Dobrodošli na lfccro.com forum!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Aberdin 1Salke 1Reding 2A.villa daje go
Bogdanovic 14,5 višedanas derbi igraju Efes i Fener,Bogdanovic igra dosta lose u zadnje vrijeme ali zadnjed vije utak u Euroligi se malo digao,16 i 11 poena s tim da je zadnju igrao samo 19min,prvu utak ove sezone sa Efesom dao je 24 a danas Efesu nece igrati Hopson koji ga je onda cuvao i koji je uz Gordona (koji ja takodjer upitan za danas) najbolji obrambeni igrac u Efesu,Bojan bi danas trebao imati dosta laksi zadatak......M.Gasol 13,5 višeMemphis ide OKC-ju i vcrs ponovo nece biti Conleya,Gasol igra sve bolje nakon ozljede i on i Randolph bi trebali vcrs biti okosnice Memphisove igre,ove sezone im je zabio 12 ali za 24minute a prosle sezone u polufinalu zapada u seriji je samo jednom išao ispod 20poena............Da se nadovežem na prethodni moj post,izgleda da su Zorić i Vidmar ipak out za danas(tako sam bar procitao na facebook od kolege iz Turske) pa preporucujem jos Bjelica 9,5 više,on i Kleiza ce najvise vremena provoditi na 4.i 5. pa bi Nemanja ovo vrlo lagano mogao prebaciti jer Savanovic uopce ne pomislja na obranu........takodjer Bogdanovic mi je nakon ovih vijesti jos sigurniji................
To onaj devilov?Danas mi je nekako zicer portugal futsal u hendikepu
Postao/la amarosim dana 03 feb 2014, 16:42M.Gasol 13,5 više,Parker 18,5 više.Lllard 18,5 više i Afllalo 19,5 manje pa proberi....................
Nikad ne bih United podcijenio, bez obzira na sve. Inače dobar listić
a bez toga mi se ne isplati igratarsenal ce ih nasamarat da iskale bjes od nas
wba chelsea 2 fulham liverpool 2city sunderland 1arsenal united 14.9sta mislite o ovom za neki jaci ulog?
makni liverpool, nikad se ne kladi na svoje