Autor Tema: Transferi 2026  (Posjeta: 4884 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
Odg: Transferi 2026
« Odgovori #45 : Svibanj 28, 2026, 16:32 »
Imamo buy-back opciju ovo i iduce ljeto. Iduce 20ak mil nizu nego ovo tako da mislim da bi ga iduce ljeto mogli vratit ovisno kakvu sezonu odradi a i kako cemo mi izgledat iza ove sezone.
neki igrac? koji se vratio ovim putem i poslije povratka ima dobru sezonu dvije u LFC 
ja se ne sijecam

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #46 : Svibanj 28, 2026, 22:04 »
Zbog ozljeda nismo bas puno gledali zajedno Isaka i Ekitikea na terenu, a mislim da smo ih kupili s ciljem da nam budu glavni napadaci nakon sto ode Salah, tako da sve osim njih dvojice u prvoj postavi mi nema smisla, potrosili smo vise od 250 mil. na njih i sad da jedan bude na klupi, a da nam starter bude fucking Gakpo  :lud
           Isak
Hugo  Wirtz  novo krilo
     Szobo  Graven

Hugo je pokazao da ima i dribling i brzinu i sve sto je potrebno da bude odlicna opcija kao krilni napadac, novi Anelka.
Sve ovisi tko ce biti trener iduce sezone i kakve su njegove ideje.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #47 : Svibanj 28, 2026, 22:24 »
Ma dobro, Huga nema do nove godine a onda treba vidjeti kakav ce se vratiti i koliko ce mu trebati da se vrati na top razinu. Siguran sam da cemo ih kada (i ako) budu obojica zdravi gledati dosta zajedno na terenu ali ne mislim nuzno da ce oba biti garantirani starteri nego vise mozda na neku varijantu kakvu je imao City sa Haalandom i Alvarezom. I Isaku ce trebat rotacije dok Ekitike moze i u napad i na stranu tako da mi nije sad tu nuznost da obojica moraju bit na terenu jer smo ih skupo platili.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #48 : Svibanj 29, 2026, 09:45 »
Po meni na Ekitikea uopće ne treba računati za narednu sezonu, a onda je jako diskutabilno kakav će se vratiti. Pomalo mi je žao što nismo išli po Gordona, on može odigrati i centarfora.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #49 : Svibanj 29, 2026, 10:05 »
Kakav Ekitike, njegova karijera je gotova nakon ove povrede, a ne samo sezona. Od Isaka isto očekujem da propusti pola sezone zbog povreda i neuhranjenosti, mislim da naredne sezone idemo na neko 7-9 mjesto

Offline Darth Vader

• Sr. Member
« Odgovori #50 : Lipanj 02, 2026, 17:41 »
Ovo što se sa nama spominje za dolazak nas neće  pojačati...
Nebi me čudilo da Wirtz ode u Chelsea,  ili Bayern ako ima novca za to .

Alvarez koji želi iz Atletica je top igrač , nismo u igri za njega  .
Morgan Rogers je top igrač , nismo u igri za njega .
Sandro Tonali je top igrač , nismo u igri za njega .
Anderson je top igrač , nismo u igri za njega .
Itd ...
Samo neki koji će ovo ljeto ići u nove klubove ...nas nigdje

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #51 : Lipanj 05, 2026, 13:30 »
Znači trebaju nam:
3 stopera ( ostajemo samo na VanDijku i mladom Leoniu )
Lijevi bek ( ostali samo na Kerkezu )
2 vezna ( jedan obavezno DM )
Bar 2 krila
Napadač ( na Huga malo tko računa slj. sezone a Isak pari jebački staklen )

A šta je realno da dovedemo ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #52 : Lipanj 05, 2026, 15:23 »
GK - Alisson, Mamardashvili.. po meni sasvim dovoljno za izgurat sezonu iako se nadam sto vise zdravom Alissonu, ovaj mi nije bas pouzdan, zna skinuti zicer ali isto tako zna cesto kiksati kao da mu je 18 godina. 
RB - Bradley, Frimpong.. bas me zanima sta ce tu biti iako vidim Bradleya kao startera ako bude zdrav sto i nije bas cesto, za Frimponga znamo da nije bek ali moze odigrati protiv losijih ekipa, idealan kao WB al tu formaciju necemo igrati sigurno, mislim da cemo ostati na ova dva igraca na desnom beku iako ne znam koliko je to pametno s obzirom da su bas stakleni i jedan i drugi.
CB - Virgil, Jacquet, Leoni, Gomez.. Gomez ako ostane moze biti od koristi kakve takve ali ocekujem jos jednog stopera minimalno, mozda van Hecke.
LB - Kerkez.. ovdje je sigurno da dolazi pojacanje, koji tip beka tocno vidit cemo ali sigurno je da ce doci neko.
CM - Wirtz, Gravenberch, Szoboszlai, Macca, Jones.. po meni dovoljno igraca za nasu formaciju ali fali mi neki malo drugaciji tip zadnjeg veznog, pojedini su bas razocarali ove sezone, ne bi imao nista protiv da prodamo Maccu i da dovedemo stabilnijeg zadnjeg veznog s tim da u prvoj postavi vidim trojku Szobo, Graven i na 10. Wirtz, s kojim se mogu rotirati po potrebi Jones i Szobo, moguce da i tu dovedemo nekog ali nisam bas siguran da ocemo.
AMR/L - Gakpo, Hugo, Rio.. ovdje smo bas bas tanki i tu ocekujem da cemo najvise uloziti ovo ljeto, 2,3 igraca minimalno.. Huga sam stavio kako krilo jer nece nam sigurno on biti na klupi, nebitno sto je trenutno out.
ST - Isak.. ovdje nam isto fali jedan rotacijski igrac, nebitno sto mogu uskociti Gakpo, Hugo i dalje tu treba jos jedan igrac.

