Nije zalutao. Platio je.
Baš. Jebena katastrofa i cirkusa. I sad kad gledaš da nema jedne Italije, a ovakvi jazavci teturaju terenom zbog 220 milijardi.
Ja sam mislio da Rusi nisu normalni kad su potrošili nekih 12-15 milijardi dolara za organizaciju, ali ovo je sprdnja. Ono, baš bahatluk.
I oni "njihovi navijači". Pa za 1000 dolara po utakmici, i ja ću "navijati" za njih.
Ovo do sada sve skupa je debakl. Imam osjećaj da gledao izbor za Euroviziju, nit atmosfere, ma ništa... A jeste li vidjeli gdje je taj stadion smješten?
https://net.hr/sport/sp-katar/novinar-sokirao-videom-al-bayta-ne-bi-bilo-dobro-zapeti-ovdje-ovo-je-gradevina-usred-kilometara-pustinje-f18c2042-690d-11ed-81a8-f630980b9b40onaj poništeni gol VAR-a apsolutno je svatko drugačije tumačio. Po našima je ofsajd, po nekima slučajno je stigla lopta do lika koji nije imao izravnu šansu, neki su odmah rekla da je to druga akcija, neki da je odbitka od protivničkog igrača.... tko je tu lud, ja zbilja ne znam... ali ajde, briga me za taj "detalj".
https://net.hr/sport/sp-katar/zasto-je-valenciji-ponisten-gol-pogledajte-i-sami-ovu-kontroverznu-situaciju-na-otvaranju-sp-a-necete-znati-naci-odgovor-8fd2d68c-68f1-11ed-b817-168c1ad8411eOve kretene podmićene sve kazniti, i neka odhebu iz nogometa. Pa Blater je bio mala beba za ove.
Fuj, sranje, jebale ih pare.
Čekaš 4 godine Svjetsko i onda dobiješ "ograničeno natjecanje u konc logoru".

A jedino sam se uplašio kod poništenog prvog gola da se sudac boji giljotine nakon utakmice i da će ovo biti krađa stoljeća, sreća pa je ipak sudio penal riskirajući smrtnu kaznu, i sreća da je Valencia zabio još jedan regularan pa je to bilo riješeno.
I ja stvarno ne znam da li je moguće ovo što se priča da će ovi koji nose kapetansku traku duginih bolja dobivati žuti karton??? Ako to tako bude, trebaju se svi pokupiti i otići od tamo. Neka si organiziraju utrke deva na tim stadionima, ionako su u tome bolji.
Fej.

Ajde, još ćemo danas vidjeti kako će to proći s utakmicom Engleza i toplo se nadam da će barem ta utakmica imati naznake pravog svjetskog... mada bez iole alkohola, teško.