Dakle, tema sve govori
Ima li kolekcionara na forumu (bilo čega)
Evo ja npr, skupljam iz hobia figure iz najboljeg crtića moje mladosti - Transformera
No skupljam nove figure, tj, figure koje su izgledaju movie-accurate, ako se pojavljuju u filmu, i nevjerovatno su detaljne
Megatron Voyager ClassIma više modela, ja sam uzeo ovaj First Movie Forzen Megatron, koji se pretvara u letjelicu

Loše slike ybga, jedan drugi dan bolje slike te obadva moda figure
Ironhide Voyager Class

Sa njegovom transformacijom iz kamioneta u robota sam se namučio da to nije za vjerovati
U jednom dijelu se cijeli torzo treba zaokrenuti za 180 stupnjeva, dakle, leđa dođu di su bila prsa i vice versa, a to je jako teško za napraviti kad je figura nova, a bojim se previše sile da ne pukne
Unatoč plastici, figure su nevjerovatno čvrse, o detaljnosti da i ne pričam, movie-acurate, perfektno. Detalji fantastični
StarScream Voyager Class

Najbolja figura od ovih, predobro izgleda u F-22 modu, a jako dobro i u robot modu, transformacija je OK, a figura

Uzeo sam još i ROTF Breakaway ali ga nisam poslikao
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/f/fc/Breakaway-rotf.jpg/240px-Breakaway-rotf.jpgFigure ovih "boljih" tj poznatijih transfomera koštaju 30-60$, ovisno o modelu i klasi (leader, deluxe, voyager class...)
Naručit ću si još Primea i Jetfirea u kompletu, Leader class obadvojica, i mogu se zajedno spojiti

Planiram i Jazza, Barricadea, Blackouta, drugog Starscreama (drugačije izgleda), Bumblebeea i još neke.
Nije ni skupo kad se pogleda, cca 250 kn za bolju figuru + shipping. Jednog mjesečno si zagrizli fan sigurno može priuštiti

Šteta što ovakvih stvari nema u Hrvatskoj, ja namjeravam proširiti kolekciju
Šta vi skupljate? Salvete, Markice, značke, neregistrirano oružje (

), lutke na napuhavanje ?