Arhiva > Arhiva
Joel Matip #32
Monello:
Jel ovaj transfer definitivan?
Mastodont:
Jest
Monello:
--- Citat: Mastodont - Veljača 15, 2016, 16:21 ---Jest
--- Kraj citata ---
:super
Samo mu pozeljeti srecu i karijeru bez ozljeda,to je najbitnije.
Laslo:
Matip je promašaj. Precijenjeni igrač, nikada nije ni bio neki talent, nikada nije imao nekakvu perspektivu i nikada ni neće. Transfer koji jasno pokazuje svu promašenost naše transferne politike, nedostatak ambicije, nesnalaženje u novim tržišnim i inim uvjetima i svemirsko zaostajanje za konkurencijom. Bolje bi bilo da smo pare za njegovu plaću podijelili u humanitarne svrhe, a prostor na forumu posvetili nekoj pametnijoj temi.
Užas. Sramota. Tuga, čemer i jad.
Komu nije jasno da Klopp NE ZNA što radi - što da mu kažem? Uzmij ubi, pa se pištolj.
Ovo je zadnji čavao u lijesu nekoć velikog kluba. Dolje svi.
Katastrofa. Kuga i kolera.
wewonit5times:
ovo je za mene super posao, umjesto 4. stopera s nikakvom vrijednoscu za badava dobivamo mladog i iskusnog stopera koji je bolji igrac i kojeg za par godina mozes prodat za dobre novce
meni se matip dopada, mislim da je tip igraca kakav bi mogao bit jako dobar u kloppovom sustavu. jak je u skok-igri (nesto sto nam ocajno fali) i dosta agresivan u napadanju lopte i u izlascima na igraca
igra po zemlji mu je bolja od svih nasih ostalih stopera i iskreno vjerujem da bi se mogao izborit za poziciju u prvih 11
ono sto me smeta je u biti dosta glupo - al bas mi je jadno kad igraci koji su 15 godina u klubu tom klubu ne ostave nista za uzvrat. ono - potpisi ugovor pa cemo te kupit ako valjas. ne znam, bas mi je to ruzan nacin odlaska za nekog tko je tamo bio tako dugo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju