Aj napisi neki review nakon sto ga malo oprobas.
S koje stranice si ga narucio, ove https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html ?
Kak si izbjego carinu?
Naručio s gear besta. Koristio kupon koji mi je spustio cijenu sata na 80$.
Dost dugo sam ga čekao (nekih 40 dana) jer su mi frajeri poslali sat iz Kine jebenim vlakom. Nisam do tad ni znao da se neki paketi tako šalju, a ostali koji su naručili isti sat su ga dobili avionom. Jbg neki produ s cariinom neki ne. Kutija nije velika tak da je na ovima da procjene. Iako meni na paketu piše cijena 80$ i baš se čudim kako carinici samo na temelju toga nisu od mene tražili da im ispostavim račun da mi naplate dodatne troškove i PDV. Al eto. Izašo me nešto manje od 500kn što je bagatela.
Sat na ruci sjedi i izgleda fantastično. Na prvu mi je trebalo malo da se naviknem (nisam prije satove nosio), al eto već danas kao da ga ni nemam na ruci kak sam se priviknio.
Funkcionalnosti pun klinac (da ih ne pišem ovdje, možete na youtube nać vido-e koji vas vode kroz sve funkcionalnosti). Najbolja stvar je što kad imate pristup bilo kakvom osvjetljenju (bilo to sunce il neki bolji tip rasvjete) cijeli ekran sata je super osvjetljen i nije potrebno koristit pozadnisko osvjetljenje. Dobio ga jučer na 50% baterije, sad je na 25% s tim da sam dost stvari danas isprobavo (GPS praćenje, otkucaje srca itd). Možete slušat i glazbu preko njega ako imate BT slušalice. Ima 2GB prostora.
Ak ga hoćeš uzet preko GB morat ćeš malo čekat i možda izbjegneš carinu (čak i s carinom bude nekih 100-tinjak kn jeftiniji nego na honorbuy-u).
Ako ga hoćeš dobit kroz par dana, kupiš ga preko honorbuy-a i platiš ga malo više.
@krpa je isto naručio ovaj sat i izbjego carinu.