Autor Tema: Igre  (Posjeta: 276692 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Amon

• Hero Member
Odg: Igre
« Odgovori #3345 : Lipanj 10, 2016, 15:42 »
Dobih jucer i za rodjos uncharted 4 igru, idem danas po refund to mi jos 80 eura u djep xd

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #3346 : Lipanj 24, 2016, 09:27 »
i tako počeo steam summer sale. napokon valve pack na sniženju. umjesto 178 koliko je inače sad je na 30€.

i da garys mod vam je 2,5€ pa ko hoće nek si uzme. ja i frendovi nabavili pa ćemo se šprdat pa ko bi htio može se pridružit
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #3347 : Srpanj 02, 2016, 10:28 »
rng bog sam kad dobijem najbeskorisniju kartu ekspanzije 2 puta  :zid

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
« Odgovori #3348 : Srpanj 02, 2016, 11:28 »
Nisam nikad vidio da ju je netko odigrao  :lol

Offline Amon

• Hero Member
« Odgovori #3349 : Srpanj 07, 2016, 00:03 »
Stigao pokemon go za android haha..

How Much Dub Would A Dubstep Step, If A Dubstep Could Step Dub

Offline marko211

• Hero Member
« Odgovori #3350 : Srpanj 19, 2016, 21:15 »
https://www.humblebundle.com/2k-games-bundle?utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_campaign=Humble_2K_Bundle_2_Announcement

Fenomenalan bundle, svi tierovi vrijedni novaca. Neke igre su vec bile, ali mislim da se isplati i ako ste uzeli prvi put. Visak nekom poklonite, a ostane vam NBA 2k16, najnnoviji Borderlands i novi Battleborn!
Si senor, give the ball to Bobby and he will score.

There’s something that the Kop want you to know,

the best in the world his name is Bobby Firmino.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #3351 : Srpanj 19, 2016, 21:30 »
https://www.humblebundle.com/2k-games-bundle?utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_campaign=Humble_2K_Bundle_2_Announcement

Fenomenalan bundle, svi tierovi vrijedni novaca. Neke igre su vec bile, ali mislim da se isplati i ako ste uzeli prvi put. Visak nekom poklonite, a ostane vam NBA 2k16, najnnoviji Borderlands i novi Battleborn!

Ne kuzim, platis euro i otkljucaju ti tri igre ili ima caka, trial period il kaj?
YNWA!!

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #3352 : Srpanj 19, 2016, 21:51 »
Ne kuzim, platis euro i otkljucaju ti tri igre ili ima caka, trial period il kaj?
nika caka, daš euro i imaš te tri. zauvijek. ako daš malo iznad onog drugog iznosa (6€) dobiješ i te tri i one navedene plus još što će doći
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #3353 : Srpanj 20, 2016, 00:24 »
nika caka, daš euro i imaš te tri. zauvijek. ako daš malo iznad onog drugog iznosa (6€) dobiješ i te tri i one navedene plus još što će doći

Krasno, samo mi fali vremena.. nba 2k toplo preporucujem..
YNWA!!

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #3354 : Srpanj 27, 2016, 18:24 »
Jel cuo iko kada za New star soccer?Nije losa igra za razbibrigu ali ne mogu nac nigdje neku full verziju a igra mi se bilo koji dio.Davno sam to igrao pa bi volio opet pa ako netko zna gdje bi mogao skinuti full verziju bilo kojeg djela bio bi zahvalan da mi posaljete link na PM

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #3355 : Srpanj 27, 2016, 21:26 »
http://www.bug.hr/master/vijesti/oba-nastavka-marvel-ultimate-alliancea-stigla/154746.aspx

Prvi dio jos imam, i bilo mi zao sto nikad nisam mogao igrati nastavak... al eto i to se promjenilo...

Marvel: Ultimate Alliance je izvorno objavljen prije deset godina i donosi 22 igriva lika u "bogatoj" priči koja uključuje solo kampanju, kooperativno, te kompetitivno igranje online ili lokalno uz podršku do četiri igrača.

Marvel: Ultimate Alliance 2 je u originalu stigao na konzole 2009. godine uz nekoliko dodataka i radnju smještenu u stripovski građanski rat, a oba nastavka su u verziji za PC dodatno grafički dorađena.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #3356 : Kolovoz 10, 2016, 16:41 »
Igra li jos ko Rocket League