Anketa

Mišljenje o sebi:

trebam smršaviti
trebam nabaciti par kilograma
zadovoljan sam svojom težinom

Autor Tema: Rekreacija, trčanje, dijeta...  (Posjeta: 164653 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Rekreacija, trčanje, dijeta...
« Odgovori #1455 : Siječanj 05, 2018, 13:45 »
Ajmo ekipa, patike za STAJANJE i hodanje do 600 kuna, treba mi za svakodnevicu. Ne za trčanje, nego za udobnost jer me bole tabani. :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1456 : Siječanj 05, 2018, 13:54 »
Meni su jedne od najboljih koje sam imao bile Puma s đonom od memorijske pjene. Uvjerljivo najudobnije, da si na nogama cijeli dan jedva da išta osjetiš, a imao sam problema s ozljedama noge. To ti je moja preporuka. Ima takvih i adidas i nike itd, one adidas dragon đir. Ali njih nisam imao pa samo za pumice mogu posvjedočiti.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1457 : Siječanj 05, 2018, 14:04 »
Matko, skechers definitivno. Imaju gel u sebi, koji se prilagodi tvojim tabanima, te su veoma lake tenisice, vjeruj nećeš pozalit ako ih uzmeš. Ja sam ih nosio godinu i pol, te su super bile.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #1458 : Siječanj 05, 2018, 14:15 »
ma k***c nema do adidas superstara. bar onih starih. najbolje tenesice ikad, uložak je s gelom il kojim klincem. nakon njih niti jedne tenesice se ne mogu mjerit s njima, koristio ih za hodanje, trčanje, nogomet...tak sam ih i uništio jer nisam izlazio iz njih, dobro da nisam spavao u njima....al jebemu 750 kn su, ja sam ih onda uhvatio na akciji za 550
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #1459 : Siječanj 05, 2018, 14:18 »
Adidas superstar su bolest patike, imam ih godinu dana i na zalasku karijere su.

Puma, hvala Djapo :super

Fajo, daj reci mi model, čuo sam za te Skechersice od dosta ljudi.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1460 : Siječanj 05, 2018, 15:19 »
Svejedno koji model, sve su na isti način, po tome su i poznate. Ima raznih modela, ja sam iso na izgled..Haha
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #1461 : Siječanj 05, 2018, 18:05 »
Došo mi danas Amazfit i još sam izbjego carinu. Znači vrhunski sat za manje od 500kn. Uživo još bolje izgleda  :love

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1462 : Siječanj 06, 2018, 16:48 »
Došo mi danas Amazfit i još sam izbjego carinu. Znači vrhunski sat za manje od 500kn. Uživo još bolje izgleda  :love

Aj napisi neki review nakon sto ga malo oprobas.

S koje stranice si ga narucio, ove https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html ?

Kak si izbjego carinu?
YNWA!!

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #1463 : Siječanj 06, 2018, 20:45 »
Aj napisi neki review nakon sto ga malo oprobas.

S koje stranice si ga narucio, ove https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_605468.html ?

Kak si izbjego carinu?
Naručio s gear besta. Koristio kupon koji mi je spustio cijenu sata na 80$.
Dost dugo sam ga čekao (nekih 40 dana) jer su mi frajeri poslali sat iz Kine jebenim vlakom. Nisam do tad ni znao da se neki paketi tako šalju, a ostali koji su naručili isti sat su ga dobili avionom. Jbg neki produ s cariinom neki ne. Kutija nije velika tak da je na ovima da procjene. Iako meni na paketu piše cijena 80$ i baš se čudim kako carinici samo na temelju toga nisu od mene tražili da im ispostavim račun da mi naplate dodatne troškove i PDV. Al eto. Izašo me nešto manje od 500kn što je bagatela.
Sat na ruci sjedi i izgleda fantastično. Na prvu mi je trebalo malo da se naviknem (nisam prije satove nosio), al eto već danas kao da ga ni nemam na ruci kak sam se priviknio.
Funkcionalnosti pun klinac (da ih ne pišem ovdje, možete na youtube nać vido-e koji vas vode kroz sve funkcionalnosti). Najbolja stvar je što kad imate pristup bilo kakvom osvjetljenju (bilo to sunce il neki bolji tip rasvjete) cijeli ekran sata je super osvjetljen i nije potrebno koristit pozadnisko osvjetljenje. Dobio ga jučer na 50% baterije, sad je na 25% s tim da sam dost stvari danas isprobavo (GPS praćenje, otkucaje srca itd). Možete slušat i glazbu preko njega ako imate BT slušalice. Ima 2GB prostora.

