Anketa

Koja Vam je od nabrojanih najzanimljivija/najkvalitetnija liga?

Nizozemska
35 (36.5%)
Turska
5 (5.2%)
Škotska
7 (7.3%)
Grčka
1 (1%)
Portugalska
27 (28.1%)
Ruska
15 (15.6%)
ostale
6 (6.3%)

Ukupno Glasova: 68

Autor Tema: Ostale lige(europske)  (Posjeta: 48052 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
Ostale lige(europske)
« : Siječanj 29, 2012, 21:51 »
S obzirom da imamo teme samo za lige petice,mislim da bi bio red, da odvojimo jednu temu i za lige poput nizozemske,turske,škotske,ruske,portuglaske kao dosta atraktivnih,a i plus neke druge manje atraktivne kao grčka,belgijska,češka,ciparska,rumunjska....,a redovito na te klubove uplaćujemo u kladionici  :))) , te iz takvih klubova dolaze mnoge nove nade i mnogi igrači koji se spominju u kontekstu naših novih prinova.

Potaknut slikom malog Kuyta,evo danas je igran mini derbi nizozemske lige u kojoj je Feyenoord pobjedio Ajax,4-2 iako su kopljanici vodili,dok je Twente na krilima De Jonga(s kojima nas se povezivalo) zabio hat trick protiv Groningena.

Što se tiče portugalske glavna borba se vodi između Porta i Benfice,ali Porto trenutno iznenađujuće loše stoji na gostovanju protiv Gil Vicentea.

U Škotskoj je odigrana polufinalna kup utakmica u kojoj je Celtic pobjedio drugoligaša Falkirka 3-1 u gostima..

U Grčkoj se kao i posljednjih godina vodi mrtva utrka između atenskih rivala Olympiakosa i Panathanikosa, trenutno zeleni imaju bodovnu prednost.

ugl. ova tema je o svim zbivanjima u drugim europskim ligama i tome slično,s obzirom da se šjor Platini zalaže da "slabije" lige imaju svoje predstavnike u Europi ,ovo je pravo mjesto da njihova događanja i tu pratimo.
« Zadnja izmjena: Siječanj 29, 2012, 22:14 Ozz »

Offline david_1991

• Hero Member
Odg: Ostale lige(europske)
« Odgovori #1 : Siječanj 29, 2012, 21:55 »
..odlična tema, samo što se tiće ankete, bilo bi zanimljivije da si stavio svaku od liga pa da biramo koja je najzanimljivija/najkvalitetnija po našem mišljenju..

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #2 : Siječanj 29, 2012, 21:56 »
..odlična tema, samo što se tiće ankete, bilo bi zanimljivije da si stavio svaku od liga pa da biramo koja je najzanimljivija/najkvalitetnija po našem mišljenju..
a kako da to učinim?  :O :sram mislim da odvojim više anketa kao što je u "Rafi Benitezu"..
morao bi pod opciju napisati pitanje jel?

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #3 : Siječanj 29, 2012, 21:57 »
a kako da to učinim?  :O :sram

..ma mislio sam samo da umjesto brojeva recimo staviš imena liga, a pitanje "koja vam je najzanimljivija od nabrojanih"..

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #4 : Siječanj 29, 2012, 21:59 »
..ma mislio sam samo da umjesto brojeva recimo staviš imena liga, a pitanje "koja vam je najzaimljivija od nabrojanih"..
evo nešto uredio,ccc..imaš pravo..bolje je ;)

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #5 : Siječanj 29, 2012, 21:59 »
nizozemske,turske,škotske,ruske,portuglaske grčka,belgijska,a redovito na te klubove uplaćujemo u kladionici.  :)))

Klubovi za koje me obraduje kad pročitam da su pobijedili: Feyenoord, Bešiktaš, Celtic/Hibernian, Sporting Lisabon, AEK. U Rusiji i Belgiji ama baš nikog ne simpatiziram.
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #6 : Siječanj 29, 2012, 22:00 »
U Rusiji i Belgiji ama baš nikog ne simpatiziram.
redoviti gosti mojih listića Anderlecht,Brugge,ajde po novom i Gent..a u Rusiji Zenit...
a osobno ne simpatiziram Turke nimalo,iako imaju jaku ligu sve više konkurenata eto uz tradicionalna 3 dobili smo i Trabzonspor

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #7 : Siječanj 29, 2012, 22:16 »
Portugalska i Nizozemska vrlo jake lige, pune tribine uvijek, redoviti u europi, lijepi stadioni. Obožavam te dvije lige  :love

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #8 : Siječanj 31, 2012, 16:54 »
E moj Mclaren,nisi popio terapiju :)))

Offline gizmo

• Hero Member
    • klikni mi na klitoris
« Odgovori #9 : Siječanj 31, 2012, 17:25 »
rokni Rusiju u anketu...

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #10 : Siječanj 31, 2012, 17:32 »
rokni Rusiju u anketu...
Rok'no Majku Rusiju :love

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #11 : Veljača 01, 2012, 21:00 »
http://www.24sata.hr/nogomet/vise-od-50-ljudi-je-poginulo-na-nogometnoj-utakmici-u-egiptu-252158
ovo nema veze s europskom ligom ali,a nema ni veze sa Hilsboroughom,no čini se da Egipćani imaju svoj "Hilsborough",ali na daleko krvaviji način  :suicide

R.I.P.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #12 : Veljača 01, 2012, 21:16 »
http://www.24sata.hr/nogomet/vise-od-50-ljudi-je-poginulo-na-nogometnoj-utakmici-u-egiptu-252158
ovo nema veze s europskom ligom ali,a nema ni veze sa Hilsboroughom,no čini se da Egipćani imaju svoj "Hilsborough",ali na daleko krvaviji način  :suicide

R.I.P.

Na žalost, nije to Hillsborough, gdje su navijači stradali zapravo nenamjerno. Ovo je čisti pokolj.

Moram reći da mi je vrlo žao zbog situacije u Egiptu, ta zemlja mi je prirasla srcu, prošao sam ga uzduž i popreko dva puta u zadnje 3 godine i upoznao mnoge fantastične ljude. Na žalost, ove godine, posebno nakon protesta se moglo osjetiti da su mnogi izgubili kompas i doživio sam određene neugodnosti koje nisam mogao niti pretpostaviti da bi se mogle dogoditi, dok su prijatelje sa kojima smo se našli na par dana na obali crvenog mora čak i zarobili na par sati :(

Sve u svemu, RIP navijačima, iskreno se nadam da će se ta fantastična zemlja što prije oporaviti od događanja u zadnjih godinu dana  :(

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #13 : Veljača 01, 2012, 21:20 »
Na žalost, nije to Hillsborough, gdje su navijači stradali zapravo nenamjerno. Ovo je čisti pokolj.

Zapravo da ,to je više Heysel ili Dinamo-Zvezda.
A eto davno je Zola napisao ljudi su zvjeri i to je to.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #14 : Veljača 02, 2012, 12:12 »
Oov u Egiptu je čisti odraz političke situacije na svakodnevni život, a nogometni stadioni su idealna mjesta za prikaz te nove "demokracije".  :hitwall