Anketa

Kada podvuče crtu meni je puno bolji bio:

Suarez
10 (76.9%)
Torres
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Rujan 20, 2020, 08:25

Autor Tema: Bivši igrači  (Posjeta: 361760 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kop end

• Hero Member
Bivši igrači
« : Ožujak 09, 2009, 20:03 »
mislim da nema ovakve teme pa mislim da bi bilo dobro da je imamo  :roll

evo vidim da se momo ozlijedio i da ima isti problem ko i agger

zao mi je

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFyyEVyVproqbZNDJ&tmpl=coranto_ita_news
« Zadnja izmjena: Studeni 10, 2011, 11:55 margita »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Bivši igrači
« Odgovori #1 : Ožujak 09, 2009, 20:05 »
mislim da nema ovakve teme pa mislim da bi bilo dobro da je imamo  :roll

evo vidim da se momo ozlijedio i da ima isti problem ko i agger

zao mi je

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFyyEVyVproqbZNDJ&tmpl=coranto_ita_news

šteta, kod nas je bio cjelo vrijeme ozljeđen no kad je igrao :klanja
čini mi se da mu je ovo 1 ozljeda kod njih i nadam se među psoljdenjima
Never miss a good chance to shut up.

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #2 : Ožujak 09, 2009, 20:07 »
njega zamjenit onim smotanim lucasom  :zid :zid,,tek sad vidim kolko nam momo fali,,razumjem da nije htio sjedit na klupi al tako je u velkim klubovima,,samo treba vidjet klupu reala,barse,intera.....

Offline kop end

• Hero Member
« Odgovori #3 : Ožujak 09, 2009, 20:11 »
njega zamjenit onim smotanim lucasom  :zid :zid,,tek sad vidim kolko nam momo fali,,razumjem da nije htio sjedit na klupi al tako je u velkim klubovima,,samo treba vidjet klupu reala,barse,intera.....

momo otkad je dosao u klub je bio u planovima za prvu ekipu ali ceste ozljede su ga sprijecile i rafa je doveo mascherana i napravio jedan od naj liverpoolovih transfera zadnjih godina tako da je momo ostao na klupi i jednostavno mu se to nije svidjalo...

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #4 : Ožujak 09, 2009, 20:42 »
ma momo nije igrao onako kako se od njega ocekivalo, u juveu ima mnogo laksu ulogu, oduzmi loptu i dodaj je najblizem suigracu koji ce je znati povuci prema napred, u liverpoolu je to isto on sam pokusavao kroz razne driblinge i neprecizna dodavanja prema napred, od mascherana je bolji samo sto vise pokriva teren u svemu ostalom bolji mi je monster.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline kop end

• Hero Member
« Odgovori #5 : Ožujak 09, 2009, 20:48 »
ma momo nije igrao onako kako se od njega ocekivalo, u juveu ima mnogo laksu ulogu, oduzmi loptu i dodaj je najblizem suigracu koji ce je znati povuci prema napred, u liverpoolu je to isto on sam pokusavao kroz razne driblinge i neprecizna dodavanja prema napred, od mascherana je bolji samo sto vise pokriva teren u svemu ostalom bolji mi je monster.

slazem se al isto mislim da i monster pokriva jako puno pa cak ko i momo

momo nije za englesku jer se igra presing a on nema smirenost pa zbog toga su netocni pasovi i losi pokusaji driblinga

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #6 : Ožujak 09, 2009, 22:26 »
slazem se al isto mislim da i monster pokriva jako puno pa cak ko i momo

momo nije za englesku jer se igra presing a on nema smirenost pa zbog toga su netocni pasovi i losi pokusaji driblinga
u juveu se naucio driblat,,dovoljno je pogledat njegov gol palermu  :klanja :klanja

Offline kop end

• Hero Member
« Odgovori #7 : Ožujak 09, 2009, 22:27 »
u juveu se naucio driblat,,dovoljno je pogledat njegov gol palermu  :klanja :klanja

on je to sigurno i prije dobro znao al se nije moglo vidit jer ako u engleskoj vodis loptu na sredini terena,onda ti slijedi jedan ostri klizeci

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #8 : Ožujak 09, 2009, 22:32 »
on je to sigurno i prije dobro znao al se nije moglo vidit jer ako u engleskoj vodis loptu na sredini terena,onda ti slijedi jedan ostri klizeci
i u italiji je slicno,,evo ti taj gol

Offline kop end

• Hero Member
« Odgovori #9 : Ožujak 09, 2009, 22:33 »

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #10 : Ožujak 09, 2009, 22:34 »
:klanja
da ga neznam reko bi da je brazilac  :D

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #11 : Ožujak 10, 2009, 10:42 »
i u italiji je slicno,,evo ti taj gol

kakav user, haha ma dobro i njemu se posrecilo, ipak je on karijeru zapoceo kao napadac, al iga je rafa stavio i valencia-ji na mesto zadnjeg veznog
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline kop end

• Hero Member
« Odgovori #12 : Ožujak 10, 2009, 11:08 »
kakav user, haha ma dobro i njemu se posrecilo, ipak je on karijeru zapoceo kao napadac, al iga je rafa stavio i valencia-ji na mesto zadnjeg veznog

nisam znao za ovo

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #13 : Ožujak 10, 2009, 11:31 »
covjek igra vec mjesecima u Juventusu a vi ga gledate samo kroz jedan jedini gol  :? ok pogodak je super ali to je jedan dribling od kada je dosao... znaci vise sreca nego znanje... u igri nije nista bolji nego sto je bio kod nas nakon oporavka od ozljede.
Dobili smo boljega i zato je prodan... osim toga da je ostao danas bi o njemu pisali kao o Lucasu ali zato sto je otisao postaja puno bolji
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Sprava-Benitez

• Hero Member
  • Chris Andersen BIRDMAN
« Odgovori #14 : Ožujak 10, 2009, 14:10 »
ja sam precesto ove sezone gledo juve,,skoro svako kolo ih prenose na obn-u,,i mogu rec da je momo ubjedljivo najbolji veznjak juvea,,i kod njih ima potpunu slobodu u igru,,mozda ce ovo smjesno zvucat al momo je juvetov gerrard  ;)