Ak ga hoćeš uzet preko GB morat ćeš malo čekat i možda izbjegneš carinu (čak i s carinom bude nekih 100-tinjak kn jeftiniji nego na honorbuy-u).
Ako ga hoćeš dobit kroz par dana, kupiš ga preko honorbuy-a i platiš ga malo više.
@krpa je isto naručio ovaj sat i izbjego carinu.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1464 : Siječanj 07, 2018, 00:43 »
Dost dugo sam ga čekao (nekih 40 dana) jer su mi frajeri poslali sat iz Kine jebenim vlakom. Nisam do tad ni znao da se neki paketi tako šalju, a ostali koji su naručili isti sat su ga dobili avionom. Jbg neki produ s cariinom neki ne. Kutija nije velika tak da je na ovima da procjene. Iako meni na paketu piše cijena 80$ i baš se čudim kako carinici samo na temelju toga nisu od mene tražili da im ispostavim račun da mi naplate dodatne troškove i PDV. Al eto. Izašo me nešto manje od 500kn što je bagatela.
Sat na ruci sjedi i izgleda fantastično. Na prvu mi je trebalo malo da se naviknem (nisam prije satove nosio), al eto već danas kao da ga ni nemam na ruci kak sam se priviknio.
Funkcionalnosti pun klinac (da ih ne pišem ovdje, možete na youtube nać vido-e koji vas vode kroz sve funkcionalnosti). Najbolja stvar je što kad imate pristup bilo kakvom osvjetljenju (bilo to sunce il neki bolji tip rasvjete) cijeli ekran sata je super osvjetljen i nije potrebno koristit pozadnisko osvjetljenje. Dobio ga jučer na 50% baterije, sad je na 25% s tim da sam dost stvari danas isprobavo (GPS praćenje, otkucaje srca itd). Možete slušat i glazbu preko njega ako imate BT slušalice. Ima 2GB prostora.

Ak ga hoćeš uzet preko GB morat ćeš malo čekat i možda izbjegneš carinu (čak i s carinom bude nekih 100-tinjak kn jeftiniji nego na honorbuy-u).
Ako ga hoćeš dobit kroz par dana, kupiš ga preko honorbuy-a i platiš ga malo više.

:super

YNWA!!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1465 : Veljača 19, 2018, 17:44 »
Trči li tko zagrebački noćni cener?

nisam imao sreće s ovim upitom, ne nadam se ni sad puno  :lol

____

ima li koga u splitu u nedjelju na polumaratonu?
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1466 : Ožujak 11, 2018, 15:57 »

Jesi vidio ovo? Stigla nova verzija.

https://www.geekbuying.com/item/Huami-Amazfit-Stratos-Smart-Sports-Watch-2-Black-392975.html
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #1467 : Ožujak 11, 2018, 17:02 »
Jesi vidio ovo? Stigla nova verzija.

https://www.geekbuying.com/item/Huami-Amazfit-Stratos-Smart-Sports-Watch-2-Black-392975.html
Kad sam ja naručio sat, 2 tjedna nakon su najavili Stratos verziju iliti amazfit 2.
Em mi izgleda bezveze, točnije Amazfit mi je ljepši i za svaku prigodu je. Ove tipke sa strane su mi nepotrebne i vuće na garmina.
Jedini plus što ima u odnosu na amazfit je što moš plivat s njim i ronit do određene dubine. Ostalo skoro sve isto. Čak Stratosu i baterija traje manje od amazfita.

Razlika u cijeni je poveća (pošto sam ja recimo platio svoj 80$) i po meni se ne isplati za ono što nudi pored amazfita.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1468 : Ožujak 11, 2018, 17:10 »
Ja sam se nadao da će pružiti mogućnost razgovora preko njega, ali ništa od toga. :(
Never miss a good chance to shut up.

Offline Dermonis

• Hero Member
« Odgovori #1469 : Ožujak 11, 2018, 17:26 »
Ja sam se nadao da će pružiti mogućnost razgovora preko njega, ali ništa od toga. :(
A sad bi ti htio bit i power ranges bogati