Arhiva > Arhiva
Joel Matip #32
Mastodont:
--- Citat: Laslo - Veljača 15, 2016, 16:45 ---Matip je promašaj. Precijenjeni igrač, nikada nije ni bio neki talent, nikada nije imao nekakvu perspektivu i nikada ni neće. Transfer koji jasno pokazuje svu promašenost naše transferne politike, nedostatak ambicije, nesnalaženje u novim tržišnim i inim uvjetima i svemirsko zaostajanje za konkurencijom. Bolje bi bilo da smo pare za njegovu plaću podijelili u humanitarne svrhe, a prostor na forumu posvetili nekoj pametnijoj temi.
Užas. Sramota. Tuga, čemer i jad.
Komu nije jasno da Klopp NE ZNA što radi - što da mu kažem? Uzmij ubi, pa se pištolj.
Ovo je zadnji čavao u lijesu nekoć velikog kluba. Dolje svi.
Katastrofa. Kuga i kolera.
--- Kraj citata ---
Isčitivam li ja iz ovog posta gomilu sarkazama na račun lfc cro foruma i njegovih članova?
Laslo:
--- Citat: Mastodont - Veljača 15, 2016, 17:18 ---Isčitivam li ja iz ovog posta gomilu sarkazama na račun lfc cro foruma i njegovih članova?
--- Kraj citata ---
:super
Tako je. 'Ajmo jednom okrenuti ploču.
Kad čitam prve stranice većine tema o igračima pomislio bih da smo dosad morali dići već 5 puta domaću, a 3 puta europsku titulu. :D
Dermonis:
Dobrodošao i nek mu je sa srećom.
Kolko sam pročitao o njemu, prije nije bio baš pouzdan stoper i dosta velik broj pogrešaka u obrani (što je i shvatljivo za maldog igrača), ali ove sezone nakon što se u timu ozlijedio njihov glavni stoper, Matip je uskočio na njegovo mjesto i zasad vrhunski odrađuje svoj posao.
Zlopasha:
Meh.
Dobrodošao i to.
gento:
https://twitter.com/SwearingSport/status/699330012621754368
Novi kapetan. :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju