Autor Tema: Kladionica  (Posjeta: 241391 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline sterling

• Hero Member
  • At the end of the storm there's a golden sky.
Odg: Kladionica
« Odgovori #60 : Veljača 13, 2014, 18:15 »
Žurim u kladionicu da uplatim Kanadu hendikep dođem u 59' i kaže mi počelo ti je.
I onda nema ni na liveu   :ljut

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #61 : Veljača 13, 2014, 18:37 »
Za vikend hendikep na Bayern i Salzburg, igraju odlično i zabijaju 3+ zadnjih par utakmica.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #62 : Veljača 13, 2014, 18:38 »
losa i kanada.. egal prva trecina, zavrsilo 0-0
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #63 : Veljača 13, 2014, 20:08 »
pauza, satralo me danas :suicide

na zadnjim OI kanada je dobila 8-0
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #64 : Veljača 13, 2014, 20:23 »
Kladionica: Supersport
Broj para: 17067
Sport: Hokej
Kvota: 1,85

Kanada(h-4,5)-Norveška    1

ne odustajem, jedan od ovih hendikepa mora proc danas.. kanada je apsolutno prvi favorit turnira, neki igraci koji bi usetali u vecinu ostalih reprezentacija (thornton, staal, st.louis, seabrook...) nisu ni doputovali jer su prekobrojni.. imaju 20 vrhunskih igraca, sve su linije opasne, kad im pogledas napad nema igraca koji nije u stanju zabit gol..
norveska ce pobijedit austriju ali protiv kanade i finske ce pokusat izgubit sa sto manjom razlikom. golman je haugen iz khl-a bez prave zamjene a obrana sastavljena uglavnom od igraca iz norveske lige koja je negdje u rangu EBEL-a. napad je sastavljen uglavnom od igraca iz svedske i norveske s 2 ipak klasna igraca - thoresenom iz SKA i zuccarellom - trenutno prvim igracem rangersa. ti igraci ce klasu pokazat protiv austrije, protiv kanade nemaju sanse..

ne vjerujem da ce norvezani dat gol, kanada bi trebala dominirati na nacin na koji je rusija dominirala prvu trecinu protiv slovenije

ipak, po meni je ovo manji zicer nego rusi koji nisu prosli
Kladionica: Supersport
Broj para: 17047
Sport: Hokej
Kvota: 1,7

Rusija(h-4,5)-Slovenija    1

nemam vremena za konkretniju analizu, guzva na poslu. bit ce masakr, slovenci nece izac iz trecine
ocekujem 50-60 ruskih suteva na gol, zabiti ce sigurno preko 5 golova. slovenci nece imat 10 udaraca u cijeloj utakmici, od tih 10 7 ce doc s plave linije
ww5t 2015.
(click to show/hide)
:D

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #65 : Veljača 13, 2014, 21:34 »
Igram uživo na poluvremenu Unicaju- Pao manje od 158,5 poena za jači ulog... Ne može se ova kanonada trica nastavit,a i PAO mora svoju kontroliranu košarku zaigrat za čvrščom obranom i dužim napadima  :kuler

EDIT: U SS-u je 157,5, a u PSK-u 155,5
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
« Odgovori #66 : Veljača 13, 2014, 21:38 »
Igram uživo na poluvremenu Unicaju- Pao manje od 158,5 poena za jači ulog... Ne može se ova kanonada trica nastavit,a i PAO mora svoju kontroliranu košarku zaigrat za čvrščom obranom i dužim napadima  :kuler

EDIT: U SS-u je 157,5, a u PSK-u 155,5
odo u all in sa racuna
nije puno  :sram

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #67 : Veljača 13, 2014, 21:52 »
Nije puno, al čovika veseli :kuler
"Remember, one night stands only last one night, but syphilis lasts a lifetime."

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
« Odgovori #68 : Veljača 13, 2014, 21:52 »
Nije puno, al čovika veseli :kuler
upravo to  :D

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #69 : Veljača 13, 2014, 21:53 »
Ja sam isto popratio  :)

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #70 : Veljača 13, 2014, 21:57 »
Gleda li tko tu utakmicu? Koliko je zabio Roko Lijeni Mukić? Imam ga na over 6,5  :zid

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #71 : Veljača 13, 2014, 21:59 »
Gleda li tko tu utakmicu? Koliko je zabio Roko Lijeni Mukić? Imam ga na over 6,5  :zid

Gledam ja. Roko je na lipih 0 (riječima:nula)

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #72 : Veljača 13, 2014, 22:01 »
Gledam ja. Roko je na lipih 0 (riječima:nula)
Materi se ogadio, mutavac.

A točno sam znao da će me zajebatm, al jbg, ne da mi đavo mira i moram ispratiti tako nisku marginu  :lose

Offline Hyypiä

• Hero Member
« Odgovori #73 : Veljača 13, 2014, 22:05 »
Materi se ogadio, mutavac.

A točno sam znao da će me zajebatm, al jbg, ne da mi đavo mira i moram ispratiti tako nisku marginu  :lose

To je fora europske košarke... Kad misliš da je niska margina, pojedeš govno :lose
Opeka san se tako miljun puta na Ukića, Planinića, Simona dok je bio u  Unicaji... Stave Hrvate da te navuku, pa malo srce, malo ta niska margina i PLJAS!!!

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #74 : Veljača 13, 2014, 22:08 »
To je fora europske košarke... Kad misliš da je niska margina, pojedeš govno :lose
Opeka san se tako miljun puta na Ukića, Planinića, Simona dok je bio u  Unicaji... Stave Hrvate da te navuku, pa malo srce, malo ta niska margina i PLJAS!!!
A jbg, slabo pratim europsku košarku, igram samo under koševa na tekme s iznimkom na ovako niskim marginama na igrače, pa onda i to ubacim.
Još mi je fix na sistemu. Jučer me Čilić zajebao, danas on, ništa - sutra ću u fix ubacit Kostelića od 1.-3. mjesta pa kad je bal nek je maskenbal :D