Anketa

Koga želite kao nove vlanike?

Amerikanci
Arapi
Indijci
Sve opcije su loše
Sve opcije su dobre

Autor Tema: FSG prodaje Liverpool  (Posjeta: 24555 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: FSG prodaje Liverpool
« Odgovori #405 : Siječanj 07, 2025, 20:50 »
Pa čuj, ne mora se baviti s klubom, ali bilo bi dobro da ima nekog iskustva i pameti u svemu tome. Ako ništa drugo onda barem postaviti ekipu u pozadini. Nešto što FSG itekako ima uspjeha i njegove ekipe su onda uspješne i na terenu jer posluju pametno i to je nešto s čim se ponosim kao navijač Liverpoola. Meni naši uspjesi puno više znače i stalo mi je do njih nego da su kupljeni od strane neke države ili da je sve to samo zbog ogromnih količina ukucanih para.

Tako da, hvala, ali ne hvala.
Ma da se razumijemo, zna se moje misljenje o FSGu i sto se mene tice neka ih sto dulje u klubu jer ih smatram ponajboljim vlasnicima u nogometu. Isto tako mislim da u ovome nema neke pretjerane istine pa se i osvrcem na to cisto ovako malo. Musk je isto tako pokazao da zna postaviti i voditi velike sustave (ne sportske kao sto je FSG imao iskustva) tako da bi tu imao nekakvu nadu. Zato i kazem da ne bi volio generalno promjenu niti cirkus koji ide uz Muska ali kad bi FSG izlazio a ovaj usao nadao bi se da bi to bilo u nekoj pasivnijoj ulozi gdje vjerujem da bi potencijalni mogao odradit ok posao.Sigurno ne mislim da vlasnik mora moc identificirat transfer mete i parirat Slotu sto se tice taktickih ideja.

Al samo neka FSGa sto dulje tu.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #406 : Siječanj 07, 2025, 20:53 »
Lik mi je teski retard i definicija rijeci cringe. Nema nikakve veze s politikom niti nekim strahovima kako bi vodio klub, jednostavno ne mogu probaviti tog covjeka, toliko mi je gadljiv.
Lik je dao ime kćerki X Æ A-12, i šta je tu čudno molim te?  :p

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #407 : Siječanj 07, 2025, 20:56 »
Daj Muska, može i Trump u upravu kluba

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #408 : Siječanj 07, 2025, 21:06 »
ne vjerujem da bi to srž navijača iz liverpoola  prihvatila

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #409 : Siječanj 07, 2025, 21:06 »
Lik je dao ime kćerki X Æ A-12, i šta je tu čudno molim te?  :p
Cudno je da je jebo ikad uopce

Offline SCOUSER

• Hero Member
« Odgovori #410 : Siječanj 08, 2025, 01:03 »
Povedi nas elone..nevole ga samo liberali i woke abomonacije

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #411 : Siječanj 08, 2025, 06:54 »
Povedi nas elone..nevole ga samo liberali i woke abomonacije
A gdje će nas povesti u 3PM?
Pa da nas ismijavaju da smo milijarderski klub, kao i Chelsea, City i PSG?
FSG je imao dosta propusta, ali smo u globalu i jaki i stabilni. Odlično stojimo u svim natjecanjima, proširili smo stadion, imamo dobru i momčad i trenera, najbolje navijače, i sve je iznad očekivanja ...

Kad bi Musk preuzeo to bi bio cirkus žešći najvjerojatnije.
Thanks, but no thanks!
« Zadnja izmjena: Siječanj 08, 2025, 07:23 boo razzer »

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #412 : Siječanj 08, 2025, 08:18 »
A gdje će nas povesti u 3PM?
Pa da nas ismijavaju da smo milijarderski klub, kao i Chelsea, City i PSG?
FSG je imao dosta propusta, ali smo u globalu i jaki i stabilni. Odlično stojimo u svim natjecanjima, proširili smo stadion, imamo dobru i momčad i trenera, najbolje navijače, i sve je iznad očekivanja ...

Kad bi Musk preuzeo to bi bio cirkus žešći najvjerojatnije.
Thanks, but no thanks!

