Anketa

Kupovina samo Gvardiola i Bellinghama ili jedan od njih + više "jeftinijih" igrača?

1.
2.

Autor Tema: Ljetni transferi 2023  (Posjeta: 100602 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Virgil

• Hero Member
Odg: Ljetni transferi 2023
« Odgovori #2850 : Ožujak 18, 2023, 13:06 »
Mislim da Matheus ima neku klauzulu, ali da, načelno se slažem s napisanim

I ja san to negdje vidija, i to baš niska cifra za današnji nogomet, nr znan sad napamet ne bi da lupan. To možda i ima smisla s obzirom kak se prodao u Wolvese iako su ga mnohi jači tražili, vjerojatno Mendes sklopija deal sa ovom svojom prćijom takav.

U tom slučaju ak nije puno skup nije mi problem da ga se dovede čisto radi širine momčadi, ali ak je neka veća cifra neka hvala lik je čisti prosjek.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2851 : Ožujak 18, 2023, 13:43 »
Šta čitam po netu da je Gravenberch gotov posao?
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline 67

• Sr. Member
« Odgovori #2852 : Ožujak 18, 2023, 14:00 »
Kakve su to seme,pa zar on nije dosao u Bayern prosle godine..

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2853 : Ožujak 18, 2023, 14:09 »
Kakve su to seme,pa zar on nije dosao u Bayern prosle godine..

Da, ali ne igra baš pa želi dalje.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2854 : Ožujak 18, 2023, 14:09 »
Van Dijk po svojim izjavama zaziva pojačanja na ljeto, i poprilicno je razočaran, i svaki put kad Van Dijka razjebu, Virgil doda malo gasa i novi igrač Liverpoola je Ryan Gravenberch.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #2855 : Ožujak 18, 2023, 14:26 »
Virgil nek doda gas sebi, bar 20 posto.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2856 : Ožujak 18, 2023, 15:00 »
Ajmo sad ozbiljno, recimo da Jude košta 110 miliona funti, biste li njega kao jedino pojačanje za iduću sezonu ili bi za 110 miliona funti doveli 3 veznjaka ( Gravenberch, Mount i recimo Ruben Neves). Zašto spominjem ovu trojicu? Spominjem iz razloga jer se za isti novac otprilike koliko platiš Judea, možeš dovest ovu trojicu. Neves zadnja godina ugovora, max 30 miliona funti, Mount zadnja godina ugovora max 50 miliona funti, i Gravenberch kojeg je Bayern platio samo 15 miliona funti, vjerojatno bi ga pustili za 30 - 35 miliona funti ako hoće ići a oni ga ne vide u svojim planovima.
Meni je taj Gravenberch baš dobar prospekt, u Ajaxu je baš bio odličan, ima tek 20 godina, stavi njega u ovu Borussiu Dortmund i vjerojatno bi pružao slične partije kao Bellingham. Bio je pod paskom Raiole, to isto nešto govori.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2857 : Ožujak 18, 2023, 15:17 »
Ajmo sad ozbiljno, recimo da Jude košta 110 miliona funti, biste li njega kao jedino pojačanje za iduću sezonu ili bi za 110 miliona funti doveli 3 veznjaka ( Gravenberch, Mount i recimo Ruben Neves). Zašto spominjem ovu trojicu? Spominjem iz razloga jer se za isti novac otprilike koliko platiš Judea, možeš dovest ovu trojicu. Neves zadnja godina ugovora, max 30 miliona funti, Mount zadnja godina ugovora max 50 miliona funti, i Gravenberch kojeg je Bayern platio samo 15 miliona funti, vjerojatno bi ga pustili za 30 - 35 miliona funti ako hoće ići a oni ga ne vide u svojim planovima.
Meni je taj Gravenberch baš dobar prospekt, u Ajaxu je baš bio odličan, ima tek 20 godina, stavi njega u ovu Borussiu Dortmund i vjerojatno bi pružao slične partije kao Bellingham. Bio je pod paskom Raiole, to isto nešto govori.

sa obzirom na unistavajuce faktore i konstantnost nasih ozljeda i rupu koju trenutno imamo u veznoj liniji najradije bih 6 veznjaka i 2 stopera i jedno desno krilo
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2858 : Ožujak 18, 2023, 15:28 »
Ajmo vratit vrijeme nazad pa mi recite jel bi htjeli jednog Gerrarda ili Lucasa, Cana i Spearinga?

