Autor Tema: Liverpool - Bournemouth, Premier league - 2. kolo  (Posjeta: 4989 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
Odg: Liverpool - Bournemouth, Premier league - 2. kolo
« Odgovori #120 : Kolovoz 19, 2023, 22:24 »
Meni je Konate danas bio bolji od Virgila.
Obojica su bili odlicni,ali Konate za nijansu bolji.

Paralela sa Sakhom mi je besmislena,nidje veze.

Drugdje valjda je sad i vrapcima na grani jasno da ova ekipa ima pregršt kvalitete.
Na Kloppu je da rijesi neke stvari,ima tu jos dosta posla.
Ima i van terena,trebaju nam jos dva tijela.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #121 : Kolovoz 19, 2023, 22:43 »
al pričamo o dečku koji ima 20 godina, igra van pozicije, odnosno trebao bi igrati krilo, a uvalili ga da igra vezu

Mislim da bi mu super odgovarala uloga na desnom krilu u ovom novom sustavu, puno bolje nego krilna pozicija u starom. Dapače, mislim da bi morao biti backup Salahu, a Doak backup Diazu u novom sustavu. Ali meni se sviđa i na poziciji desne 8/10.
Never miss a good chance to shut up.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #122 : Kolovoz 19, 2023, 22:46 »
ma ja još uvijek patim na rafino vrijeme kad smo imali mascha i xabia, napred gerru i torresa. falila su krila. sa ovo bi mogli imati u endi, macci i szoboslaiu, krila diaz i salah te napred darwin. jbg darwin nije torres ali nekako mislim da 4231 nam i dalje s ovim igračima odgovara
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #123 : Kolovoz 19, 2023, 22:52 »
al pričamo o dečku koji ima 20 godina, igra van pozicije, odnosno trebao bi igrati krilo, a uvalili ga da igra vezu
Zasto bi trebao igrat krilo? Jer je to igrao u juniorima? Nije da nema igraca koji su prilagodavali pozicije u seniorima na nesto sto vise odgovara njihovim kvalitetama. Elliot moze u nekoj varijanti igrat krilo, iako bi rekao da mu je dugorocno najbolja opcija ove nekakve desne desetke u ovakvom nasem sustavu, za krilo nit ima brzinu nit ima dovoljno dobar dribling, moze ga igrat u nekim varijantama di bi se uvlacio usko pa otvarao beku prostor al to sad nemamo.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #124 : Kolovoz 19, 2023, 23:05 »
Zasto bi trebao igrat krilo? Jer je to igrao u juniorima? Nije da nema igraca koji su prilagodavali pozicije u seniorima na nesto sto vise odgovara njihovim kvalitetama. Elliot moze u nekoj varijanti igrat krilo, iako bi rekao da mu je dugorocno najbolja opcija ove nekakve desne desetke u ovakvom nasem sustavu, za krilo nit ima brzinu nit ima dovoljno dobar dribling, moze ga igrat u nekim varijantama di bi se uvlacio usko pa otvarao beku prostor al to sad nemamo.
ma znam da su mnogi prilagođavali, wijnaldum je prvi koji mi prođe kroz glavu, koliko je napadača počelo kao golman i obrnuto. a i nije u juniorima, koliko znam dobar dio svoje seniorske (championship) karijere je igrao krilo. mislim da mu ova pozicija, bar ono što je igrao prošle sezone ne odgovara, ni građi, a ni trenutnom iskustvu. to što gento kaže neka 8/10 s desne strane ok, ali ja njega ne želim gledati u prvoj, niti ovisiti o njemu. treba igrati neke ovako tekme i ulaziti kao danas, ali ne treba ga odma otpisivati, jer treba mu iskustva. ne želim ga gledati kao veznjaka koji treba stati na loptu, znati zagraditi, znati odigrati obranu i tranzicjiu. jednostavno nema te sve stvari, ali kao što sam napisao post gore, ja sam zapeo u rafinoj eri i njegovoj vezi  :D
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #125 : Kolovoz 19, 2023, 23:10 »

Ne slažem se da ne može igrati u ovakvom sustavu koji sad pokušavamo pogotovo protiv ekipa koje se duboko brane. Mislim da je tada tu bolji nego u nekom međuprostoru pogotovo ako ima npr Szoboszlaia ili Gakpa da ga overlapaju.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #126 : Kolovoz 19, 2023, 23:13 »
Ne slažem se da ne može igrati u ovakvom sustavu koji sad pokušavamo pogotovo protiv ekipa koje se duboko brane. Mislim da je tada tu bolji nego u nekom međuprostoru pogotovo ako ima npr Szoboszlaia ili Gakpa da ga overlapaju.
Moze, al mi nije idealna opcija. Moze u toj varijanti di recimo onda Szobo daje sirinu (kao sto ocekujem i kad Salah ide centralno al na drukciji nacin od Elliota).

Meni je samo bezveze to “on je krilo jer je tako bio u odredenom periodu izmedu 10. i 17. godine”. Apsolutno mozemo raspravljat o tome koji mu je vrhunac i jel nam dugorocno dovoljno dobar/potreban, mozemo i raspravljat koje su mu trenutno i dugorocno najbolje uloge i pozicije, al mi je glupo samo odrezat sa “on je krilo”.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #127 : Kolovoz 19, 2023, 23:17 »
Moze, al mi nije idealna opcija. Moze u toj varijanti di recimo onda Szobo daje sirinu (kao sto ocekujem i kad Salah ide centralno al na drukciji nacin od Elliota).

