Anketa

Najbolji sportski komentator je?

Drago Ćosić
Željko Vela
Mićo Dušanović
Slavko Cvitković
Filip Brkić
Stjepan Balog
Saša Sušec
Ivica Blažićko
Božo Sušec
Marko Šapit

Autor Tema: Komentatori  (Posjeta: 89787 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline david_1991

• Hero Member
Odg: Komentatori
« Odgovori #15 : Veljača 28, 2010, 12:24 »
..čestitke jučer Ivici na medalji,ali kako onaj Bruno Kovačević komentira to je užas..tako iritantan komentator vjerovatno ne postoji nigdje na svijetu..ponovo je,kao i uvijek,imao jednu uzrećicu..kako je jedan pjesnik rekao:"ja sam kukuriknuo a nije na meni dali će svanuti"..hehe,da mi je znati toga pjesnika,mislim da je to osobno Kovačević..pa onda konstanto nazivanje skijaša momcima,slijedi momak,skija momam..ma ajde,i onda još kad ima izljeve emocija mu glas onako preskakuće kad urla.. :roll

Offline King_Torres

• Hero Member
« Odgovori #16 : Veljača 28, 2010, 13:17 »
...a tek sa onom frizuricom i onakav mali kakav je,ko neki pedercic
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #17 : Ožujak 13, 2010, 17:00 »
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=c7MgWD3Wl-M&feature=related[/youtube]

Evo malo da se prisjetimo lijepih trenutaka uz komentar dragog nam Drage Ćosića  :)

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #18 : Ožujak 13, 2010, 17:21 »
Kako se zove ovaj komentator na BHT1 što prenosi Chelsea - West Ham? to je onaj čini mi se sa velikim obrvama :D

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #19 : Ožujak 17, 2010, 22:42 »
dns Ćos komentirao LP,ali su zeznuli,komentirao je iz studija i to dosta nezanimljivu tekmu..a on je najbolji live s mjesta događanja i to kad su u pitanju drame..a ove a Novoj ne želim komentirati da nebi pale grube riječi.. :zid

Offline cufta0705

• Hero Member
  • Sir Kenny Dalglish
« Odgovori #20 : Ožujak 18, 2010, 19:08 »
gospodin Tomislav Ivić je jedan fenomenalan znalac i poznavatelj nogometa. Njegova gostovanja u emisiju lige prvaka su bile zanimljivije od samih utakmica. zbog tog čovjeka sam se i naviko gledat te emisije, i uživo sam u svakojj njegovoj analizi jer je čovjek uvijek, ali baš uvijek imao pravo. i oni njegovi izgovori pojedinih igrača  :lol

tomek  :klanja do poda  ;)

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #21 : Ožujak 18, 2010, 19:36 »
Haha, sjećam se kad je 2005. u finalu LP, za Seedorfa, umjesto ''Zedorf'' govorio ''Sidorof'' :lol

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #22 : Ožujak 18, 2010, 19:40 »
on je rekao da ce novi nosilac igre chelsea biti parker. cim ode makelele iz kluba, parker skace na njegovo mjesto. taj parker je ulaganje za buducost, igrac koji ce godine u chelseu provesti na tom mjestu....

sledeci transfer rok chelsea baci parkera     :D

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #23 : Ožujak 18, 2010, 19:44 »
..kaj se tiće tih stručnih gostovanja uoči tekme,nemogu se ne sjetiti Ivice Osima koji je uz Ivića to radio maestralno..stvarno dvojica genijalaca..kako je Osim u poluvremenu tekme protiv Australije na proteklom SP čini mi se otkrio sve što će se desiti u 2. poluvremenu i prognozirao ispadanje naše repke..i na kraju ispadne sve kako je rekao,još je s velikim čuđenjem sve to ispratio,nije mogao vjerovati kako Cico nije primjetio gdje škripi..

Offline KOP_OC

• Hero Member
« Odgovori #24 : Ožujak 18, 2010, 20:09 »
jeli se zna tko prenosi liverpoola veceras(mislim na komentatora)

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #25 : Ožujak 18, 2010, 20:33 »
Samo ne Blazicko. U kakvoj smo situaciji kao klub, ocekujte 90 minuta njegovog filozofiranja o tome sto se trebalo napraviti a sto ne.

Nadam se da ce biti Cosic, on obozava Europske veceri na Anfieldu (vjerujem da i navija za nas inace), a kako se cini zasad mozda ih ni ne bude iduce sezone...

..ma ne treba sad Ćosić pošto će biti prijenos iz studia,njega treba čuvati za finale protiv Juvea  :kuler , tad će s Rafom u dućanu donjeg rublja u Hamburgu kupovati i razgovarati s njim o upitnom nastupu Aggera  :lol .. šteta što HRT-ovci sve manje šalju komentatore da uživo komenitraju,ipak je to nešto drugo od ovog iz studia..

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #26 : Ožujak 18, 2010, 21:03 »
Samo ne Blazicko. U kakvoj smo situaciji kao klub, ocekujte 90 minuta njegovog filozofiranja o tome sto se trebalo napraviti a sto ne.

Nadam se da ce biti Cosic, on obozava Europske veceri na Anfieldu (vjerujem da i navija za nas inace), a kako se cini zasad mozda ih ni ne bude iduce sezone...

:lol

..rekli bi ti mi v Međimurju:.."kaj pak copraš?"..

Offline Crna Guja

• Hero Member
« Odgovori #27 : Ožujak 18, 2010, 23:25 »
Večeras se prasičko očigledno dosađivao!
لیورپول

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #28 : Ožujak 18, 2010, 23:32 »
Večeras se prasičko očigledno dosađivao!

..temeljita analiza svih Liverpoolovih problema,al dosadna tekma ak za nikoga ne navijaš..al kak je spomenul Kuyta da mu Benitez ne daje priliku da igra.. :O

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #29 : Ožujak 19, 2010, 00:21 »
..ma ne treba sad Ćosić pošto će biti prijenos iz studia,njega treba čuvati za finale protiv Juvea  :kuler , tad će s Rafom u dućanu donjeg rublja u Hamburgu kupovati i razgovarati s njim o upitnom nastupu Aggera  :lol .. šteta što HRT-ovci sve manje šalju komentatore da uživo komenitraju,ipak je to nešto drugo od ovog iz studia..
Kojeg Juvea dijete drago  :D
Ma ja se onog s OBN-a ne mogu naslušat želim li se dobro nasmijati...
..temeljita analiza svih Liverpoolovih problema,al dosadna tekma ak za nikoga ne navijaš..al kak je spomenul Kuyta da mu Benitez ne daje priliku da igra.. :O
Aha, kao i to da je Yossi sletio na klupu zbog forme umjesto zbog ozljede  :help