Kakva kvantiteta, kakve p***e materine?

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2859 : Ožujak 18, 2023, 15:41 »
Ajmo vratit vrijeme nazad pa mi recite jel bi htjeli jednog Gerrarda ili Lucasa, Cana i Spearinga?

Kakva kvantiteta, kakve p***e materine?

A jel bi rađe gledao vezu u kojoj su Gravenberch i Mount recimo, ili bi rađe gledao vezu Bellingham, Milner i Jones?

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2860 : Ožujak 18, 2023, 15:44 »
Bellingham, Thiago, Fabinho.

Nemam niti volje niti živaca trpit još jedno dijete u vidu Gravenbercha za 45 milijuna. Treba nam netko sada i odmah tko će dići ekipu ne samo svojim kvalitetama nego i imenom.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2861 : Ožujak 18, 2023, 15:52 »
Bellingham stvarno izgleda kao netko tko bi mogao biti “real deal” i potencijalno stvarno opravdati cifru koja se spominje oko njega. Ako ga uspijemo dovest bio bi jako zadovoljan s time, al kao sto sam vec rekao mislim da se itekako moze izgradit i kompetitivna ekipa ako ga i ne uspijemo dovest.

Nisam fan Mounta i nebi ga volio kod nas, Gravenbach mi se svida kao opcija, ovisno o cifri naravno ali definitivno vjerujem da bi i ako popusimo Judea mogli slozit kvalitetnu vezu.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2862 : Ožujak 18, 2023, 16:02 »
Bellingham, Thiago, Fabinho.

Nemam niti volje niti živaca trpit još jedno dijete u vidu Gravenbercha za 45 milijuna. Treba nam netko sada i odmah tko će dići ekipu ne samo svojim kvalitetama nego i imenom.

To šta si napisao bi bilo idealno, ali meni su tu Fabinho i Thiago samo mrtvo slovo na papiru. Thiago će svakako propustiti 50 posto sezone zbog problema sa ozljedama, a za Fabinha je jako upitno hoće li se vratit na razinu od prije jer je stvarno škovaca ove sezone, pa dolazimo do toga da će ti Jude morat igrat sa Bajčetićem i možda Milnerom ako ostane ili Jonesom i naravno slicit će ti s njima na k***c i onda će bit priča da smo doveli flopa i da smo bacili novac u vjetar. Zato spominjem kvantitetu. Gravenberch mi je dobar, a bolji su i Mount i Ruben Neves i recimo Ugarte iz Sportinga kao dmf od svih veznih šta mi imamo trenutno u klubu, jer tu ubrajam Milnera, Keitu, Oxa, Jonesa od kojih nemaš nikakve koristi, a Thiaga standardno nema pola sezone.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #2863 : Ožujak 18, 2023, 16:25 »
Uz Judea kao ekstra kvalitetu, nužno je dovesti neke da bude i kvantitete.

Milner,Keita i Ox idu iz kluba
Jones je za rolu kad vodimo 3:0
Thiago kad je spreman dobar,ali dosta sklon ozljedama
Fabinho se mora dignuti 70 posto
Bajčetić dobar ali premlad
Hendo za odigrat može poslužit, ali kontinuitet neki ne
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2864 : Ožujak 18, 2023, 16:39 »
ljudi ja bih vam predlozio da probate bit malo realniji odnosno da izbacite judea kao opciju i da onda probate sklopit veznu liniju,

jude ako kojim cudom i dodje lako ce se uklopit, mada ce se bitka izmedju reala i city vodit do zadnjeg dana,
pa i u city su svjesni da njegovim dovodjenjem i sa cyborg iz  norveske oni stvaraju ubitacnu momcad

nama je najbitnije ko su opcije b al realne opcije,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.