Anketa

Njegova godina je za

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
3 (10.7%)
4
10 (35.7%)
5
1 (3.6%)
U novoj godini
0 (0%)
...ostaje naša prva devetka
13 (46.4%)
...prelazi više na desetku
0 (0%)
...nisam siguran
1 (3.6%)

Ukupno Glasova: 14

Glasanje završeno: Lipanj 13, 2019, 11:58

Autor Tema: Roberto Firmino #9  (Posjeta: 120325 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
Odg: Roberto Firmino #9
« Odgovori #1125 : Svibanj 21, 2023, 10:27 »
Heart as big as Liverpool  :love
Najdrazi igrac Liverpoola  :love

Necu ponavljati sta je vec receno.
Zahvala za ovih 8 godina i zal sta nismo izvukli jos malo iz njega,a mogli smo.
Ne u budućnosti nego  u zadnje dvije tri sezone.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1126 : Svibanj 22, 2023, 17:10 »
Nakon Manea, odlazi i Bobby. Bome kraj jedne ere. Ostat ce uspomene na golove, asiatencije, inteligentnu igru, kung fu i no look proslave, kao i bljestavi osmjeh od kojeg mozes oslijepit. Hvala mu na svemu i sretno dalje
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #1127 : Svibanj 22, 2023, 19:39 »
Bome prisjećat ćemo se ovog napada :love

Sretno mu dalje!!!
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1128 : Svibanj 23, 2023, 08:13 »
Legenda on i Mili..  :love

:super

Ne razumijem odluku kupiti Nuneza, pustiti Bobija. Umjesto da smo potrošili 70m funti na veznjaka, a Firminu dali 2 godine produljenja. Benzema i Džeko koji su osjetno stariji igraju u prvih 11, a Firminu je tek 31. Evo i ove godine je utrpao 10 golova u ligi i to dosta njih ulazeći s klupe. Baš šteta što odlazi.

E baš sam o tome tu u nekoj temi pisao. Prilično čudna odluka.

Ali ovo je rijetko tko doživio. Gledao sam tu utakmicu i krenule suze na kraju... jbg.
« Zadnja izmjena: Svibanj 23, 2023, 08:20 Winx »

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1129 : Svibanj 24, 2023, 13:36 »
The gift box Bobby gave out at his farewell party 🥺

https://twitter.com/AnfieldWatch/status/1661333982376591363
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1130 : Svibanj 29, 2023, 12:07 »
Znači, Realu je očito dovoljno dobar, a većini na forumu je islužena raga od igrača.
 :hitwall
https://www.caughtoffside.com/2023/05/28/liverpool-transfer-news-roberto-firmino-real-madrid/

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1131 : Svibanj 29, 2023, 12:28 »
Znači, Realu je očito dovoljno dobar, a većini na forumu je islužena raga od igrača.
https://www.caughtoffside.com/2023/05/28/liverpool-transfer-news-roberto-firmino-real-madrid/

Real si moze priustit da mu igrac od 200 000 sjedi na klupi, i bude zamjena. Mi bas i ne.

Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1132 : Svibanj 29, 2023, 12:32 »
Real si moze priustit da mu igrac od 200 000 sjedi na klupi, i bude zamjena. Mi bas i ne.

Je, i to je točno.
Jedino kakve mi budalaštine radimo, samo da ne ispadne da kupimo novog Nuneza, a Bobya ladno otpusili.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1133 : Svibanj 29, 2023, 13:07 »
Je, i to je točno.
Jedino kakve mi budalaštine radimo, samo da ne ispadne da kupimo novog Nuneza, a Bobya ladno otpusili.

Moguce da je i njemu dojadilo. 8 godina je tu, nema vise stare ekipe, da pokusa nesto novo. Uvatit jos jedan siguran trofej poput Manea.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #1134 : Svibanj 29, 2023, 13:52 »
Pa dobro, on je sam rekao da želi ići koliko sam shvatio a zaslužio je da ide gdje i kad god želi
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1135 : Lipanj 27, 2023, 09:16 »
Al Ahli closing in on Bobby Firmino deal as three-year contract tabled.
Never miss a good chance to shut up.

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #1136 : Lipanj 27, 2023, 11:14 »
Al Ahli, Al Nassr, Al Hilal, Al Ittihad, jebeš mi mater ako znam tko je gdje otišao.
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1137 : Lipanj 27, 2023, 11:22 »
Stvarno očajno da igrači tipa Firmino i Brozović, dakle koji imaju još 3-5 godina karijere na vrhunskoj razini idu u Saudijsku Arabiju. Mogu razumjeti veterane od 35+ ali ovo mi je baš teška gramzivost, ono ne bi da nisi dovoljno zaradio u 10 godina vrhunske karijere.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1138 : Lipanj 27, 2023, 11:59 »
Njegovi cukununici ce moci da zive na visokoj nozi i nece morati da rade.

Firmino je osvojio sve, ne mora se dokazivat i slabija liga, sporiji tempo i lagano do penzije.

Oscar je otisao u Kinu dobivao 400 000 tjedno. Odrastao u siromastvu, zato je i prihvatio ponudu. Samo cekam trenutak kad ce i Mane put Arabije.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #1139 : Lipanj 27, 2023, 12:44 »
Jedino ne znam kako će igrači koji su veliki vjernici, vole to prakticirati i pokazivati, kao Firmino, ići u Saudijsku Arabiju gdje to ne bi smjeli. Znam da to zvuči banalno, ali me baš zanima kako će to utjecati na odluke igrača ili hoće li Saudijci popustiti malo po tom pitanju za nogometne zvijezde.  :hm