju samo 4 pobjede ove sezone,u zadnjih 7 utakmica ne znaju za pobjedu..Prije dva tjedna su otpustili Zolu i na klupu je sjeo Zeman koji je doma odigrao 1:1 za Empoli-em..S druge strane stoji Milan,u zadnjih 12 kola imaju samo 2 pobjede i stvarno su očajni,nekako drže to 10. mjesto i moraju se trgnut ako misle ostat u gornjoj polovici tablice...Mislim da im je ovo odlična šansa da se čak popnu do 7. mjesta i prestignu Inter..Ne bih se inaće na njih kladio ali koeficijent od 1.9 moram iskoristit  :)
Moj prvi par,nadam se da ću se pridružit svim ovim prolazima  ;)

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #10 : Ožujak 22, 2015, 08:30 »
Barcelona : Real Madrid   Oba daju gol i 3+ DA - 1,70

Očekuje nas novi El Clasico večeras gdje na jednoj strani imamo Balea, Ronalda i Benzemu a na drugoj Suareza, Neymara i Messija. Previše je tu individualne kvalitete, a njihove međusobne utakmice su i ranije redovito završavale s više od 3 postignuta gola. Motivacije nikome neće faliti, pogotovo ne Ronaldu koji će očajnički željeti individualnu pobjedu nad Messijem u ovoj utakmici gdje su sve oči nogometnog svijeta uprte u njih.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #11 : Ožujak 22, 2015, 11:34 »
Đoković - Federer 1, koef. 1.65 (Premier)
Igrali su dva puta na ovom turniru (2014. i 2011. god.) i oba puta je slavio Đoković. O podlozi i uvjetima je sve napisano, mislim da je tu Đoković favorit. Prije nepunih mjesec dana Roger ga je rutinski dobio u Dubaiju, ali je tamo podloga dosta brža od ove. Normalno, plus je i to što će sada Novak biti maksimalno motiviran uzvratiti mu za taj poraz. Igrali su jednom i u Miamiju (brzina podloga slična ovoj u IW) i tu je slavio Đoković.

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #12 : Ožujak 22, 2015, 12:25 »
Rukomet, Liga prvaka
KIF Kolding-Zagreb, broj golova gosta 21,5-manje, Marathon, koef 1,83

Zagreb je prvu utakmicu odigra fantastično od prve do pedeset pete minute i zabija 22 gola. Igrali su onako kako znaju, jaka obrana i strpljivi i dugi napadi do šanse, bez puno ludovanja. Međutim, po meni se toj utakmici i krije nekoliko stvari zbog kojih mislim da Zagreb danas neće proći napadom. U prvom poluvremenu zabili su 15 golova.Danci su dva puta mijenjali golmane koji su skupili možda dvije obrane zajedno.  Za to vrijeme desni vanjski su zabili 7-8 golova sa devet metara. To je jedina vanjska pozicija na kojoj je Zagreb opasan. A kad nema opasnih vanjskih, krila i pivot su samo statisti. U drugom polvremenu Danci su malo pojačali obranu,bržim izlascima isključili Stepančića iz igre i ostavili Zagreb na sedam golova. Takvu igru očekujem i danas. Uz to, veliko je pitanje kako će Zagrebova mladost reagirati pod pritiskom jer su već imali problema u utakmicama u kojima su slovili kao favoriti, a danas su favoriti za prolaz.
Hvidt i Cleverly su preiskusni golmani da bi im se ponovilo prvo poluvrijeme iz Zagreba, vanjska linija Zagreba je limitirana i ne nudi mnogo rješenja na postavljenu zonu.Danci su sposobni odigrat hladne glave i polagano lomit Zagreba bez puno jurnjave.
Uz ovo sve, ne vidim Zagreb na 20 golova :kuler

Offline ScouseCafu

• Hero Member
« Odgovori #13 : Ožujak 22, 2015, 13:26 »
Karlsruher - Kaiserslautern
Tip : GG3+ NE
Koef : 1.40

Radi se o tekmi druge njemačke lige u kojoj se ove dvije momčadi bore za ulazak u prvu ligu.Ja očekujem tvrdu tekmu jer više ne bi smjeli kiksat ni jedni ni drugi ako hoće zadržat velike šanse za odlazak u prvu ligu.I jedna i druga ekipa igraju tvrdo cijelu sezonu,zabijaju malo više od gola po tekmi,ali i primaju manje od gola..Ove sezone su odigrali jednu tekmu gdje je Kaiserslautern pobjedio 2:0..Pošto je malo mali koeficijent ja bi ga kombinirao sa još jednim parom..

Lens - Marseille
Tip : 2
Koef : 1.8

Po meni je ovo za Marseille prevažna utakmica...Moraju pobjedit da bi zadržali izgledne šanse za prvo mjesto u ligi.Lens je praktički već u drugoj ligi i mislim da nemaju ni motiva,a ni kvalitete parirat Marseille-u..Marseille nije u bajnoj formi,u zadnjih 7 tekmi samo 2 pobjede,ali na suprotnij strani stoji još lošiji Lens i mislim da je ovo odlična tekma da se Marseille približi vodećem na samo 2 boda za zadnjih 8 kola možda i najzanimljivijeg franzucskog prvenstva u zadnjih 15 godina..

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #14 : Ožujak 24, 2015, 15:35 »
Rukomet, Španjolska 1. liga
Huesca-Barcelona, broj golova gosta 37,5-više, koef. 1,85- Supersport (a i svaka druga)

Margina je velika, čak i ogromna, ali riječ je o Barceloni. Ekipa sastavljen od 15+ vrhunskih igrača koja je od reprezentacije cijelog Asobala jača 20 razlike. Uz to šta su vrhunski igrači, veliki su profesionalci koji svaku utakmicu igraju na visokoj napadačkoj razini i razbijaju svoje protivnike. U zadnjih 10 prvenstvenih utakmica utakmica četiri puta su ostali ispod 40(39,39,35,35), a jednu su čak zabili i 51 gol. Njihovi protivnici se i prije utakmica mire s porazom, a i to pridonosi okladi.
U zadnje dvije sezone igrali su 4 puta i Barcelona je zabijala 36,39,41,42. Virujen da će i danas 40+ :kuler