GK - Alisson, Mamardashvili.. po meni sasvim dovoljno za izgurat sezonu iako se nadam sto vise zdravom Alissonu, ovaj mi nije bas pouzdan, zna skinuti zicer ali isto tako zna cesto kiksati kao da mu je 18 godina.
RB - Bradley, Frimpong.. bas me zanima sta ce tu biti iako vidim Bradleya kao startera ako bude zdrav sto i nije bas cesto, za Frimponga znamo da nije bek ali moze odigrati protiv losijih ekipa, idealan kao WB al tu formaciju necemo igrati sigurno, mislim da cemo ostati na ova dva igraca na desnom beku iako ne znam koliko je to pametno s obzirom da su bas stakleni i jedan i drugi.
CB - Virgil, Jacquet, Leoni, Gomez.. Gomez ako ostane moze biti od koristi kakve takve ali ocekujem jos jednog stopera minimalno, mozda van Hecke.
LB - Kerkez.. ovdje je sigurno da dolazi pojacanje, koji tip beka tocno vidit cemo ali sigurno je da ce doci neko.
CM - Wirtz, Gravenberch, Szoboszlai, Macca, Jones.. po meni dovoljno igraca za nasu formaciju ali fali mi neki malo drugaciji tip zadnjeg veznog, pojedini su bas razocarali ove sezone, ne bi imao nista protiv da prodamo Maccu i da dovedemo stabilnijeg zadnjeg veznog s tim da u prvoj postavi vidim trojku Szobo, Graven i na 10. Wirtz, s kojim se mogu rotirati po potrebi Jones i Szobo, moguce da i tu dovedemo nekog ali nisam bas siguran da ocemo.
AMR/L - Gakpo, Hugo, Rio.. ovdje smo bas bas tanki i tu ocekujem da cemo najvise uloziti ovo ljeto, 2,3 igraca minimalno.. Huga sam stavio kako krilo jer nece nam sigurno on biti na klupi, nebitno sto je trenutno out.
ST - Isak.. ovdje nam isto fali jedan rotacijski igrac, nebitno sto mogu uskociti Gakpo, Hugo i dalje tu treba jos jedan igrac.
To bi bilo to po meni, ovi igraci sto ih nisam nabrojao kao sto su Endo, Chiesa nadam se da njih prodajemo jer nema nikakvog smisla drzati takve igrace iako mi je Chiesa drag ali lik ne bi bio u rotaciji ni u Fulhamu tako da nema smisla, Endo također.
Ocekujem 4231 formaciju, a sad koja ce to biti nova pojacanja, vidit cemo i svakako se veselim novoj sezoni.