Arhiva > Arhiva

Joel Matip #32

<< < (2/75) > >>

Monello:
Jel ovaj transfer definitivan?

Mastodont:
Jest

Monello:

--- Citat: Mastodont - Veljača 15, 2016, 16:21 ---Jest

--- Kraj citata ---

:super

Samo mu pozeljeti srecu i karijeru bez ozljeda,to je najbitnije.

Laslo:
Matip je promašaj. Precijenjeni igrač, nikada nije ni bio neki talent, nikada nije imao nekakvu perspektivu i nikada ni neće. Transfer koji jasno pokazuje svu promašenost naše transferne politike, nedostatak ambicije, nesnalaženje u novim tržišnim i inim uvjetima i svemirsko zaostajanje za konkurencijom. Bolje bi bilo da smo pare za njegovu plaću podijelili u humanitarne svrhe, a prostor na forumu posvetili nekoj pametnijoj temi.

Užas. Sramota. Tuga, čemer i jad.

Komu nije jasno da Klopp NE ZNA što radi - što da mu kažem? Uzmij ubi, pa se pištolj.

Ovo je zadnji čavao u lijesu nekoć velikog kluba. Dolje svi.

Katastrofa. Kuga i kolera.

wewonit5times:
ovo je za mene super posao, umjesto 4. stopera s nikakvom vrijednoscu za badava dobivamo mladog i iskusnog stopera koji je bolji igrac i kojeg za par godina mozes prodat za dobre novce

meni se matip dopada, mislim da je tip igraca kakav bi mogao bit jako dobar u kloppovom sustavu. jak je u skok-igri (nesto sto nam ocajno fali) i dosta agresivan u napadanju lopte i u izlascima na igraca
igra po zemlji mu je bolja od svih nasih ostalih stopera i iskreno vjerujem da bi se mogao izborit za poziciju u prvih 11

ono sto me smeta je u biti dosta glupo - al bas mi je jadno kad igraci koji su 15 godina u klubu tom klubu ne ostave nista za uzvrat. ono - potpisi ugovor pa cemo te kupit ako valjas. ne znam, bas mi je to ruzan nacin odlaska za nekog tko je tamo bio tako dugo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju