ovo 'nece rodgers nigdje' je neka mantra koja se u zadnje vrijeme provlaci po forumu. ne kuzim, stvarno nismo toliko dobra momcad
lani smo bili, zbog suareza. da, rodgers je stvorio napadacku liniju sa suarezom i svaka mu cast na tome. da, rodgers je trenutno vrhunski iscupao posrnulu momcad i svaka mu cast na tome. ali liverpool je klub koji se mora boriti za sva 4 trofeja a rodgers je do sada pokazao da mu je to ipak previse a kroz njegov period osim lani bas i nismo imali toliko svjetlih trenutaka
ja sam za to da ostane jos jedno vrijeme, ali od njega ove godine ocekujem bar top 4. nemojmo stvarati 'svete krave' tamo gdje ih nema, ako to benitez nije zasluzio bome nije ni rodgers. 'debeli konobar' je jos uvijek puno bolji trener od rodgersa
sto bi ja? iskreno, ja bi da benitez nije ni otisao i da je bio tu do kraja karijere. al jebiga, to vrijeme je proslo i rodgers je slozio svoju momcad. ne da mi se opet ispocetka, cak ni s rafom. idemo vidjet sto rodgers moze napraviti s ovime dogodine, ako ne napravi iskorak onda mozemo razmisljati o zamjeni