O svemu > Nogomet

Liga prvaka

<< < (286/298) > >>

redz:

--- Citat: devil2 - Lipanj 02, 2024, 16:39 ---Za mene je vrhunac bio period 2009-2013. Od tad ide slobodni pad.

--- Kraj citata ---

da, što se tiče neke raznolikosti i izjednačenosti, mislim da je otprilike taj period bio najbolji za prosječnog pratitelja nogometa, iako bih ja još vratio malo unatrag tamo na sezonu 2005. cca. taman period kad je nogomet bio napunjen zvijezdama, a i ekipe su imale izraženiji identitet nego danas.

meni osobno nije loš nogomet ni danas, samo mi fali veća individualna kvaliteta što se najviše osjeti u repkama jer kad pogledaš rostere random svjetskog/europskog prvenstva 2000.-ih i danas baš je očiti pad u kvaliteti, karizmi, individualnosti, karakterima, itd.

mascherano:

--- Citat: silvan - Lipanj 02, 2024, 19:32 ---Vi stariji se sjecate Reala prije 20ak godina kad su dovodili sve same super zvijezde. TZV Galacticosi. I tad je Florentino Perez bio predsjednik kluba.

Na kraju se raspali sami od sebe.
Tako ce biti i ovaj put.

PSG je imao takodjer super zvjezdice ukljucujuci Mbapea pa osim farmerske lige nisu nista drugo osvojili. Dapace i tu im je upao Monaco i Lille i sjebali ih kao nepobjedive...

Dolazak svih ovih zvijezda ne znaci da ce svi igrati...

Vinicius je govno od covjeka, Izgleda da i ovaj Mbape nije nista bolji... netko ce morat letiti na klupu,
Opet Florentino trpa sve naprijed a od iza nista.

Prvi raspad galacticosa se dogodio kad je otisao Claude Makelele. ovaj put otisao Kroos a Modric je ionako prestar tj nije za 90 minuta na terenu.

Polako... ne bu sve kako je Flo zamislio.

--- Kraj citata ---
Prvi Galacticosi su se raspali zbog pogrešne politike Zidanes y Pavones gdje Realova La Fabrica nije mogla tempom pratiti kupovanje zvijezda, odnosno da na svako super ime godišnje izbaci jednog super klinca.

Današnji Real je daleko od te politike, ako pogledaš momčad, jedina dva igrača za koja su iskeširani ogromni novci i traženo da budu super pojačanja su Tchouameni i Bellingham.

Vinicius je dugoročni projekt kluba, Rodrygo i Camavinga također, Valverde i Fran Garcia izdanak škole, Rudiger došao besplatno, Mbappe besplatno (šta je u pozadini, ko ga .ebe), dovest će Daviesa daleko ispod cijene za top5 lijevog beka na svijetu, imatu potpisan predugovor s Endrickom i uzbiljnom su napadu na Leny Yoroa.
Perez stvara momčad za dugogodišnju dominaciju, otići će Kroos, otići će Modrić, vezni red opet ostaje pre*eben s Bellinghamom, Valverdeom, Diazom, Camavingom, Tchouamenijem... već sad se priča o potencijalnom napadu na Wirtza sljedeće ljeto...

U 10 godina su ljudi 6 puta osvojili LP,a potrošili su manje nego PSG, City, Barcelona, pa i Liverpool.

scouser68:

--- Citat: silvan - Lipanj 02, 2024, 19:32 ---Vi stariji se sjecate Reala prije 20ak godina kad su dovodili sve same super zvijezde. TZV Galacticosi. I tad je Florentino Perez bio predsjednik kluba.

Na kraju se raspali sami od sebe.
Tako ce biti i ovaj put.

Polako... ne bu sve kako je Flo zamislio.

--- Kraj citata ---

Raspadanje nakon sto sve zivo osvojis po nekoliko puta?
To je u principu prirodan slijed stvari..  B-)

luigi:
Kad napišeš samo da bi napisao nešto, prvi galacticosi su se raspali jer nije bilo balansa u ekipi, prodao si Makelela a doveo Beckhama, ono užas. Florentino je očigledno naučio iz tog prvog mandata i sad Real ima sijaset tih veznih igrača sa defanzivnim karakteristikama koji mu omogućavaju da igra razne stilove fudbala, zbog čega i jesu igrački najbolja ekipa svijeta

gento:
https://x.com/ACSparta_EN/status/1828579524004425944

:klanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju