Autor Tema: Hrvatska Nogometna Liga - HNL  (Posjeta: 314515 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
Odg: Hrvatska Nogometna Liga - HNL
« Odgovori #3600 : Kolovoz 16, 2024, 16:27 »
To što se kod nas radi je živa bruka.
Stvar je nesposobnosti rukovodstva, ti sva priča staje.

Hajduk vodi udruga tko zna čega i koga, dovedu predsjednika koji u životu vodio nekakvu firmu u Požegi, za sportskog direktora stave igrača koji je doslovno do jučer kopačke nosio.
Naravno da će napravit pizdariju koju poluinteligentni ljudi ne bi napravili.
Imaju Perišića na ugovoru da može za 200 000€ otić, htjeli to zataškat do zadnjeg trena a doveli trenera koji se ne zna kontrolirati oko prelaska ceste na pješačkom a ne da ti hendla takvu situaciju, naravno da je sve puklo prije neg je i počelo.

Rijeka napadača nema, Marić je otišao, otišao je i Obregon, ostali na malom Ivanoviću koji je radnik, ali samo to, radnik.
Sopić ima igrača više na Rujevici i nema šta napraviti, neka koga ofanzivno staviti i stavlja novog stopera unutra, a Radeljića, stopera gura u špicu, to dugo nisam vidio.
I dok su još "živi", 2 dana prije uzvrata Mišković smjenjuje Sopića ???? Ono wtf ? Onaj Sudar kad priča na konferenciji o razlozima smjene Sopića ni sam ne vjeruje šta prića, doslovno inteligencija pršti iz njega.

Osijek, dan prije Zire oni prodaju Miereza, ok morali su, znam, ali svi su znali da ce on otic i da mu ugovor istiće, nikako se nisu
prirpremili na to.
Boto je isto rasprodao sve šta je mogao, pojačao se samo sa Jelinićem i nekim upitnim strancima koji nisu aposlutno ništa pokazali.
Maknuli Zekića, doveli ovog talijana kojem je to prvi samostalni posao u trenerskoj karijeri, izgubili prve 2 utakmice u HNL-u i ispali od Azeri, baš jebeno.

Cirkus nam je liga, baš cirkus ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #3601 : Kolovoz 18, 2024, 21:06 »
Moze neko objasnit kako je danas gol od Varazdina priznat,ovaj gurne Kalinica sa dvije ruke u gol i onda propusta loptu u gol.Pa ovo bi se i Cityu ponistilo u Premier ligi.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #3602 : Kolovoz 18, 2024, 21:27 »
Moze neko objasnit kako je danas gol od Varazdina priznat,ovaj gurne Kalinica sa dvije ruke u gol i onda propusta loptu u gol.Pa ovo bi se i Cityu ponistilo u Premier ligi.
Zato što je Diallo gurnuo igrača Varaždina u Kalinića.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3603 : Kolovoz 20, 2024, 23:30 »
Ja navijam za najveći hrvatski klub još od prije rata, i sjećam se i Šukera i Bobana i te legendarne generacije.
Kad je Boban udario milicajca to je bio bunt protiv komunističke i velikosrpske tiranije nad hrvatskim narodom.
Zvone je i najveći nogometaš uz Modrića svih vremena i pravi fantazista koji je pravio najveći ugled naše države u svijetu jer je i gospodin i intelektualac.
Još kao klinjo sam pratio i onu legendarnu pobjedu nad Partizanom od 5:0, kad sam kupovao sportske novosti svaki dan.
I sad se sjećam živo svakog gola, i genijalnih akcija Marića, Cvitanovića , Viduke i ekipe.
Doslovno se tresao Maksimir od sreće navijača.
Tad su nas suci pokrali protiv prvaka Engleske i moćnog Newcastla u produžecima.
Ali nema veze.
Jer su slijedile mnoge velike tekme u europi, kao kad je Prosinečki sam pobjedio Celtica.
Robi je bio posljednji nogometni romantičar, koji je tad pušio 2 kutije cigara.
Sa 20 godina je proglašen najboljim igračem Europe u Zvezdi i nije ostvario veliku karijeru jer je igrao u Realu i Barci. Njegovi driblinzi su bili u rangu Bake i Zidana.
1998 ga Ćiro nije volio u reprezentaciji, i siguran sam da bi osvojili zlato da je bio u prvih 11 umjesto limitarnog Jurčića.

Slijedile su i mnoge legendarne utakmice protiv Ajaxa, Manchestera i drugih europskih velikana.

Sad je ovo ogromna pobjeda protiv Quarabaga od 3:0 i rapsodija u plavom.
Petko je igrao petom i kao pravi Target napadač se gradio odlično i spuštao lopte prema brzim krilima. Osporavani Pjaca je zabio fenomenalan gol.
Akcija kad je Petko odigrao za Baturinu i pogodio vratnicu podsjeća na njaboljie akcije Engleske Premier Lige.
Dinamo je bio na konopcima kad je Quarabag stvorio 3 dobre šanse.
Promjenula se i formacija na 3-5-2.
I onda je krenula i Bljesak i Oluja Dinama kad je Kulenović završio sa 2 pogotka, na 2 odlične akcije i postao heroj ove plave noći.
Jakirović je jednom popizdio kad nije dosuđen jedanasterac, ali tko ih šljivi jer 3:0 je komotan rezultat.
Baturina , Petko , Sučić su 3 amigosa Plavih, ali i cijeli tim od 11 igrača, kao i svih 5 zamjena.

Volim te majko, ali ne više od Dinama!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #3604 : Kolovoz 21, 2024, 08:16 »
Ja navijam za najveći hrvatski klub još od prije rata....

