Ma nemoj?
A nismo li mi svi kukali i plakali kada su Čelski, Šiti i slični godinama osvajali titule pa smo i mi zazivali arape, a dobili klaune od vlasnika i bezveznjake na klupi.
Stvarno neki ljudi imaju kratko pamćenje.
I što npr., ne kupi nas Musk i kupi štajaznam, npr. Everton i napravi od njih ovo što je City, i što bi onda pričao? Vjerojatno da smo popušili životnu priliku.
Osim toga, otkud sada tebi smetaju milijarde i kapitalizam, nisi li ti taj koji je popljuvao takav proleterski stav poput "jebeš milijune, mi slijedimo svoje ideale?".
Samo budala ne mjenja sebe i svoje mišljenje vremenom.
Postovi od Mihovila su realni i racionalni i uspio me uvjeriti da su FSG dosta dobri vlasnici.
Bolji su od Gillett & Hicks barem duplo.
Nemam problem da Musk kupi Everton, isto kao što su Arapi kupili Newcastle.
Kad sam ono pisao o vlasnicima bili smo na tabeli oko 7. mjesta i to je bilo u afektu i zbog ogromne frustracije tom pozicijom.
Ja sam osobno zadovoljan da smo iz sezone u sezonu u borbi za prvaka, i da uđemo u polufinale Lige Prvaka recimo.
Sve iznad toga je samo bonus i šlag na tortu.
Mi ne možemo stići nikad Real koji ima 15 naslova LP i sa tim sam se odavno pomirio, ali sam zadovoljan da smo egal sa Barcom, Bayernom itd. To mi je osobno dovoljno, isto kao što mi je dovoljno da Dinamo prezimi u Europi, ali je nerealno da uđe u finale Lige Prvaka ili Lige Uefa.