Ma nemoj?
A nismo li mi svi kukali i plakali kada su Čelski, Šiti i slični godinama osvajali titule pa smo i mi zazivali arape, a dobili klaune od vlasnika i bezveznjake na klupi.
Stvarno neki ljudi imaju kratko pamćenje.
I što npr., ne kupi nas Musk i kupi štajaznam, npr. Everton i napravi od njih ovo što je City, i što bi onda pričao? Vjerojatno da smo popušili životnu priliku.
Osim toga, otkud sada tebi smetaju milijarde i kapitalizam, nisi li ti taj koji je popljuvao takav proleterski stav poput "jebeš milijune, mi slijedimo svoje ideale?".

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #413 : Siječanj 08, 2025, 08:50 »
ne bi ja imao ništa protiv da nas kupi neki mega miljarder, samo mi je Musk retard
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #414 : Siječanj 08, 2025, 09:03 »
ne bi ja imao ništa protiv da nas kupi neki mega miljarder, samo mi je Musk retard

Nije da se s time ne slažem oko njega, samo pričam o o šansi rješavanja naše vječne financijske neizvjesnosti, a onda me briga da li je lik retard. Pa neće nam igrati u napadu niti će nam biti trener.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #415 : Siječanj 08, 2025, 09:08 »
Nije da se s time ne slažem oko njega, samo pričam o o šansi rješavanja naše vječne financijske neizvjesnosti, a onda me briga da li je lik retard. Pa neće nam igrati u napadu niti će nam biti trener.

ma imam dojam da bi napravio teški cirkus od kluba.

i ovako već u nekim stvarima izgledamo smijurija, bojim se da bi bio gori od Boehlya
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #416 : Siječanj 08, 2025, 09:09 »
Ma nemoj?
A nismo li mi svi kukali i plakali kada su Čelski, Šiti i slični godinama osvajali titule pa smo i mi zazivali arape, a dobili klaune od vlasnika i bezveznjake na klupi.
Stvarno neki ljudi imaju kratko pamćenje.
I što npr., ne kupi nas Musk i kupi štajaznam, npr. Everton i napravi od njih ovo što je City, i što bi onda pričao? Vjerojatno da smo popušili životnu priliku.
Osim toga, otkud sada tebi smetaju milijarde i kapitalizam, nisi li ti taj koji je popljuvao takav proleterski stav poput "jebeš milijune, mi slijedimo svoje ideale?".
Samo budala ne mjenja sebe i svoje mišljenje vremenom.
Postovi od Mihovila su realni i racionalni i uspio me uvjeriti da su FSG dosta dobri vlasnici.
Bolji su od Gillett & Hicks barem duplo.
Nemam problem da Musk kupi Everton, isto kao  što su Arapi kupili Newcastle.

Kad sam ono pisao o vlasnicima bili smo na tabeli oko 7. mjesta i to je bilo u afektu i zbog ogromne frustracije tom pozicijom.
Ja sam osobno zadovoljan da smo iz sezone u sezonu u borbi za prvaka, i da uđemo u polufinale Lige Prvaka recimo.
Sve iznad toga je samo bonus i šlag na tortu.

Mi ne možemo stići nikad Real koji ima 15 naslova LP i sa tim sam se odavno pomirio, ali sam zadovoljan da smo egal sa Barcom, Bayernom itd. To mi je osobno dovoljno, isto kao što mi je dovoljno da Dinamo prezimi u Europi, ali je nerealno da uđe u finale Lige Prvaka ili Lige Uefa.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #417 : Siječanj 08, 2025, 09:16 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #418 : Siječanj 08, 2025, 09:20 »

Postovi od Mihovila su realni i racionalni i uspio me uvjeriti da su FSG dosta dobri vlasnici.

uspio te s dva posta uvjeriti da su dobri vlasnici, nisi to prije toga znao jel  :lol :lol

ako ti kažem pet puta da si pametan hoćeš li i u to povjerovati ?

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #419 : Siječanj 08, 2025, 09:26 »
uspio te s dva posta uvjeriti da su dobri vlasnici, nisi to prije toga znao jel  :lol :lol

ako ti kažem pet puta da si pametan hoćeš li i u to povjerovati ?
Rekao sam ti da neću više raspravljati sa tobom jer si fiksiran na mene i non-stop podbadaš i provociraš?
Skini mi se s k... više!

Ti nisi napisao u svojih 13 000 postova, nijedan post dulji od 3 smislene rečenice, nego sam sereš gluposti.
Ja tebe ne podnosim, ti mene ne podnosiš. Nećemo se citirati i replicirati. I ćao !