... počneš ovako post i onda dalje pišeš o Dinamu?
Pretpostavljam da si mislio na neki drugi klub.  ]:)

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3605 : Kolovoz 21, 2024, 08:29 »
Ja obožavam i Liverpool i Zrinjski, ali Dinamo je prva ljubav. :love

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #3607 : Kolovoz 21, 2024, 09:31 »
Ti im vodiš društvene mreže? :D

https://www.index.hr/sport/clanak/ponocna-objava-dinama-na-drustvenim-mrezama-neka-drhti-cijela-europa/2592141.aspx
najbolje je kada piše fotografija sa punog stadiona a više od pola tribina je zatvoreno. Sa jedne strane najveći klub, iako je jako upitan način na koji su došli do tu di jesu, a sa druge najveće groblje od stadiona
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #3608 : Kolovoz 21, 2024, 10:29 »

Baš to, u startu sam mislio da je plahta posvećena Hajduku..

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #3609 : Kolovoz 21, 2024, 11:01 »
Dobra stvar za pročitati kad imaš zatvor.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3610 : Kolovoz 21, 2024, 11:21 »
Dobra stvar za pročitati kad imaš zatvor.

:lol

Od čega da drhti?
Mislim, da se razumijemo, baš sam sretan zbog rezultata, ali zbog igre nikako obzirom kako je to izgledalo kao na streljani, bojim se da to još nije gotovo.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #3611 : Kolovoz 21, 2024, 12:59 »
najbolje je kada piše fotografija sa punog stadiona a više od pola tribina je zatvoreno. Sa jedne strane najveći klub, iako je jako upitan način na koji su došli do tu di jesu, a sa druge najveće groblje od stadiona

Nije tu ništa upitno, samo navijač dinama na to zažmiri jer im tako odgovara
YNWA!!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3612 : Rujan 03, 2024, 08:04 »
Znači, sve se još svodi na kuloraske priče, ali sada se počelo o tome i pisati. Ovi iz kluba šute i ne žele mi ništa reći.
Kako mi se čini, Mađar je našao način kako bi namirio gubitak od izgradnje stadiona s probitkom budžeta od cca 23 milijuna eura.
Stoga su očito dobri igrači prodavani, a polovnjaci dovođeni.
Otuda je možda i nervoza Bote i ovog smiješnog Talijana na klupi, jer ako Red Bull kupi ovo, (uz Osijek idu i ovi jazavci iz Bačke Topole TŠK ili kako li se već zovu, plus možda i Puškaš akademija), a kompletno vodstvo kluba odlazi u 3PM.

Nadam se da u ovome ima nešto jer iz kluba su šutili cijeli kolovoz, samo je ovaj kreten Bota lupetao.
Znači, malo sam računao. Za nekih +- 100 milja eura možeš kupiti kompletni klub sa stadionom i pratećim objektima. To je kikiriki za neku iole ozbiljniju firmu, a može dobiti puno.

Znači da priča nije toliko nemoguća, Red Bull je htio biti glavni sponzor i vlasnik stadiona na Pampasu još u izgradnji.
https://www.24sata.hr/sport/osijek-dobiva-red-bull-arenu-bio-bi-tek-cetvrti-takav-klub-816416

A ovo je friško.
https://x.com/7dnevno/status/1830134237648859247

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #3613 : Rujan 13, 2024, 19:33 »
Dinamo - Hajduk

Znači igra se derbi, a mediji to napuhavaju i lože raju kao da je finale svjetskog prvenstva. :D
Većina ovih novinara samo ide na što više klikanja da bi zaradili, a od pravog novinarstva ni N.
Čast par pismenih novinara iz Sportskih i Večernjeg.
Samo može biti incidenata i bakljada zbog njih.
Inače Dinamo je apsolutni favorit i po formi i po rosteru, i vjerojatno će pobjediti što bi značilo i ogromnu prednost za prvaka.
Mislim u Hajduku je trula i loša atmosfera zbog te uprave i što ulica vodi klub.
Moraju iz korjena puno toga mjenjati da bi za par sezona bili u rangu Dinama.
Npr: staviti nekog sposobnog za predsjednika, treneru dati duže vremena da složi momčad, osloniti se na mlađe uzraste a ne zbrda-zdola dovoditi igrače samo po imenima, itd.

Uglavnom ovo Dinamu i nije najvažnija utakmica i nadam se da neće biti ozljeda, i da će u Ligi Prvaka biti još bolji i protiv renomiranih protivnika odigrati fantastične utakmice.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #3614 : Rujan 13, 2024, 19:50 »
Dinamo - Hajduk

Znači igra se derbi, a mediji to napuhavaju i lože raju kao da je finale svjetskog prvenstva. :D
Većina ovih novinara samo ide na što više klikanja da bi zaradili, a od pravog novinarstva ni N.
Čast par pismenih novinara iz Sportskih i Večernjeg.
Samo može biti incidenata i bakljada zbog njih.
Inače Dinamo je apsolutni favorit i po formi i po rosteru, i vjerojatno će pobjediti što bi značilo i ogromnu prednost za prvaka.
Mislim u Hajduku je trula i loša atmosfera zbog te uprave i što ulica vodi klub.
Moraju iz korjena puno toga mjenjati da bi za par sezona bili u rangu Dinama.
Npr: staviti nekog sposobnog za predsjednika, treneru dati duže vremena da složi momčad, osloniti se na mlađe uzraste a ne zbrda-zdola dovoditi igrače samo po imenima, itd.

Uglavnom ovo Dinamu i nije najvažnija utakmica i nadam se da neće biti ozljeda, i da će u Ligi Prvaka biti još bolji i protiv renomiranih protivnika odigrati fantastične utakmice.
Mogao bi zato ti napisati post dostojan tvoje najdraže teme