Meni je samo bezveze to “on je krilo jer je tako bio u odredenom periodu izmedu 10. i 17. godine”. Apsolutno mozemo raspravljat o tome koji mu je vrhunac i jel nam dugorocno dovoljno dobar/potreban, mozemo i raspravljat koje su mu trenutno i dugorocno najbolje uloge i pozicije, al mi je glupo samo odrezat sa “on je krilo”.

Da, naravno da drugačije od Salaha. Dok Salah u tom slučaju odlazi što više prema golu, tj da on bude direktna opasnost za gol, ovaj bi ipak ostajao van 16.5m i po meni bi mu ta uloga odgovarala.

Ali volim ja njega i na 8/10 samo što mislim da tu idemo s Szoboszlaiem, Gakpom desno i Maccom/Jonesom lijevo pa je gusto i teško dobiti minute na tim pozicijama. Meni se mali uvijek sviđao pa moguće da sam subjektivan, ali mislim da je jako velik potencijal.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #128 : Kolovoz 20, 2023, 10:20 »
Jucer kombinacija dobrih i losih stvari. Nakon uzasnog ulaska u utakmicu, di smo im prakticki poklonili 2 gola i Allisonovu gresku koja je mogla i puno gore zavrsit sto je bio jedan od najgorih ulazaka u utakmicu ozbiljnog kluba koji sam ikad vidio, doslovno smo izgledali ko da nas je neko iz izlaska u 4 ujutro izvuko na teren, smo se ipak uspjeli malo pribrat ali generalno mi to prvo poluvrijeme nije bilo dobro.

Da, uspjeli smo preokrenut vec u prvom poluvremenu ali ono sto me uzasno brine je ta igra u otvaranju napada i izlasku od iza. Mi trazimo taj box od 4 igraca centralno, i jucer ga je Trent cak odmah poceo stvarat, ali onda sa 5 igraca iza + golman i dvije desetke mi ne mozemo nac linije dodavanja i mehanizme za izac sto mi je svakako zabrinjavajuce jer ce bolje ekipe to puno kvalitetnije koristit od Bournemoutha. Szobo je bio dobar od starta u protivnickoj trecini, ali mi recimo u prvom poluvremenu nije bio dobar u toj inicijalnoj fazi gdje nije bilo ni njega ni Gakpa a ni Trent ni Macca se nisu proslavili (imao sam osjecaj da nam je jedini nacin da iznesemo loptu to da jedna od sestica s loptom u nogama slomi liniju protivnicku pa da onda iznesemo). Uz sve to (ili zbog svega toga) se i Jota onda vracao jako duboko, sto je njima jos vise omogucavalo da nas pokrivaju i onemogucuju nam neku smislenu izgradnju. Ono sto je bilo dobro je to sto je presing funkcionirao onog trenutka kad bi na individualnu kvalitetu uspjeli donijet loptu do njihove trecine i imat postavljen box, to je ono sto zelim vidjet i sto sam rekao da kad dodemo do te situacije da tjeramo prakticki protivnika da igra na tranziciju uz liniju sto bi nam trebalo bit relativno lako za branit. Jos uvijek me brine sto previse kombiniramo elemente starog i novog sustava i zelim da vise inzistiramo na novom sustavu ako smo se vec odlucili za njega kako bi mogli stec i razvit automatizme koji su potrebni.

Nakon crvenog kad smo prebacili na 4-4-1 sa Salahom naprijed je prakticki Szobo uzeo sve kljuceve igre u ruke i izdominirao u potpunosti utakmicu i pokazao neke odlicne elemente cak i u toj malo dubljoj ulozi, definitivno najbolji jucer, pogotovo u drugom dijelu.

Vidjet kolku ce kaznu dobit Macca i sta je s Trentom i Diazom, ako je slucajno Trent vani za iducu utakmicu to automatski zahtjeva promjenu sustava za iducu utakmicu sto zahtjeva i promjenu nekih igraca (ili zahtjeva od istih).

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #129 : Kolovoz 20, 2023, 10:49 »
Krilo😂😂😂
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #130 : Kolovoz 20, 2023, 11:11 »
Krilo😂😂😂
pa ne znam što ti je smiješno, ako pogledaš njegovu cijelu karijeru stalno je igrao krilo. sad se od njega traži nešto drugo što nije lako implementirati

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #131 : Kolovoz 20, 2023, 11:14 »
pa ne znam što ti je smiješno, ako pogledaš njegovu cijelu karijeru stalno je igrao krilo. sad se od njega traži nešto drugo što nije lako implementirati
Dragi moj, smiješno mi je da momak koji nemože 1na1 igrati sa nikom u Premier ligi kotira kao krilo. Ajme majko kakav teški užas
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Virgil

• Hero Member

Offline ultrasFIUME

• Sr. Member
« Odgovori #134 : Kolovoz 20, 2023, 14:24 »
:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl
i protiv čelsija je pokaziva da prestanu sa tim
Lud je bio kad su na Stamfordu pjevali to, na 1:0 čini mi se

Poslano sa mog SM-A236B koristeći Tapatalk

Matches attended:
Milan - Liverpool (UCL 21/22)