Anketa

Osvaja

Brazil
2 (15.4%)
Francuska
2 (15.4%)
Engleska
1 (7.7%)
Argentina
3 (23.1%)
Španjolska
0 (0%)
Njemačka
1 (7.7%)
Nizozemska
0 (0%)
Belgija
1 (7.7%)
Portugal
0 (0%)
Netko deseti
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Studeni 17, 2022, 17:08

Autor Tema: Svjetsko prvenstvo 2022 - spammara  (Posjeta: 57992 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline treiler

• Hero Member
Odg: Svjetsko prvenstvo 2022 - spammara
« Odgovori #15 : Studeni 15, 2022, 23:54 »
https://twitter.com/MadridSports_/status/1592648024047878145?t=eC-cCIIzlA_31yXbvm1yJA&s

Nkunku se ozljedio na treningu. Propusta svjetsko. Djeluje kao teza ozljeda koljena.
« Zadnja izmjena: Studeni 16, 2022, 00:05 treiler »

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #16 : Studeni 20, 2022, 17:09 »
Zbog čega je poništen gol Ekvadoru? Nije prošlo 5 minuta već neka lakrdija :lol.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #17 : Studeni 20, 2022, 17:37 »
Ekvador je čvrsta i kompaktna ekipa koja ne umire u ljepoti, ali su konkretni i opasni. Nisu džaba bili 4. u Južnoj Americi. Možda  Katar nije neko mjerilo, ali mislim da će Ekvador svakome biti tvrd orah i da ih niko ne može razvaliti.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #18 : Studeni 20, 2022, 17:40 »
Katar je sprdačina od ekipe. Ekvador se doima kao organizirana i zanimljiva ekipa.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #19 : Studeni 20, 2022, 17:53 »
Katar zalutao na SP.

Ekvador dobra ekipa, čvrsti i biti će tvrd orah ako se po jutru dan poznaje.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #20 : Studeni 20, 2022, 17:55 »
Katar zalutao na SP.

Ekvador dobra ekipa, čvrsti i biti će tvrd orah ako se po jutru dan poznaje.

Nije zalutao. Platio je.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #21 : Studeni 20, 2022, 18:06 »
Ma mislio sam igrački.

Ovo drugo znamo  :D
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #22 : Studeni 20, 2022, 18:33 »
Ma mislio sam igrački.

Ovo drugo znamo  :D

Ma znam. Zaj se. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #23 : Studeni 21, 2022, 08:35 »
Nije zalutao. Platio je.

Baš. Jebena katastrofa i cirkusa. I sad kad gledaš da nema jedne Italije, a ovakvi jazavci teturaju terenom zbog 220 milijardi.
Ja sam mislio da Rusi nisu normalni kad su potrošili nekih 12-15 milijardi dolara za organizaciju, ali ovo je sprdnja. Ono, baš bahatluk.
I oni "njihovi navijači". Pa za 1000 dolara po utakmici, i ja ću "navijati" za njih.

Ovo do sada sve skupa je debakl. Imam osjećaj da gledao izbor za Euroviziju, nit atmosfere, ma ništa... A jeste li vidjeli gdje je taj stadion smješten?  :tuc
https://net.hr/sport/sp-katar/novinar-sokirao-videom-al-bayta-ne-bi-bilo-dobro-zapeti-ovdje-ovo-je-gradevina-usred-kilometara-pustinje-f18c2042-690d-11ed-81a8-f630980b9b40

onaj poništeni gol VAR-a apsolutno je svatko drugačije tumačio. Po našima je ofsajd, po nekima slučajno je stigla lopta do lika koji nije imao izravnu šansu, neki su odmah rekla da je to druga akcija, neki da je odbitka od protivničkog igrača.... tko je tu lud, ja zbilja ne znam... ali ajde, briga me za taj "detalj".
https://net.hr/sport/sp-katar/zasto-je-valenciji-ponisten-gol-pogledajte-i-sami-ovu-kontroverznu-situaciju-na-otvaranju-sp-a-necete-znati-naci-odgovor-8fd2d68c-68f1-11ed-b817-168c1ad8411e

Ove kretene podmićene sve kazniti, i neka odhebu iz nogometa. Pa Blater je bio mala beba za ove.
Fuj, sranje, jebale ih pare.

Čekaš 4 godine Svjetsko i onda dobiješ "ograničeno natjecanje u konc logoru".  :bijesan

A jedino sam se uplašio kod poništenog prvog gola da se sudac boji giljotine nakon utakmice i da će ovo biti krađa stoljeća, sreća pa je ipak sudio penal riskirajući smrtnu kaznu, i sreća da je Valencia zabio još jedan regularan pa je to bilo riješeno.

I ja stvarno ne znam da li je moguće ovo što se priča da će ovi koji nose kapetansku traku duginih bolja dobivati žuti karton??? Ako to tako bude, trebaju se svi pokupiti i otići od tamo. Neka si organiziraju utrke deva na tim stadionima, ionako su u tome bolji.
Fej.  :hitwall

Ajde, još ćemo danas vidjeti kako će to proći s utakmicom Engleza i toplo se nadam da će barem ta utakmica imati naznake pravog svjetskog... mada bez iole alkohola, teško.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #24 : Studeni 21, 2022, 09:48 »
Michael Estrada's foot can seen to be ahead of the second-last defensive player. Fox Sports
VAR review: This was the correct decision, though it wasn't at all clear for fans and it took quite some time for the offside visualisation to be shown.

When the free kick was played into the area, Ecuador defender Felix Torres challenged Qatar goalkeeper Saad Al-Sheeb. The ball fell to Michael Estrada, who headed it back to Torres for him to create the goal for Valencia.

