Jucer kombinacija dobrih i losih stvari. Nakon uzasnog ulaska u utakmicu, di smo im prakticki poklonili 2 gola i Allisonovu gresku koja je mogla i puno gore zavrsit sto je bio jedan od najgorih ulazaka u utakmicu ozbiljnog kluba koji sam ikad vidio, doslovno smo izgledali ko da nas je neko iz izlaska u 4 ujutro izvuko na teren, smo se ipak uspjeli malo pribrat ali generalno mi to prvo poluvrijeme nije bilo dobro.
Da, uspjeli smo preokrenut vec u prvom poluvremenu ali ono sto me uzasno brine je ta igra u otvaranju napada i izlasku od iza. Mi trazimo taj box od 4 igraca centralno, i jucer ga je Trent cak odmah poceo stvarat, ali onda sa 5 igraca iza + golman i dvije desetke mi ne mozemo nac linije dodavanja i mehanizme za izac sto mi je svakako zabrinjavajuce jer ce bolje ekipe to puno kvalitetnije koristit od Bournemoutha. Szobo je bio dobar od starta u protivnickoj trecini, ali mi recimo u prvom poluvremenu nije bio dobar u toj inicijalnoj fazi gdje nije bilo ni njega ni Gakpa a ni Trent ni Macca se nisu proslavili (imao sam osjecaj da nam je jedini nacin da iznesemo loptu to da jedna od sestica s loptom u nogama slomi liniju protivnicku pa da onda iznesemo). Uz sve to (ili zbog svega toga) se i Jota onda vracao jako duboko, sto je njima jos vise omogucavalo da nas pokrivaju i onemogucuju nam neku smislenu izgradnju. Ono sto je bilo dobro je to sto je presing funkcionirao onog trenutka kad bi na individualnu kvalitetu uspjeli donijet loptu do njihove trecine i imat postavljen box, to je ono sto zelim vidjet i sto sam rekao da kad dodemo do te situacije da tjeramo prakticki protivnika da igra na tranziciju uz liniju sto bi nam trebalo bit relativno lako za branit. Jos uvijek me brine sto previse kombiniramo elemente starog i novog sustava i zelim da vise inzistiramo na novom sustavu ako smo se vec odlucili za njega kako bi mogli stec i razvit automatizme koji su potrebni.
Nakon crvenog kad smo prebacili na 4-4-1 sa Salahom naprijed je prakticki Szobo uzeo sve kljuceve igre u ruke i izdominirao u potpunosti utakmicu i pokazao neke odlicne elemente cak i u toj malo dubljoj ulozi, definitivno najbolji jucer, pogotovo u drugom dijelu.
Vidjet kolku ce kaznu dobit Macca i sta je s Trentom i Diazom, ako je slucajno Trent vani za iducu utakmicu to automatski zahtjeva promjenu sustava za iducu utakmicu sto zahtjeva i promjenu nekih igraca (ili zahtjeva od istih).