To bi bilo to po meni, ovi igraci sto ih nisam nabrojao kao sto su Endo, Chiesa nadam se da njih prodajemo jer nema nikakvog smisla drzati takve igrace iako mi je Chiesa drag ali lik ne bi bio u rotaciji ni u Fulhamu tako da nema smisla, Endo također.
Ocekujem 4231 formaciju, a sad koja ce to biti nova pojacanja, vidit cemo i svakako se veselim novoj sezoni.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #53 : Lipanj 05, 2026, 20:57 »
GK - Alisson, Mamardashvili.. po meni sasvim dovoljno za izgurat sezonu iako se nadam sto vise zdravom Alissonu, ovaj mi nije bas pouzdan, zna skinuti zicer ali isto tako zna cesto kiksati kao da mu je 18 godina. 
RB - Bradley, Frimpong.. bas me zanima sta ce tu biti iako vidim Bradleya kao startera ako bude zdrav sto i nije bas cesto, za Frimponga znamo da nije bek ali moze odigrati protiv losijih ekipa, idealan kao WB al tu formaciju necemo igrati sigurno, mislim da cemo ostati na ova dva igraca na desnom beku iako ne znam koliko je to pametno s obzirom da su bas stakleni i jedan i drugi.
CB - Virgil, Jacquet, Leoni, Gomez.. Gomez ako ostane moze biti od koristi kakve takve ali ocekujem jos jednog stopera minimalno, mozda van Hecke.
LB - Kerkez.. ovdje je sigurno da dolazi pojacanje, koji tip beka tocno vidit cemo ali sigurno je da ce doci neko.
CM - Wirtz, Gravenberch, Szoboszlai, Macca, Jones.. po meni dovoljno igraca za nasu formaciju ali fali mi neki malo drugaciji tip zadnjeg veznog, pojedini su bas razocarali ove sezone, ne bi imao nista protiv da prodamo Maccu i da dovedemo stabilnijeg zadnjeg veznog s tim da u prvoj postavi vidim trojku Szobo, Graven i na 10. Wirtz, s kojim se mogu rotirati po potrebi Jones i Szobo, moguce da i tu dovedemo nekog ali nisam bas siguran da ocemo.
AMR/L - Gakpo, Hugo, Rio.. ovdje smo bas bas tanki i tu ocekujem da cemo najvise uloziti ovo ljeto, 2,3 igraca minimalno.. Huga sam stavio kako krilo jer nece nam sigurno on biti na klupi, nebitno sto je trenutno out.
ST - Isak.. ovdje nam isto fali jedan rotacijski igrac, nebitno sto mogu uskociti Gakpo, Hugo i dalje tu treba jos jedan igrac.

To bi bilo to po meni, ovi igraci sto ih nisam nabrojao kao sto su Endo, Chiesa nadam se da njih prodajemo jer nema nikakvog smisla drzati takve igrace iako mi je Chiesa drag ali lik ne bi bio u rotaciji ni u Fulhamu tako da nema smisla, Endo također.
Ocekujem 4231 formaciju, a sad koja ce to biti nova pojacanja, vidit cemo i svakako se veselim novoj sezoni.
previše "stakla" za stil igre iraole
elliot? ne znam da li se jos racuna ko nas igrac?

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #54 : Lipanj 14, 2026, 09:24 »
Radimo li mi išta ?

Hoćemo probat Saibaria uzet ?
It is terribly simple.

Offline The Sandon

• Newbie
  • They have songs, we have an anthem.
« Odgovori #55 : Lipanj 14, 2026, 10:28 »
Saibari u Bayern, uskoro lječnički u SAD-u.
It's not about the long ball or the short ball, it's about the right ball.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #56 : Lipanj 14, 2026, 11:11 »
Pa da, neka svi pokupe što valja, a mi ćemo tvrdit da ništa od toga nije dovoljno dobro za nas, logično.
It is terribly simple.