However, when Torres got a touch on the ball (the direction it travels, forwards or backwards, is irrelevant) Estrada had one foot ahead of the second-last defensive player, who was Abdelkarim Hassan.

The review took longer than a regular offside because the offside VAR, Tomasz Listkiewicz, had to be certain that the ball did come off Torres. Without that touch, Estrada would not have been offside. Any subsequent touch of the gloves of Al-Sheeb would not be considered a "deliberate play" to reset the offside phase.

It's irrelevant in offside law whether or not an attacking player means to play the ball, the touch automatically sets the phase for every other player's offside position.

The added confusion comes from Estrada being obscured by Torres and Al-Sheeb, and another defender being closer to goal. Fans naturally look for the last defender, which can be misleading when the goalkeeper is ahead. That said, Al-Sheeb wasn't even the second-last defensive player in this case, it was Hassan (who was also blocked from view by Torres and Al-Sheeb.)

So it was the correct, but there was a lack of clarity over it for too long. Even with FIFA's semi-automated offside technology, the key factor of judging that Torres played the ball had to be make by the VAR.
20 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #25 : Studeni 21, 2022, 11:47 »
Baš. Jebena katastrofa i cirkusa. I sad kad gledaš da nema jedne Italije, a ovakvi jazavci teturaju terenom zbog 220 milijardi.
Ja sam mislio da Rusi nisu normalni kad su potrošili nekih 12-15 milijardi dolara za organizaciju, ali ovo je sprdnja. Ono, baš bahatluk.
I oni "njihovi navijači". Pa za 1000 dolara po utakmici, i ja ću "navijati" za njih.

Ovo do sada sve skupa je debakl. Imam osjećaj da gledao izbor za Euroviziju, nit atmosfere, ma ništa... A jeste li vidjeli gdje je taj stadion smješten?  :tuc
https://net.hr/sport/sp-katar/novinar-sokirao-videom-al-bayta-ne-bi-bilo-dobro-zapeti-ovdje-ovo-je-gradevina-usred-kilometara-pustinje-f18c2042-690d-11ed-81a8-f630980b9b40

onaj poništeni gol VAR-a apsolutno je svatko drugačije tumačio. Po našima je ofsajd, po nekima slučajno je stigla lopta do lika koji nije imao izravnu šansu, neki su odmah rekla da je to druga akcija, neki da je odbitka od protivničkog igrača.... tko je tu lud, ja zbilja ne znam... ali ajde, briga me za taj "detalj".
https://net.hr/sport/sp-katar/zasto-je-valenciji-ponisten-gol-pogledajte-i-sami-ovu-kontroverznu-situaciju-na-otvaranju-sp-a-necete-znati-naci-odgovor-8fd2d68c-68f1-11ed-b817-168c1ad8411e

Ove kretene podmićene sve kazniti, i neka odhebu iz nogometa. Pa Blater je bio mala beba za ove.
Fuj, sranje, jebale ih pare.

Čekaš 4 godine Svjetsko i onda dobiješ "ograničeno natjecanje u konc logoru".  :bijesan

A jedino sam se uplašio kod poništenog prvog gola da se sudac boji giljotine nakon utakmice i da će ovo biti krađa stoljeća, sreća pa je ipak sudio penal riskirajući smrtnu kaznu, i sreća da je Valencia zabio još jedan regularan pa je to bilo riješeno.

I ja stvarno ne znam da li je moguće ovo što se priča da će ovi koji nose kapetansku traku duginih bolja dobivati žuti karton??? Ako to tako bude, trebaju se svi pokupiti i otići od tamo. Neka si organiziraju utrke deva na tim stadionima, ionako su u tome bolji.
Fej.  :hitwall

Ajde, još ćemo danas vidjeti kako će to proći s utakmicom Engleza i toplo se nadam da će barem ta utakmica imati naznake pravog svjetskog... mada bez iole alkohola, teško.

Jebo vas dugine boje i taj odvratni pederluk više!
Umjesto nekog "Save the children" paravana odjednom se cijeli svijet bori za pedere. Gadi mi se više to.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #26 : Studeni 21, 2022, 12:22 »
Jebo vas dugine boje i taj odvratni pederluk više!
Umjesto nekog "Save the children" paravana odjednom se cijeli svijet bori za pedere. Gadi mi se više to.

I s time se slažem u potpunosti, ali što je slijedeće? Odrubljivanje glave zbog pijenja piva pred stadionom?
A što ćemo tek s tetovažama križeva isl?
Livaji odmah crveni na centru prije početka prvenstva?
Ovo je prostitucija najgledanijeg i najpopularnijeg natjecanja. I to su uspjeli sjebati, samo para radi. Jebali ih i arapi i petro-dolari i Aspira i City isl.
U pravu ste svi koji zazivaju bilo koga osim njih za naše vlasnike. Ispričavam se što sam onako reagirao na prodaju Liverpoola, sad tek vidim koje je ovo tek sranje.

Online Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #27 : Studeni 21, 2022, 13:37 »
U ovih 11 Engleske da je unutra Foden umjesto Sterlinga i Tomori umjesto Maguirea bilo bi to brutalno ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #28 : Studeni 21, 2022, 14:33 »
U ovih 11 Engleske da je unutra Foden umjesto Sterlinga i Tomori umjesto Maguirea bilo bi to brutalno ...

Henderson bi mi branio prije Pickforda.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #29 : Studeni 21, 2022, 14:50 »
Engleska izgleda opako, pokazuje da je jedan od glavnih favorita za osvjanje SP. Jaki su na svakoj poziciji. Čak i hebeni Maquire izgleda dobro.
Bellinghamu će nakon svjetskog samo skočiti cijena.